Stress! Heb jij nog niet al je cadeautjes in huis? Of zoekt er nog steeds iemand het perfecte cadeau voor jou? Dan hebben we de ultieme kerstcadeautips voor jou!

kerstcadeau ideeën

Fit in 2017

Wil jij in 2017 beginnen met jouw fit journey? Of kan jouw BFFF haar motivatie wel een schop onder de kont gebruiken? Scoor dan een van de Fitgirlcode Guides! Kies nu jouw 8 of 12 weken plan en maak van 2017 jouw fitste jaar ooit. In de guides zitten handige workout schema’s, boodschappenlijstjes en de lekkerste recepten zonder gekke poespas. Handig! Op alle guides krijg je nu 20% korting als je de code ‘XMAS20’ invoert bij het afrekenen. Oh en trouwens, hadden we al gezegd dat de nieuwe Sweet ’n Salty Guide allerlei lekkere hapjes bevat die niet zouden misstaan bij de kerstborrel of op oudjaarsavond?

kerstcadeau ideeën

De beste workout gear

Verwen jezelf of een ander met de allermooiste items van Jogha. Deze sportswear misstaat niet in de gym, maar ook niet tijdens het hardlopen of bij een intensieve yogales. Op alle mooie kleding en accessoires krijg je nu online 20% korting als je de code ‘XMAS20’ invult. Ben je woonachtig in Rotterdam of heb je een dagje naar de havenstad op de planning staan? Ga dan vooral langs Jogha World op de Coolsingel. Daar is namelijk een unieke kerstactie waarbij je 10% korting krijgt op 1 artikel, 20% bij 2 items, en ga zo maar. Je kunt tot wel 50% korting scoren! Zo kun je voordelig een mooi kerstcadeautje scoren, maar ook gelijk een awesome outfit voor jezelf erbij halen!

Heb jij al alle kerstcadeautjes al in huis of kon je wel de nodige last minute inspiratie gebruiken?

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.