Fitgirlcode goes east: doe mee met onze killer workout in Hengelo!

Events door roos-hijwegen

Veel van jullie waren teleurgesteld dat het vorige Fitgirlcode workout event in Rotterdam plaatsvond, omdat het voor sommigen zo uit de richting was. We kregen ontzettend veel reacties of we zulke workouts ook op andere plekken in het land konden geven. Natuurlijk luisteren wij naar jullie; we komen namelijk naar Hengelo!

FBK Games

Hebben jullie al eens gehoord van de FBK Games? Deze atletiekwedstrijd (onderdeel van IAAF World Challenge) trekt nationale en internationale atleten van het hoogste niveau aan - er zijn zelfs deelnemers van de Olympische Spelen aanwezig! Dit jaar zijn onder andere Dafne Schippers, Churandy Martina en Sifan Hassan weer van de partij. Hoe gaaf is het dat wij zo'n sportevenement in ons kleine landje hosten? Het allertofste is nog wel dat de FBK Games niet alleen leuk zijn voor de fanatieke atleet. Ook jij kunt meedoen! De FBK Games hebben hun programma namelijk uitgebreid met veel meer leuke activiteiten gedurende 3 dagen (9 t/m 11 juni), waaronder een workout met Fitgirlcode!

Op 11 juni is het zover; dan kunnen jullie samen met ons gaan zweten op dit superleuke evenement. Onze killer workout zal worden gegeven door niemand minder dan Estrella van Toor (van Fitgirlcode en Jorellafit), dus een goed gevoel (en spierpijn) zijn gegarandeerd! Na deze workout kun je lekker uitpuffen op de tribune en de professionele sporters in actie zien. Hoe cool is dat?!

Meedoen?

Dat snap ik heel goed. Dit evenement klinkt echt top! Daarom hebben wij een goede deal voor jullie gemaakt. Voor slechts €15,- krijg jij niet alleen Estrella's workout, maar ook toegang tot de FBK Games (t.w.v. €10,-) én de Sweet 'n' Salty Recipes (t.w.v. €12,95).

De workout vindt plaats op zondag 11 juni, van 13.00 tot 14.00. Een perfect tijdstip, want zo kun jij vooraf en achteraf lekker genieten van alle andere activiteiten. Eerst word je enthousiast, daarna mag je zelf sporten en daarna kun je lekker uitblussen terwijl je naar de Olympische atleten kijkt. Ideaal! Ben je benieuwd wat er allemaal op het programma staat op die zondag in juni? Bekijk wat de FBK Games je allemaal te bieden hebben op hun website!

Wat houd je tegen? Haal je kaartje hier, kom met ons knallen op de FBK Games en je krijgt ook nog eens de atletiek-top in actie te zien! Meld je ook aan bij ons Facebook event. Zien we je daar? 

Disclaimer: dit artikel is in samenwerking met FBK Games geschreven. Dit verandert echter niets aan mijn mening, ik sta 100% achter dit artikel! :)

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.