Foto’s: Anneloes rent de Harbour Run

Events door fitgirlcode

Zondag 10 oktober was het zover; de Harbour Run! Door middel van foto’s wil ik je graag een kijkje geven op deze bijzondere dag.  Ik mocht mij hier uitleven op het parcours. 10 KM, 35 obstakels, LET’S GO!

Opperste concentratie! Ik denk dat ik hier aan het nadenken was hoe ik het zou gaan doen vandaag. Die 10 kilometer was toch wel erg veel misschien… Maar ja, er was geen weg meer terug: gewoon doen!

Wat ik hier deed? I don’t know. Wat ik wel weet is dat ik de eerste kilometers behoorlijk zwaar vond. We liepen op een onverharde ondergrond en dit was ik niet echt gewend. Nog 8 km te gaan!

We waren al over de helft! Achteraf gezien ging dat nog best snel. Het parcours was leuk, de obstakels waren goed te doen, het leek erop alsof we het helemaal gingen redden!

De laatste kilometers hebben we extra genoten van de obstakels tussendoor. Het was een fijne afwisseling tijdens het hardlopen. De obstakels waren wel zwaar, maar over het algemeen prima te doen!

THE MONKEY BARS! My favourite. Tijdens Mudmasters heb ik ze al een keer overwonnen, en ook deze keer heb ik het tot de overkant gehaald! YES, almost there.

Last but definitely not least; de ballenbak! De grootste uitdaging hieraan was nog wel het overeind blijven staan. Maar aan de andere kant, waarom zou je? Ik voelde me hier ook echt even weer een klein kind en vond het eigenlijk wel super leuk!

Almost there! Het allerlaatste obstakel en daar hing ‘de bel’! We waren gefinisht en hadden het gewoon gehaald!

Met een tijd van 1:48:22 behoorden we tot de 600 snelste vrouwen van het parcours! Vol trots kunnen we terug blikken op deze ontzettend gave dag. Thanks Harbour Run en tot volgend jaar!

Foto’s: Lee Adamse 

Laatst rende Anneloes bij Mudmasters: ze werd superrr vies en overwon een persoonlijke uitdaging: de monkey bars. Lees er alles over in haar verslag >

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.