Het leukste verjaardagscadeau voor je vriend: kleding met een persoonlijke touch!

Lifestyle & Tips door jules-pruijn

Wat ga jij jouw vriend dit jaar voor zijn verjaardag cadeau of als kerstcadeau geven? Naarmate dat de datum van zijn verjaardag of Kerst dichterbij komt, blijkt het toch altijd weer lastig om iets origineels te bedenken. Je wilt natuurlijk het liefst iets geven wat hij a. nog niet heeft en b. je wilt hem graag verrassen met een origineel cadeau waarvan hij weet dat je er moeite voor hebt gedaan. Een nieuw parfum cadeau geven valt dus af, daar heeft hij er toch al zo’n tien van in de kast staan. En die bijzondere fles whisky krijgt hij vast al van zijn vrienden. Vind je het lastig om écht iets leuks, persoonlijks en origineels te bedenken? We’ve got you covered! Letterlijk en figuurlijk ;) Want hoe leuk is het om jouw vriend te verrassen met customized kleding?

Kleding bedrukken geeft namelijk écht een persoonlijke touch aan jouw cadeau. Tegenwoordig kan je online in een paar simpele stappen je eigen kleding laten bedrukken. Lees snel verder voor meer inspiratie voor het leukste verjaardagscadeau voor je vriend: kleding met een persoonlijke touch! 

Een hoodie bedrukken

Ja, deze staat natuurlijk bovenaan. Want er niks is aantrekkelijker dan een knappe man, jouw vriend in een comfy hoodie. Een win-win situatie dus! Nog een ‘win’ is dat je deze warme hoodie natuurlijk ook zelf nog eens een keertje kunt dragen. Score! Een hoodie is absoluut een top cadeau wanneer jouw vriend in een herfst- of winter maand jarig is. 

Met zo’n warme trui is het namelijk heerlijk om ‘s avonds op de bank in te chillen, zeker wanneer jullie samen gezellig een filmpje kijken. Maar hij kan hem natuurlijk ook meenemen naar het sporten.

Een muts bedrukken

Wist je dat het ook mogelijk is om een muts te laten bedrukken? Draagt jouw vriend graag mutsen en is hij jarig in de winter, dan is een herenmuts natuurlijk een superleuk cadeau! Ga voor een mooi kleurtje en een model wat goed bij zijn gezicht en stijl past. Maar let op: je kunt op een muts natuurlijk wel een beperkt aantal woorden kwijt. Het beste kan je in dit geval dus kiezen voor een korte tekst, bijvoorbeeld een leuke oneliner of gewoon zijn eigen naam. Be creative! 

Een schort bedrukken

Staat vriendlief graag in de keuken? Dan is een schort bedrukken een leuke en originele optie. Bovendien kan hij die natuurlijk gelijk mooi aantrekken als jullie samen een lekker verjaardagsdiner gaan koken. Een gepersonaliseerd schort is helemaal leuk om te geven in combinatie met een kookboek van zijn favoriete keuken. 

Matching outfits

Je kent ze vast wel. Van die heerlijk matchende shirtjes met “I’m with her” en “I’m with him”. Of wat dacht je van “superman” en “superwoman”? Misschien wel wat cliché, maar hé een klein beetje fout kan ook heel erg leuk zijn toch? De volgende keer kunnen jullie samen in jullie matchende outfits de straat op, de gym in of gewoon lekker tegen elkaar aan knuffelen op de bank. Couple goals! 

En nog meer opties..

Naast een hoodie, muts en een schort zijn er ontzettend veel andere opties voor het bedrukken van kleding. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van een t-shirt, polo, pet of jas. Ook wanneer duurzaamheid voor jou een belangrijke factor is er meer dan genoeg keus.  Kies dan bijvoorbeeld voor een kledingstuk van biologisch katoen. Kwalitatief goede kleding bedrukken kan tegenwoordig al voor een leuke prijs en is mogelijk per 1 stuk. Wel zo fijn!

Inspiratie voor de leukste opdruk

Vind je het lastig om een leuke opdruk te verzinnen? Hierbij alvast een paar opties ter inspiratie: 

  • Een woordenwolk met woorden die hem voor jou typeren (stoer, slim, leuk, sterk, knap, etc)
  • Zijn koosnaampje; beest, viking, lievelings, bae, hubby, draak, etc.. 
  • Een van zijn meest befaamde uitspraken
  • Een knipoog naar zijn verjaardag / leeftijd (versie 3.4 of 28 en nog steeds zo knap!)
  • Een mooi gedicht of een quote
  • Een foto - of fotocollage! - van jullie samen en/of van de mensen en dieren die voor hem het meest belangrijk zijn. 

Nog meer inspiratie opdoen? 

Op pinterest vind je nog veel meer leuke voorbeelden voor het bedrukken van kleding. Zoek leuke voorbeelden en maak een moodboard, zodat je precies weet welke kleding, kleuren, lettertypes en teksten jij leuk vindt.

Kleding bedrukken geeft écht een persoonlijke touch aan jouw cadeau. Alleen al de gedachte dat jij de moeite hebt genomen om dit te bedenken en te maken is al helemaal leuk. Het kan dus eigenlijk niet anders dan dat dit ook wordt gewaardeerd door je vriend. Heel veel plezier met het maken en geven van jouw persoonlijke verjaardagscadeau!