Deze eiwitten heb je écht nodig als je veel traint

Fit & Training door christel-gerritsen

Als je een beetje flink hebt getraind en behoorlijk wat spiergroepen hebt aangepakt, dan is het best fijn om na een killer workout een proteïneshake naar binnen te gieten. Je spieren worden sterker en met sterke spieren gaat je vetverbranding ook sneller. Ook krijg je door eiwitten te nemen veel minder spierpijn. We all know that

Geweldig alternatief

Oké, we weten allemaal dat je spieren veel eiwit nodig hebben als je regelmatig sport. Maar ik krijg vaak in mijn mailbox berichten van lezeressen die vragen of wij een proteïnepoeder kennen waarin geen gekke troep zit. Goede vraag! Ik vond het wel moeilijk om hier een goed advies voor te geven. Toen ik een pakketje mocht gaan testen van MissFits Nutrition met daarin vier zakjes proteïnepoeder ‘The Multitasker’ was ik dus heel benieuwd, dat snap je wel.
Even wat achtergrond info: MissFits Nutritition heeft een proteïneshake ontwikkeld die gemaakt wordt van erwten proteïne. In dit poeder zitten geen gekke chemische toevoegingen, maar alleen natuurlijke voedingsstoffen. Ik ben daar een sucker voor. Ik wil gewoon niet dat er rotzooi als aspartaam, smerige zoetstoffen en meer van dat in zitten. Nu is er dus The Multitasker proteïneshake; vegan(!) en laag in calorieën. Het allerleukste aan MissFits Nutritition is dat zij nét zijn gestart met hun merk en meteen met een geweldig alternatief komen met dit natuurlijke proteïnepoeder. MissFits Nutritition is een echte start-up, en daarom kunnen wij dit soort te gekke initiatieven alleen maar aanmoedigen.

Aan de shake

Zo’n proteïneshake nemen leek mij eerst een beetje gedoe, want je leest overal dat er bepaalde tijden aan verbonden zijn waarop je de shake het best kunt innemen om het maximale uit je post workout moment te halen. Tegenwoordig neem ik mijn beker met een zakje van The Multitasker poeder mee naar het trainen en als ik klaar ben, vul ik mijn beker aan met water. Even schudden en onderweg naar huis drink ik het op. Je kunt je beker ook vullen met melk natuurlijk, als je de voorkeur geeft aan een iets romigere en rijkere smaak.

proteïneshake

Een proteïne snoepje

The Multitasker heeft vier verschillende smaken: vanille, koffie, chocola en bessen mix. En van de laatste ben ik enorm fan! De bessensmaak proef je goed. Geloof me, ik heb al heel wat shakes geprobeerd die niet weg te hakken waren, maar deze shake is bijna een snoepje. The Multitasker proteïneshakes zijn speciaal voor de vrouw gemaakt en helpt je om goed te herstellen, vet te verbranden en je een energieboost te geven. En een strakke buik natuurlijk. ;)

Conclusie: ik ben fan van The Multitasker proteïnepoeders! Eindelijk eentje die geen rare toevoegingen bevat en gewoon voor natuurlijke ingrediënten gaat. Ben jij ook benieuwd naar dit nieuwe product en wil je het een keer proberen? Dan heb ik heel leuk nieuws! Met de code ‘FGC20’ krijg je nu 20% korting op je eerste bestelling, en met de code 'FGC40' krijg je 40% korting op een abonnement!. Uitproberen dus!