Lieve Fit Girl; ontvang jij al dick-pics?

Mind door ewout

Ewout schrijft iedere maand een brief aan de Fit Girl. Met zijn kritische groene ogen kijkt hij naar trends en opvallend gedrag binnen de wereld van deze Fit Girl. Op satirische wijze omschrijft hij zijn observaties en eindigt elke brief met een vraag. Heb jij het antwoord waar Ewout zo naar uitkijkt? 

Lieve Fit Girl,

Het leven van jou, als Fit Girl, gaat niet altijd over rozen. Die über gezonde banaanpannekoekjes die aanbranden op de zondagochtend, je scheurt uit je favoriete skinny na die intense legday van gister of je 'persoonlijke' voedingsplan werkt niet en zit je alsnog met overhellende lovehandles aan het kerstontbijt. Allemaal hartstikke vervelend natuurlijk. En ik begrijp al je frustraties. Maar ontvang je ook al ongegeneerde en ongevraagde dick-pics?

Ik struin regelmatig de hashtag fitgirl af op Instagram. Door de kroppen sla en korrels quinoa heen zie ik ook steeds meer vlees op het toneel verschijnen. Geen medium-rare gebakken Black Angus, maar borsten, billen en andere vrouwelijk rondingen. Waar je vroeger als puberende snotaap met pukkels en buitenboord beugel stiekem een PlayBoy jatte bij het tankstation om naar blote vrouwen te kijken, pak je nu je telefoon erbij en hit je gewoon op #fitgirl.

Piemel. Lul. Plassertje. Zo. Even door die akward barrière heen prikken van het woord op zichzelf staand. Ik probeer me in te leven in @schwarzenegger74, die jou op een willekeurige vrijdagavond zijn tampeloeres, in zeer vreugdevolle staat, stuurt via een DM. Je mond valt open. Van verbazing dan wel. Waarom doet hij dit? Wat wil hij er mee bereiken? Heeft hij door dat niemand hier op zit te wachten? Zo maar een paar vragen die door je knappe koppie schieten.

Iedere beginnende fitgirl kijkt op naar de chicks met perfect ronde billen, strakke buiken en enorme hoeveelheden volgers op Instagram. Deze accounts bestaan vaak uit alleen maar goede foto’s om jaloers op te worden. Veelal staan deze vrouwen in hun blote asser of met handjes voor de tepels. En ze krijgen er nog geld voor ook! Ga ik te ver als ik dit 'moderne prostitutie' noem? Anyway, het is iets wat de rest vervolgens vrolijk overneemt. Dit is de standaard. Hier krijg je aandacht mee.

Het is een aanname, maar ik vermoed dat het sturen van een ongewenste en onverwachte dick-pics alles te maken heeft met aandacht. Het feit dat jij de foto hebt gezien, er op reageert of hem zelfs publieke te schande probeert te zetten maakt hem vermoedelijk alleen maar harder. Iewhl. De dader zal niet verwachten dat je ineens reageert met: "Wauw! Wat een mooie schwanz heb jij…". Of zouden er ook vrouwen zijn die wel staan te springen om dit soort foto’s te ontvangen?

Moet je in je string staan om je booty-gains te showen? I don’t think so. @pokemon_for_life kijkt ook gewoon stiekem met je mee(scheelt hem weer een paar minuten fietsen naar het tankstation). En waarschijnlijk blijft het niet alleen bij kijken als jij een foto van je blote billetjes de servers van Instagram opslingert. Zo’n bilfie kan je de rest van je leven blijven achtervolgen. Ook als je hem verwijderd. Binnen het internet is iets nooit helemaal weg. Creepy non?

Laat ik eerlijk tegen je zijn. Een leuter, zonder context, is een raar en schlemielig wormvormig aanhangsel van het mannelijke lichaam. Je hebt ze in allerlei vormen, maten en uitvoeringen. Maar in welke gedaante dan ook, onverwacht een snikkel in je face krijgen is geen pretje. Ik spreek niet uit ervaring, maar ik heb wel een goed inlevingsvermogen. Wat je ook doet, er zullen helaas altijd rare figuren blijven bestaan die jou hiermee proberen lastig te vallen.

Natuurlijk is @schwarzenegger74 een ontzettende trekvlek dat hij zijn pielemuis aan je showt, zonder dat je daarom vraagt. Maar ga je als Fit Girl ook niet te ver met wat je van jezelf laat zien? Ik sta ook regelmatig in mijn blote tieten op Instagram by the way. Niet dat ik ongevraagde vageegee’s in mijn DM ontvang, maar toch. Het is en blijft wel gevoelige content om te delen. En vooral omdat je niet weet wie of wat je foto’s allemaal onder ogen krijgen.

Jeetje. Wat een lulverhaal. Ik denk dat de beste remedie totale negatie is. Dan is de lul, sorry lol, er snel van af. Maar natuurlijk ben ik weer ontzettend benieuwd wat jij van de dick-pics vindt en of je er al eens eentje hebt ontvangen. Wat deed je toen? Lokt de Fit Girl de dick-pics misschien zelf uit met een ietwat lustopwekkende bilfie? En hoe denk jij dat dit varkentje het beste gewassen kan worden? Ik ben benieuwd naar jouw penisrelaas!

Ciao,
Ewout