De voordelen van kleine boobies

Lifestyle & Tips door fitgirlcode

Vroeg of laat is het voor alle Fit Girls een feit: door je gezonde manier van leven komt er een einde aan je volle, ronde, in-your-face boezem. Jarenlang ben je er aan gewend geweest dat mannen je niet altijd in de ogen aankeken, dat bij een stukje rennen voor de bus je borsten in je nek zaten en je had zonder je best te doen een decolleté waar je U tegen zegt. Those days are over. Hoe meer je traint en hoe beter je let op je voeding, hoe sneller het gaat: zeg maar vast gedag tegen je boobies! Maar, is het nu over met je sex-appeal? Hell NO! Fit Girls are made of 100% badass and another 100% sexy. Even de voordelen van een bescheiden chest op een rijtje:

Alle topjes staan je cute

Ja, óók die met Tirol-roesjes, cowgirl-ruitjes en drukke prints. Eerder voelde je je daar misschien een beetje too hot too handle (lees: ordinair) in, maar nu kun je dus helemaal losgaan. Bovendien kan je nu dat leuke spijkerbloesje wél tot bovenaan dicht knopen en hoef je een jas niet meer 3 maten groter te kopen, alleen omdat je chest er niet in past.

Je booty krijgt de aandacht die hij verdient

Door veel te squatten, lungen en hardlopen krijg je een ontzettend mooie booty. Waar eerder de aandacht naar je voorkant getrokken werd, krijgt nu ineens je bilpartij de waardering die hij verdient. En is het niet te gek dat je hier helemaal zelf voor gewerkt hebt?

Je kunt anderen blij maken met je dure bh's

Ik zweerde altijd bij dure bh's uit winkels waar een lieve mevrouw ze voor je uit de rekken pakt en je zelf alleen maar halfnaakt hoeft te wachten in de paskamer tot ze je aangereikt worden. Ik kocht er dan ook altijd meteen 3, omdat ik nooit kan kiezen. 'Helaas' gaat mijn Fit Journey zo lekker dat ze na een aantal maanden al gaan gapen aan de bovenkant. Maar, daar zijn sommige van je boezem-vriendinnen (hehe) weer heel blij mee. Het grote voordeel nu: je kunt naar goedkope winkels voor je bra's! Omdat ze kleiner zijn hebben ze ook iets minder heftige support nodig. Scheelt bakken met geld!

De zwaartekracht is niet meer je vijand

Minder grote boobs zijn ook minder zwaar en zullen dus ook minder gaan hangen als je ouder wordt. SCORE! Dat is goed nieuws hè! Side note: als je een baby krijgt is er een kans dat hij of zij dit feestje weer voor je verpest. Maar tot die tijd: yay!

Klein maar fijn

Het kan soms voelen alsof je eerst zo parmantige vriendjes een beetje leeggelopen zijn. Het vet in je borsten maakt ze mooi rond en als dat verdwijnt kunnen 'ze' er een beetje zielig bij hangen. Maar geen zorgen, je huid doet er iets langer over om wat in te krimpen, en met de juist borst-spier oefeningen kun je ervoor zorgen dat je borsten er juist weer heel gezellig uit gaan zien. In dit artikel van Women's Health lees je welke oefeningen zorgen voor een stevigere set of boobies!

Tietloos en trots

Alle maatjes borst zijn mooi, ook als je überhaupt weinig boobage hebt, of als je na het afvallen nog steeds twee bazooka's mee sjouwt. Wees trots op wat je gekregen hebt en werk hard voor wat je graag wil verbeteren! And remember: you are 100% badass AND 100% sexy!