Winactie: FITSHE pakket t.w.v. €125,- met natuurlijke eiwitshakes en exclusieve goodies

Give aways door michelle-den-elzen

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS WORDEN GECONTACTEERD DOOR FITSHE. 

Elke Fit Girl weet het: protein is key. Het helpt je lichaam na een flinke workout om je spieren te herstellen en het effect van je training te ondersteunen. En nee, zo’n dagelijkse dosis whey zorgt er écht niet voor dat je er straks als Arnold Schwarzenegger uitziet. Het zorgt er echter wel voor dat je spieren precies de voedingsstoffen krijgen om goed te herstellen van die squats. Je werkt toch niet voor niets zo hard? Haal dan ook het maximale eruit!

Heb je al wel eens gehoord van de shakes van FITSHE? Deze 100% natuurlijke proteïneshakes zijn speciaal ontwikkeld voor alle actieve vrouwen onder ons. Hoe? Allereerst door de perfecte hoeveelheid proteïne om te herstellen toe te voegen aan de shakes, namelijk de aanbevolen hoeveelheid van 18 gram. Verder zit er magnesium in uit zeewater, en zitten er géén gekke synthetische toevoegingen, kleurstoffen of toegevoegde suikers in verwerkt. De heerlijke smaak van deze shakes komt van gedroogd fruit, vanille en kaneel. Een 100% natuurlijke shake die keihard meewerkt aan jouw fit journey – wat wil je nog meer?

Ultieme Fit Girl pakket

Nu wil het zo dat de makers van FITSHE niet alleen deze prachtig verpakte eiwitshakes maken, maar ook nadenken over wat een gemiddelde Fit Girl nog meer in haar leven nodig heeft. De uitkomst? Allerlei hele toffe lifestyleproducten, zoals een comfi trui van organic cotton en een limited edition goalplanner waarin je elke dag je doelen en progressie kunt bijhouden. Supertof! Nog leuker is dat we deze leuke producten hebben gebundeld tot een uitgebreid pakket dat jij én je BFF kunnen winnen.

Winnen maar!

In het pakket zitten een FITSHE tas, een starterskit met 5 shakes en een shakebeker, de goalplanner en de mooie FITSHE trui! Bij elkaar kosten deze items €125,-, maar wij hebben ervoor gezorgd dat we twee van deze leuke pakketten mogen weggeven aan jou en je sportbuddy.

Inschrijven is simpel! Vul hieronder je gegevens in. Onder de inzendingen verloten we dit mooie pakket!

Dat is alles! We zijn heel benieuwd naar al jullie leuke reacties! :) Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Disclaimer: dit artikel is in samenwerking met FITSHE geschreven. Dit verandert echter niets aan mijn mening, ik sta 100% achter dit artikel! :)

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.