Zo houd je het spannend met je partner tijdens quarantaine

Lifestyle & Tips door merel-fgc

De muren komen op je af… en je partner misschien ook wel af en toe. In de quarantaine tijd breng je wel heel veel tijd door met je geliefde, maar hoe zorg je er nou voor dat je over een paar maanden nog steeds samen en gelukkig bent? Om de quarantaine en je relatie te overleven, hebben wij een paar tips om je relatie spannend te houden deze tijd!

Doorbreek de routine

Je hoort vaak ‘breng een routine aan tijdens de quarantaine’ en dit klopt ook zeker op het gebied van werk en studie. Maar om je relatie spannend en leuk te houden moet je die routine soms even doorbreken. Dit kan je doen door bijvoorbeeld eens per een date-night in te plannen. Je bestelt bij jullie favoriete restaurant, doet je mooiste jurk aan en haalt weer een keer die kaarsen uit de kast om de sfeer erin te brengen. Wat ook altijd een goede zet is? Sta iets eerder op en breng je geliefde een ontbijt op bed. Succes gegarandeerd!

ontbijt op bed

Blijf aantrekkelijk voor elkaar

Iedereen begrijpt dat het lastig is om elke dag weer je make-up te doen of je fatsoenlijk aan te kleden, want er is toch niemand die het ziet? Toch is het belangrijk om te blijven sporten en je best te doen qua look voor je partner. Blijf elkaar op deze manier stimuleren om er goed uit te zien. Dus skip die jogginsbroek en kies eens voor iets anders die avonden dat je op de bank ploft. Dit zal zorgen voor sensuele prikkels. YAY!

Probeer iets nieuws

Als je elkaar nog niet door en door kende, dan gebeurt dat nu wel. Wanneer je een ritme samen hebt, vergeet je soms om samen op avontuur te gaan. Dat is op dit moment wellicht even lastig, maar probeer eens nieuwe hobby’s te ontdekken. Welke spellen liggen er nog in de kast? Al eens een urenlange wandeling door de stad gemaakt zonder telefoon?

Blijf geïnteresseerd in elkaar

Het is soms moeilijk om interesse te blijven tonen, wanneer je de hele dag met elkaar in één huis bent. Maar toch geef je iemand een fijn gevoel wanneer je oprecht geïnteresseerd bent in diegene. Om deze reden groeien veel stellen uit elkaar, omdat ze zich minder verdiepen in de wereld van hun partner.

Én vergeet niet te knuffelen! Zelfs wanneer je 24/7 op elkaars lip zit, is het belangrijk om elkaar liefde te geven, ook al weten jullie al lang dat jullie van elkaar houden. Succes ladies en GENIET!