Klaar voor de zomer: three-step guide naar een fittere jij!

Tips door fitgirlcode

Is het te laat om nog nét wat rolletjes te zien verdwijnen voor je op een vliegtuig naar de zon hopt? Nee, natuurlijk niet! Aan jezelf werken is altijd een goed idee. A lá, waar te beginnen? Daar helpt deze three-step guide van Nike ons bij! Check snel hoe jij fit de zomer in gaat…

Stap 1: Draag een ondersteunende sportbeha

Een goede sportbeha is essentieel voor een geslaagde workout. Checken of onze boobies nog op hun plek zitten is wel het laatste waar we ons mee bezig willen houden… De Nike Pro Bra Collection bestaat uit zeven verschillende sportbeha’s, elk gericht op een ander type vrouwelijk lichaam, en het level van ondersteuning dat verschillende sporten en soorten lichamelijke inspanning vereisen. Zo kun je kiezen voor een light support bra, die geschikt is voor matige lichamelijke inspanning. Ben jij een fanatieke yoga’er of een heuse pilates-babe? Dan behoor jij tot deze categorie! Ben jij juist vaak te vinden in de sportschool? Dan zijn de medium support bra’s iets voor jou. En last but not least. De high support bra’s! Speciaal voor dames die wel van een rondje hardlopen houden, dansen, of aan HIIT-workouts doen! Geen flauw idee welke sportbeha in jouw straatje past? De Nike Bra Fit Finder helpt je uit de brand!

 

Stap 2: Kies de juiste sportschoenen

Ook niet geheel onbelangrijk… Een goed stel sportschoenen! De Nike Free Focus Flyknits zijn lichtgewicht, en super flexibel. De Flyknit upper voelt aan als een zachte sok, en vormt zich naar jouw voeten. Ook fijn, het materiaal is super ademend! Zeg maar dag tegen kletsnatte voeten na je run. De zool is zo ontworpen dat het voetbed met iedere stap meebeweegt met je voet, waardoor jij ongehinderd en stabiel door kunt sprinten! Super flexibel dus, maar biedt de schoen ook support? Jazeker! De Flywire cables die door de upper heen gewoven zijn houden alles netjes op z’n plek. Al met al, een heus sportmaatje aan je voet!

three-step guide

Oja, ze zijn nog mooi ook!

Stap 3: Ga aan de slag met de Nike NTC Training App

En dan is het tijd om in actie te komen! De Nike NTC Training App is jouw personal trainer, die je overal mee naar toe kunt nemen. Je hebt toegang tot een enorme workout-bibliotheek, vol met trainingen die ontwikkeld zijn en gegeven worden door top trainers! Zo krijg jij de begeleiding die je nodig hebt, en kom je met iedere training een stap dichterbij jouw uiteindelijke fit-goals. Met een swingend muziekje op de achtergrond natuurlijk!

Dus. Go ahead en volg de three-step guide. Scoor snel die fijne sportbeha en sportschoenen en ga aan de slag met de Nike NTC Training App! Het begin is er, nu is het aan jouw om door te zetten, en alles uit jezelf te halen. Good luck!