Review: Juiz~s box

Hotspots & Reviews door nadine FG

Sapjes zijn het helemaal! We staan zelf te persen of besteden dat uit. Maken juices in de blender, in de sapcentrifuge of slowjuicer. We noemen ze sapjes, juices, smoothies of groene monsters. Allerlei manieren en benamingen om al drinkend je dagelijkse portie vitaminen binnen te krijgen. Juiz~s maakt het je makkelijk en perst voor jou sapjes in verschillende kleuren. En om het je extra makkelijk te maken, komen zij ze ook bij je thuisbezorgen. Gezond en makkelijk. Het begin is er. Als ze nu ook nog lekker zijn, zou dit wel eens iets voor mij kunnen zijn ;) 

Doe het zelf...

Je spot op Instagram of andere sociale kanalen de heerlijkste sapjes en smoothies en je denkt bij jezelf "dat ga ik ook doen!". Of laat ik even voor mijzelf spreken. Ik dacht dat een tijd geleden. Ik zag het voordeel van al die liquid vitamientjes wel en heb een sapcentrifuge aangeschaft. Vol goede moed worden de eerste sapjes geperst en de machine is makkelijk schoon te maken, althans dat zegt de verpakking. Na drie keer denk ik daar persoonlijk anders over en de sapcentrifuge degradeert naar stofvanger. Maar dan heb ik een geweldige ingeving: ik moet een blender hebben. Dat is het! Nou ja, lang verhaal kort... Zelf sapjes maken is leuk en lekker, maar daar heb je gewoon niet altijd zin in of tijd voor. Juiz~s biedt je een alternatief in gezond gemak. En ze zijn allemaal T.L.C.: Troeploos, Lekker en Cold Pressed. Klinkt in ieder geval alvast goed!

Juiz~s

Voordat ik de box ging reviewen was ik wel nieuwsgierig naar wat Juiz~s nou anders moet maken dan soortgelijke bedrijfjes (want ze schieten echt als worteltjes uit de grond). Juiz~s wilt een gezonde(re) levensstijl voor iedereen bereikbaar maken, dat klinkt als een hele goede missie. Wel de vitamientjes, maar niet de afwas. Ooh jongens, dit past echt bij mij! ;) What else? Ze geloven dat de kleine beetjes uiteindelijk het verschil maken, en dat het niet voor even is, maar voor de lange termijn. Daar kan ik het volledig mee eens zijn, een gezonde levensstijl doe je niet even omdat het een hype is, maar dat wordt ook daadwerkelijk een levensstijl. Ik ben voor nu positief gestemd, Juiz~s: laten we daten!

De test

De sapjes van Juiz~s zijn er in vier verschillende smaken: spinach, basil, beetroot en carrot. Daarnaast hebben zij ook 2 smaken detox water: cucumber-basil en grapefruit-parsley. De sapjes worden bevroren thuisbezorgd, iets wat ik persoonlijk ideaal vind. Altijd een vers sapje binnen handbereik! Mijn eerste sapjes zet ik in de koelkast om te ontdooien en ik start de volgende ochtend met een wortel sapje. Onderweg naar de Mud Masters vind ik dat ik wel een extra vitaminen boost kan gebruiken. Het oranje sapje ziet er prachtig uit, maar de smaak is niet helemaal mijn ding. Dat is geen goed begin, maar een eerste indruk kan de schijn bedriegen en ik ga natuurlijk met goede moed verder. Misschien was onze eerste date niet zo'n succes, maar Juiz~s maakt het de volgende date meer dan goed met de spinach en beetroot sapjes. Deze worden mijn ware favorieten. De carrot had een intense groentesmaak, maar de spinach en beetroot zijn veel subtieler van smaak. Yum! Of ik nog eens op date wil? Yessir!

Als laatste probeer ik de 2 detox watertjes, deze zijn weer eens wat anders dan het saaie glaasje kraanwater of een watertje met bubbels, waar ik normaal voor ga. De smaak van kruiden in water is wel wat intens, maar dit vind ik voor af en toe wel lekker! Het is ook weer eens iets anders dan je water met citroen of besjes erin. Variatie is altijd goed en daar zorgt Juiz~s zeker voor.

Al met al, wat vond ik ervan? Lekker! De meeste sapjes dan ;) Makkelijk, jazeker! Ongelooflijk makkelijk. Vers en super gezond. Deze koudgeperste sapjes zijn zeker de moeite van het proberen waard! Ik skip alleen volgende keer de carrot, maar hé, smaken verschillen. Misschien is dat juist wel jouw nieuwe favoriet. Daar kan je maar op één manier achterkomen! Met de kortingscode #fitgirlcode krijg je nu 10% korting op de juiz~s boxen en detox pakketten :)