Zo versier jij je gymcrush!

Lifestyle & Tips door alix

Hoe ideaal is het als Fit Girl om een Fit Guy aan de haak te slaan? Jullie delen een interesse, datenight kun je gewoon in de sportschool houden en hij motiveert jou wanneer je niet van de bank wil komen. Het enige wat jou tegenhoudt? De eerste stap zetten! Maar hé, het is 2017 en een gezonde levensstijl heeft jou geleerd dat als je iets wil, je ervoor moet werken. Daar helpen wij jou overigens graag bij! Deze tips gaan jou helpen met het scoren van je gymcrush! 

Vraag om hulp

Of course, jij weet hoe je moet bankdrukken of op de juite manier te squatten, maar zijn er dingen die waar je misschien een handje bij nodig hebt? Vraag advies over je houding of vraag of ‘ie je kan spotten bij het bankdrukken. Durf je nog een stapje verder gaan? Misschien kun je hem wel iets leren! Laat zien wat je kunt ;)

Zorg dat je dicht bij je gymcrush traint

Hoe moet je ooit de interesse van je crush opwekken als die helemaal niet weet dat jij bestaat? Zorg dat je dus in de buurt van je crush traint! Een klein beetje stalken mag wel, maar let op dat het niet creepy wordt. 

Geef je gymcrush een complimentje

Wie houdt er niet van om z’n ego gestreeld te krijgen? Met een onschuldig complimentje over zijn of haar sportprestaties kun je niet de mist in gaan! Het is de perfecte opening voor een leuk gesprek of een effectieve manier om jezelf in de picture te zetten.

Maak oogcontact

Is een gesprek starten nog iets te eng of heb je je gymcrush pas net op het oog? Zoek oogcontact! Kijkt je object van affectie regelmatig terug en/of krijg je zelfs een lachje? Bingo! Jij bent helemaal klaar voor de volgende stap: contact zoeken.

Wees zelfverzekerd

Als er iets sexy is, dan is het wel zelfvertrouwen. Je mag er zijn, girl! Vergeet dat nooit, want je bent mooi van binnen en van buiten. Niet alleen maar omdat je in de sportschool hangt, maar omdat jij, jij bent. Deze tips kun je trouwens ook toepassen als je een gymbuddy zoekt die je motiveert om samen te sporten. Works both ways! 

 

Kun jij nog wel een extra confidence boost gebruiken voordat je op je gymcrush afstapt? Deze 3 boeken geven jou dat extra zetje! 

Meer van mij zien? Lees dan al mijn artikelen of volg me dan op Instagram op @alixvanlanen.