10 redenen om Skinnies zonnebrandcrème te proberen

Lifestyle & Tips door chrismuru

Het begint weer aardig lekker weer te worden. Des te meer reden om lekker buiten te gaan sporten! Maar het is wel belangrijk om je huid goed te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon. De meeste zonnebrandcrèmes zijn prima in staat om te voorkomen dat je verbrand, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Ze bevatten veel chemicaliën en verdachte ingrediënten, laten een vette witte waas op je huid achter en zijn vaak ook getest op dieren. Daarom wil ik je graag kennis laten maken met Skinnies, een duurzame, vegan, dierproefvrije zonnebrandcrème. Dit zijn 10 redenen om Skinnies zonnebrand te proberen.

Skinnies zonnebrandcrème….

#1. … biedt een langdurige UV-bescherming

Zodra je Skinnies op je huid aanbrengt, vormt het een beschermende laag. Zo profiteer je direct van een optimale UVA/UVB bescherming.

#2. … bevat geen schadelijke ingrediënten

In tegenstelling tot de meeste zonnebrandproducten bevat Skinnies geen parabenen, conserveringsmiddelen, parfums en alcohol. Het is daarom ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid, voor zwangere vrouwen en voor baby’s.

#3. … is niet verdund

Wist je dat de meeste zonnebrandcrèmes voor wel 50 tot 70 procent uit water bestaan? Skinnies niet! Het merk gebruikt geen water in haar producten, waardoor ze meer dan 10.000 liter water per jaar besparen. En omdat de producten niet verdund zijn en er dus geen vocht kan verdampen, werken ze langer.

#4. … is veilig voor het milieu

Je weet misschien wel dat de zonnebrandcrème die in de zee terecht komt, heel schadelijk is voor zeedieren en koralen. Skinnies werkt nauw samen met wetenschappelijke onderzoekers om ingrediënten met een minimale aquatische toxiciteit te vinden.

#5. … gaat lang mee

Voor je gezicht, hals en oren heb je genoeg aan een kloddertje ter grootte van een erwt. En vanwege de langere werking hoef je minder vaak bij te smeren.

#6. … is 100% dierproefvrij

Skinnies producten worden niet op dieren getest en zijn ook nog eens vegan-vriendelijk.

#7. … laat geen vette, witte waas achter

Skinnies is zo goed als transparant van kleur, en droogt binnen 2 minuten. Geen vette witte waas dus!

#8. … voelt geweldig aan op je huid

Alsof je jezelf insmeert met een wolkje magie. Je zou bijna wensen dat je vaker moest smeren.

#9. … is prima betaalbaar

Voor de meeste ‘ecologische’ zonnebrandcrèmes moet je flink dokken. Skinnies producten zijn echter heel betaalbaar. Je betaalt voor een tube SPF30 nog geen 18 euro.

#10. … is ook verkrijgbaar in een speciale sport-variant

Skinnies biedt een speciale performance zonnebrandcrème voor sporters: Skinnies Conquer SPF50+. Zelfs bij intensief zweten blijven de UV-filters behouden. Met één keer smeren profiteer je tot wel 4 uur lang van een optimale bescherming!