Love for Life

Yes! Naast alle saaie evenementen die ons kikkerlandje momenteel rijk is komt er ein-de-lijk wat tofs! Iets waar ik niet direct m’n neus voor ophaal (a.k.a het schoonmaakmiddelen segment)… Op 4 en 5 juni kan je in de Jaarsbeurs in Utrecht het Love for Life event checken! En daar vind je naast Fit Girl-proof sport- en kook workshops ook gigantisch veel leuks op het gebied van healthy food, mindfulness, reizen, meditatie, and so on… Een food, body en mind walhalla! En op zo’n tof event kunnen wij natuurlijk niet ontbreken. Fit Girl Estrella van Jorellafit (één van de chicks achter de fameuze Fitgirlcode Guide) gaat jullie het nodige bijbrengen op gebied van fit & food! Listen up!


728x90 shop GIF banner

Ik vind het zelf altijd best wel een domper als je urenlang in de auto hebt vertoefd, een flinke schep duiten neertelt voor een ticket, met hoge verwachtingen een zaal vol mede-enthousiastelingen in stapt, en dan eigenlijk gelijk weer om wilt draaien omdat er werkelijk geen reet te doen is. Kraampjes kijken is een half uurtje leuk, maar er moet toch potverdorie ook wat te doen zijn! Nou, dat hebben ze bij Love for Life wel begrepen. Je kunt er easy peasy een hele dag zoet zijn, en meedoen aan workshops variërend van een gongbad (wat is dit??? Tja, gewoon gaan), Arabisch koken, meditatie (gegeven door fenomeen Davidji), yoga, food classes van de dames van ChicksLoveFood, en dat is nog maar het topje van de ijsberg… Maar bovenal is het natuurlijk een leuke én healthy dagbesteding!

Love for Life

De foodguru’s achter Jorellafit (brother en sister power!)

Fitgirlcode @ Love for Life

Wij vinden het altijd tof om onze key message te delen! En wie kan dit beter dan één van onze eigen Fit Girls! Estrella is een echte food guru, en staat altijd klaar om jan en alleman te bombarderen met macro verhaaltjes en workout tips… Op het event zal ze het nodige vertellen over ons en Jorellafit, een echte Fitgirlcode workout teachen, én je een goddelijke healthy granola voorschotelen! Zeker komen dus.

Heb jij zin in een chill dagje uit je mede Fitte chicks? Altijd al willen weten hoe je nu verantwoord afvalt? Yoga lessen volgens van Neerlands fijnste teachers? Kom dan koekeloeren bij het Love for Life event op 4 en 5 juni in de Jaarbeurs in Utrecht! Je kan de tickets nu nog scoren met een fijne korting… Go, go, go!

Love for Life

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *