Fit Girls gezocht! Houd jij net zo veel van sporten als van chocola?

Give aways door michelle-den-elzen

Heb jij vorige week naast de winactie van FITSHE gegrepen? No worries, we hebben ontzettend goed nieuws voor je: ze breiden hun huidige assortiment uit met een nieuwe smaak: Dark Chocolate. Yes! Alle chocoladeliefhebbers moeten dan ook zeker even verder lezen, want je kunt namelijk een testpakket winnen!

Wat ons betreft heeft FITSHE een van de lekkerste eiwitpoeders die er momenteel op de markt zijn. Je kunt jouw dagelijkse portie proteïne op dit moment al verkrijgen in de smaken aardbei, vanille en naturel. De shakes zijn 100% natuurlijk en zijn helemaal vrij van gekke toevoegingen. Geen kleurstoffen of toegevoegde suikers, maar gewoon lekker en puur natuur.

fitshe

GIRLPOWER

De shakes zijn helemaal ontwikkeld met het vrouwenlichaam in gedachten. Zo is er uitgerekend hoeveel gram proteïne een vrouw op een dag nodig heeft: 18 gram. Driemaal raden hoeveel proteïne er in een shake zit? Juist! Ook is er magnesium uit zeewater toegevoegd, wat jouw spieren ontspant en vermoeidheid voorkomt.

CHOCOHOLICS

Hoe ontzettend fijn is het dat er nu een chocoladesmaak komt die ook al dit goeds bevat? Vergeet chocolade als cheat meal, jouw chocolate cravings kun je nu omzetten in iets goeds! De shakes zijn op smaak gebracht met rauwe biologische Criollo cacao, ook wel de “king of cocoa” genoemd. Criollo staat onder echte chocolovers bekend om zijn kwaliteit, fijne smaak en onweerstaanbare aroma.

Wil jij nou als een van de eersten die nieuwe chocosmaak uitproberen? We mogen 100(!) lezeressen blij maken met een testpakket van dit lekkers! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je in te schrijven voor de FITSHE nieuwsbrief hieronder. Onder alle inschrijvingen worden de testpakketjes dan verloot. Laat je ons even weten wat je van de smaak vindt als je hebt gewonnen? :)

Disclaimer: dit artikel is in samenwerking met FITSHE geschreven. Dit verandert echter niets aan mijn mening, ik sta 100% achter dit artikel! :)

 

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.