Start jij samen met ons op 4 januari met de #FITGIRLCODE guide?

Lifestyle & Tips door fitgirlcode

Bij de jaarwisseling horen goede voornemens. Of je nou zelf wel of geen goede voornemens hebt, je wordt er overal om je heen mee overspoeld. Sommigen makkelijk vol te houden, anderen misschien iets meer in de richting van onmogelijk. Maar het is altijd goed om na te denken over hoe jij jezelf zou kunnen verbeteren.

We schreven eerder al een artikel over voornemens die jou een beter mens maken. Weer eens wat anders dan stoppen met roken en meer bewegen ;) Maar, omdat je gezondheid zo’n beetje het kostbaarste is wat je hebt, schreven we ook een artikel over hoe je fit het nieuwe jaar in kan gaan. Zo heb je allerlei handvatten om 2016 nét een beetje beter te beginnen.

#FITGIRLCODE GuideEn we weten hier allemaal hoe lastig het is om een gezonde levensstijl aan te nemen en vast te houden, en dan vooral tijdens de feestdagen. Been there, done that! Al dat lekkere eten en de alcoholische versnaperingen… Het is ook voor ons weer tijd om in het fitte regime te komen. Maar we zijn gelukkig niet de enige! Op 4 januari starten wij met de #FITGIRLCODE guide, doe je met ons mee? Een 8 weken plan met een compleet voedingsschema, workoutschema en mindfulness oefeningen, zodat je in maart al weer helemaal back on track bent. Of juist een stuk gezonder leeft dan dat je in 2015 deed, dat kan natuurlijk ook je doel zijn! Of je nou net pas aan de start staat van jouw fit journey of dat je al een Fit Girl pur sang bent, we beginnen er allemaal samen aan op 4 januari! Zo sta je er niet alleen voor, en dat groepsgevoel geeft toch altijd meer motivatie en steun dan dat je in je uppie gaat aanmodderen, toch? Last but not least: we hebben op Facebook een besloten groep voor #FITGIRLCODEGUIDE girls. Hier kunnen jullie al je ervaringen met elkaar delen. Fijn he? Dus meld je snel aan :)

We vinden het super leuk om van jou te horen als jij samen met ons op 4 januari met de #FITGIRLCODE guide start! Zo kunnen we elkaar op de hoogte houden en onze mede Fit Girls er doorheen slepen als het net even niet zo lekker gaat. Tag al je berichten op social media met #fitgirlcodeguide of #fgcguide, zodat we allemaal in touch blijven met elkaar :D