2016, een bijzonder jaar voor alle Roparunners. In 2016 vindt namelijk de 25ste editie plaats. Wat ooit begon als een grap is uitgegroeid tot een groots evenement waar jaarlijks meer dan 8000 mensen aan deelnemen.

Ieder jaar in het Pinksterweekend leveren al deze deelnemers een sportieve prestatie om het leven van mensen met kanker te veraangenamen. Zij lopen in de vorm van estafette meer dan 500 km vanuit Hamburg en Parijs naar de Coolsingel in Rotterdam. Wat een uitdaging! Naast het leveren van deze sportieve prestatie zijn zij ook het gehele jaar in de weer om zoveel mogelijk geld op te halen. Dit doen zij door leuke acties te organiseren en wordt er veel gecollecteerd.

Een compleet meidenteam, hoe gaaf zou dat zijn!

Deelnemen aan de Roparun doe je niet alleen, maar met een team. Zo’n team bestaat uit gemiddeld 25 personen waarvan 8 lopers en maximaal 9 fietsers. Daarnaast bestaat het team uit ondersteuning zoals bijvoorbeeld chauffeurs, masseurs en cateraars. In de meeste gevallen zijn dit gemengde teams, dus mannen en vrouwen. Maar meiden… wij kunnen toch best zonder die mannen?! Hoe leuk zou het zijn om deel te nemen aan dit evenement met een compleet meidenteam?

Is het bij jou gaan kriebelen en wil jij de uitdaging aangaan om een compleet meidenteam op poten te zetten en in het Pinksterweekend aan de start te staan in Hamburg of Parijs? Neem dan eens een kijkje op de speciale 25ste editie pagina van Roparun. Hier vind je alle informatie over de Roparun en kun je je opgeven om deel te nemen.

Recommended Posts

2 Comments

  1. Ik heb hem afgelopen keer meegefietst, een hele belevenis en echt iets wat je gedaan moet hebben als je van sporten houdt en mensen die ziek zijn wilt helpen!

    Lijkt me echt ontzettend leuk een eigen team op te zetten, maar het klinkt makkelijker dan dat het is (mede door sponsoren, een heel team bij elkaar zoeken etc.)

  2. Als dit een serieus idee is lijkt het mij erg leuk om mee te lopen! Ik woon zelf ook in rotterdam. Hoe verloopt het inschrijven precies?


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.