Lopen op wolkjes met de nieuwe Asics FuzeX

Hotspots & Reviews door lotte

Een aantal weken geleden werd ik, Fit Girl Lotte, uitgenodigd voor een onwijs toffe freerun workshop georganiseerd door Asics. Freerunnen? Is dat die sport waarbij mensen al hardlopend hun leven riskeren door van dak tot dak te springen en tegelijkertijd een salto maken? JA! Vet mega awesome cool toch?! Tijdens die workshop leerde ik samen met Fit Girl Nadine de beginselen van het freerunnen met de nieuwe Asics FuzeX schoenen. Inmiddels heb ik deze collectie ook tijdens andere work-outs getest, en heb ik er een nieuw favoriete sport-item bij: curious yet?!

Asics FuzeX kicks

Als vijftien jarige snotneus kocht ik mijn allereerste hardloopschoenen. Ik hield onwijs van actief bezig zijn, maar rondjes lopen op mijn afgetrapte allstars kon toen inmiddels écht niet meer. Gewapend met mijn vader liep ik de eerste de beste sportwinkel binnen en overwon ik mijn verlegenheid door een van de winkelmedewerkers te vragen waar ik de hardloopschoenen kon vinden. Al zwijgend wees hij naar een wand vol felgekleurde 'sneakers'. Juist ja, alsof ik dat niet zelf had kunnen vinden.

Ook toen was Asics al hét merk van de hardloopschoen. Je raadt het al: ook ik ging naar huis met een paar felgekleurde, nogal uit de kluiten gewassen Asics hardloopschoenen. Echt fancy vond ik ze er niet uit zien, maar ze liepen als wolkjes. Nu, een aantal jaren én behoorlijk wat kilometers en bootcamp lesjes verder, kreeg ik de eer om de nieuwe Asics hardloopschoenen uit te testen: de FuzeX schoenen. Nou, team Asics heeft zeker niet heeft stilgezeten. Waar ik mijn allereerste hardloopschoenen het liefst wegmoffelde, zijn deze nieuwe FuzeX schoenen een cadeautje voor het oog. En ookal zijn de nieuwe Asics hardloopschoenen geslonken in omvang: dit heeft zéker geen afbreuk gedaan aan het comfort of de kwaliteit. De schoenen sluiten goed aan zonder dat ze voor hinder zorgen tijdens het hardlopen en met deze schoenen aan je voeten lijkt zelfs dát vanzelf te gaan. De FuzeX muiltjes zijn kanjers als het op stabiliteit aankomt: een schoen die zowel steun biedt tijdens het hardlopen als tijdens het doen van oefeningen zoals tijdens het freerunnen of in de sportschool! Dit alles maakt dat mijn wonderschöne nieuwe Asics FuzeX schoenen mijn nieuwe beste vriendjes zijn: ik hoef namelijk niet langer van schoenen te wisselen na mijn cardio momentje op de loopband. Yay!

Asics FuzeX

Ben jij toevallig nog op zoek naar nieuwe hardloop pareltjes of juist een allround schoen? De Asics FuzeX zijn het antwoord op al jouw gebeden, shop ze hier in allerlei toffe kleuren! U can thank me later ;)!

Liefs,

Lot