Marley Spoon bezorgt verse ingrediënten en lekkere recepten bij jou thuis. Niet meer nadenken wat je vanavond gaat eten en niet meer naar de supermarkt, maar wel gevarieerde en verse maaltijden op tafel zetten. Dit klinkt mij als muziek in de oren. Marley Spoon bedenkt elke week 7 nieuwe recepten en jij kiest hoeveel en welke maaltijden jij bezorgt wilt krijgen. 

 

Let’s try this one!

Marley Spoon is een naam die ik al vaker voorbij had horen komen. Een nieuwe partij op de Nederlandse markt die net als HelloFresh en de Krat ontzorgen op het gebied van boodschappen doen en het bedenken van de avondmaaltijd. Het voordeel van Marley Spoon wordt mij direct duidelijk bij het bestellen van mijn eerste box. Je kan helemaal zelf bepalen hoeveel maaltijden je bestelt en welke van de 7 maaltijden jij graag op tafel wilt gaan zetten aankomende week. Daarbij kan je kiezen uit 2 vleesgerechten, 2 visgerechten, 3 groentegerechten en 1 dessert met een fles wijn. Voor mijn eerste week koos ik voor 1 vleesgerecht, 1 visgerecht en 1 groentegerecht. Köfte, forel en een salade niçoise met artisjokken. Ik ben benieuwd!

 

MarleySpoon

 

Voorverpakt gemak

Ik maak de box gelijk open en vind daarin een handgeschreven briefje, altijd leuk! De ingrediënten voor de 3 maaltijden zijn verpakt in aparte zakken en kunnen zo de koelkast in worden geschoven. Dat is nog eens makkelijk. Wanneer je de maaltijd gaat bereiden, haal je de papieren zak uit de koelkast en heb je direct alles bij de hand. De eerste maaltijd is Griekse köfte met kidneybonensalade en frisse yoghurt. Het gerecht staat binnen 30 minuten op tafel en is uitermate smakelijk! De bonensalade wordt aangemaakt met ajvar. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar dit is een mengsel van gegrilde paprika, heel laag in calorieën en een enorme smaakmaker in combinatie met de bonen en basilicum. Dit smaakt naar meer!

 

Kofte

Pages: 1 2

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.