WINACTIE: een killer workout met de Fit Girls!

Events door michelle-den-elzen

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL. 

Er zijn al twee super succesvolle (en stiekem ook best een beetje zware) edities geweest, dus wat ons betreft is het weer tijd voor een nieuwe! We hebben het natuurlijk over de Herbalife workout. Heb jij vorige keer gemist? Geen nood! We selecteren namelijk weer drie winnaressen deze keer.

Al twee keer zijn onze eigen Fit Girls van team Fitgirlcode met enkele winnaressen de challenge aan gegaan. (Lees de reports van die te gekke dagen op de SS Rotterdam en het REM Eiland in Amsterdam hier en hier!) Deze keer is natuurlijk geen uitzondering: Fitgirlcode en Jogha oprichtster Aranka, crossfit fanaat Roos en Mount Everest-beklimmer Lotte trainen gezellig met je mee.

WAT GA JE DOEN?

Op 11 oktober ga je naar de Obstacle Run Flevonice voor een middag vol fun en zweten. Van tevoren mag je allemaal fantastische Herbalife24 producten uitproberen. Denk: knallers van supplementen en pre-workout shakes! Daarna is het tijd om onder begeleiding van professionele trainers een keiharde workout neer te zetten. Samen met onze Fit Girls dus!

DETAILS PLEASE

Hoe, wat en waar zul je nu vast en zeker denken. Nou, die info hebben we natuurlijk ook voor je!
Wat: Herbalife Extraordinary Workout 3
Waar: Obstacle Run Flevonice in Biddinghuizen
Wanneer: 11 oktober van 11.00 tot 14.00 uur
Hoe: Doorloop beide van deze stappen:

1. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief2. Laat in de comments weten waarom jij wilt winnen!

Er worden drie winnaressen gekozen op vrijdag 7 oktober, dus driedubbeldikke kans dat je een killer workout kunt neerzetten straks! Yes!

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.