winterdip

Het klinkt een beetje als een fabeltje, maar het is toch echt bewezen dat het werkt: een pil die je winterdip laat verdwijnen. Weg met de trieste gedachten en je lage energieniveau en hallo nieuwe jij! Nu ben je vast nog niet helemaal overtuigd of zo’n pil nu echt werkt en dat begrijp ik maar al te goed. Daarom testte ik de afgelopen week de B-WELL capsules van Vitaboost. Benieuwd of ik me echt gelukkiger en energieker voelde? Lees dan snel verder!

Even uitleggen

Ik probeer maar al te graag nieuwe dingen uit, maar vreemde pillen in mijn lichaam stoppen, dat gaat me te ver! Daarom was ik blij verrast toen ik las dat het B-WELL-supplement puur met natuurlijke ingrediënten is gemaakt. Geen gekke stofjes, maar gewoon ingrediënten die echt werken – dat klinkt veelbelovend! De capsules bevatten onder andere vitamine D, 5-HTP (een stof die voorkomt in eiwitrijke producten) en omega 3. Geen random toevoegingen, want van al deze stoffen is wetenschappelijk bewezen dat ze helpen tegen depressie.

b-well

De B-WELL capsules zijn officieel voor mensen die last hebben van een dip, zoals bijvoorbeeld een winterdip. Dit houdt in dat je in de winter last hebt van verschillende vervelende symptomen. Denk hierbij aan: somberheid, vermoeidheid, veel behoefte aan slaap, concentratieproblemen en prikkelbaarheid. Ik zou mezelf niet snel plaatsen onder het kopje winterdepressie, maar er is wel een ding wat mij al een aantal jaren bezighoudt: mijn aanhoudende vermoeidheidsprobleem tijdens de donkere dagen. Om daar vanaf te komen zou ik van alles wel willen proberen! Een goede reden dus om dit experiment aan te gaan. Op deze donkere dagen energieker en vrolijker uit mijn bed stappen, daar zeg ik zeker geen nee tegen. 😉

De test

Om mijn vrolijkheid en energielevel te meten heb ik elke dag een logboekje bijgehouden. Ik meet beiden factoren op een schaal van 1-10 en kijk aan het eind van de twee weken of er een stijgende lijn zit in mijn niveaus. Als deze er is, werkt het voor mij, Is ‘ie er niet, dan werkt het helaas niet. Hieronder een korte samenvatting van mijn logboek:

b-well
Dag 1
Het zonnetje schijnt en ik heb een prima nachtrust gehad, ik ben vrolijk maar mijn energielevel blijft laag.
Vrolijkheid: 8
Energie: 5
Dag 4
Het is weekend, tijd om uit te rusten. Ik moet altijd flink bijkomen na een drukke week, gisteravond een feestje gehad dus mijn energie is echt op.
Vrolijkheid: 7
Energie: 3
Dag 6
Ik ben nu bijna week bezig. Ik voel me redelijk uitgeslapen en stap ondanks de wekker best wel blij mijn bed uit.
Vrolijkheid: 8
Energie: 6
Dag 10
Vrijdag, het einde van de week. Ik ben al twee dagen ziek en kan alleen maar liggen, toch moeten er dingen gebeuren. Ik neem ’s ochtends de capsule in maar vergeet het ’s avonds. Een kleine verstoring van het experiment. Ik haat ziek zijn.
Vrolijkheid: 4
Energie: 4
Dag 14
Na 5 dagen ziek zijn ben ik eindelijk weer opgeknapt, mijn wekker gaat vroeg maar ik stap zonder moeite mijn bed uit.
Vrolijkheid: 9
Energie: 7

De conclusie

Waar ik aan het begin van de twee weken begon met een laag energielevel, was deze aan het eind van de twee weken een stuk hoger. Omdat ik tussendoor ziek ben geweest zijn mijn resultaten misschien niet 100% representatief, maar ik ben zeker tevreden met het eindresultaat! Nu heb ik niet álle symptomen van een winterdip en ben ik ook niet depressief. Maar ik moet wel eerlijk toegeven dat ik me aan het eind van de twee weken ook erg vrolijk voelde! En dat mijn energielevel omhoog ging, is natuurlijk helemaal het beste wat er is. Na jaren vermoeid de winter door te gaan, lijk ik nu eindelijk een oplossing te hebben gevonden. Heerlijk!

Wil je meer weten over B-WELL en alles nog even rustig doorlezen? Neem dan eens een kijkje op de website van Vitaboost. We mogen jou ook nog eens blij maken met een exclusieve korting voor Fitgirlcode lezeressen! Met de code ‘FITGIRLCODE25’ krijg je 25% korting op B-WELL. Als extra’tje krijg je dezelfde korting op SKINFITT en/of COCOSKIN als je deze mee bestelt! De code is geldig t/m 31-05-2017. Ga jij het ook proberen?

Bron (header): Weheartit

Disclaimer: dit artikel is in samenwerking met B-WELL geschreven. Dit verandert echter niets aan mijn mening, ik sta 100% achter dit artikel! 🙂

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.