Even voorstellen; Hannah Vreugdenhil

Lifestyle & Tips door hannah-vreugdenhil

Mijn naam is Hannah Vreugdenhil, 31 jaar, geboren en getogen in Amsterdam. Ik was de General Manager en Founder van DoorMeal. DoorMeal is een bereiding- en bezorgservice van verse, gezonde en ready-to-eat maaltijden in de maten small, medium en large en in de smaken vis, vlees en vega. Sinds mei 2019 heb ik deze overgedragen. Daarnaast ben ik auteur van de bestseller The Recipe Guide en High Protein.

Deze keuze is natuurlijk niet van de één op andere dag gemaakt en het is een lange weg geweest van vallen en opstaan. Nadat ik mijn Bachelor Psychology had afgerond op de UvA, besloot ik nog een Bachelor te doen om de bedrijfstaal beter te kunnen spreken; Bestuurs- en Organisatiewetenschappen op de VU. Tijdens deze studie in januari 2012, besloot ik alles anders te gaan doen. 

Ik was heel erg ontevreden over mezelf. Niet perse over mijn uiterlijk, maar vooral over datgene wat ik niet waarmaakte. Ik wilde hogere cijfers behalen, vol energie zitten, een verschil maken in de wereld, van de bank afkomen... samengevat: trots zijn op de persoon die ik was. 

In januari 2012, heel cliché, gooide ik het roer om. Ik ontmoette vrijwel direct Tom Barten, Founder van Changing Life (waar ook Personal Body Plan onder valt). Het had zo moeten zijn, want ik begon aan mijn Personal Body Plan en voelde me met de week letterlijk en figuurlijk sterker. Ik besloot me bij de vrijwilligersorganisatie Enactus (sociaal ondernemen) aan te sluiten, zodat ik daadwerkelijk een verschil kon gaan maken. 

Tijdens mijn proces van een fitte leefstijl ben ik een Instagram account begonnen om zo anderen te motiveren en te inspireren. Ook mijn recepten en eetcreaties plaatste ik hierop en hier kwamen al de eerste vragen of mijn eten niet gewoon besteld kon worden!

Deze vragen bleven zo kriebelen totdat ik in augustus 2014 de knoop doorhakte en tijdens mijn Master Culture Organization and Management het DoorMeal concept lanceerde. Nadat ik Cum Laude afstudeerde, werd DoorMeal een feit door op 11 april 2015 live te gaan in vier postcodegebieden in Amsterdam. Inmiddels is DoorMeal uitgegroeid tot een service dat door heel Nederland levert.

Zelf ben ik nog altijd bezig met sporten, voeding en vooral alle sociale aspecten die hierbij komen kijken. Door mijn werkzaamheden als vrouwelijke ondernemer, ben ik voor Care en Masterpeace ambassadrice voor het project "Walk in her shoes" geworden. Voor dit project begeleid ik vrouwelijke ondernemers met hun onderneming in Indonesië (Jakarta en South Sulawesi). Naast mijn social mediakanalen, geef ik presentaties en workshops om het project een stem te geven.

Ik besloot mijn ambities en dromen naar een next level te tillen door de start van mijn nieuwe onderneming met mijn liefde “Empowered by”. Empowered by is een coaching center om mensen te helpen en te begeleiden in hun volgende stappen in leven en business. Dit doen we door middel van groepscoaching of 1 op 1 sessies.

Mijn doel is om mensen verder te helpen, door te inspireren en te motiveren. Daarom wil ik jou meenemen in mijn reis om de wereld te veroveren, terwijl ik alle ballen probeer hoog te houden als vrouwelijke ondernemer, fanatieke sportster, eigenaresse van Jessie & Bobbie (mijn hondjes) en mijn grote liefde. 

Tot slot heb ik je het nog makkelijker gemaakt om gezonde, lekkere en eiwitrijke maaltijden te maken door het uitbrengen van mijn twee kookboeken “The Recipe Guide” en “High Protein”.

Je zult merken dat het niet altijd de rooskleurige verhalen zijn, maar een reflectie van de werkelijkheid. Wat gaat er allemaal goed en waar kan je ook nog van leren? Nuttige tips, tricks, do’ en dont’s, door middel van blogs, fotoverhalen en vlogs uit mijn privé- en werkleven (die vaak met elkaar verweven zijn:) )


Ik hoop ook jou hiermee te kunnen inspireren en te motiveren om zelf het heft in eigen hand te nemen! 

Liefs,

Hannah