Top 5 running belts

Fit & Training door chrismuru

Je hebt je legging aan, je hardloopschoenen gestrikt en je route uitgestippeld. Je bent helemaal klaar om te gaan hardlopen. De vraag is alleen: waar laat je je huissleutels, smartphone en waterflesje? Een running belt biedt uitkomst! Tegenwoordig heb je keuze uit een breed scala aan materialen, uitvoeringen en kleuren. Bovendien kun je veel running belts op verschillende manieren dragen. Wij hebben de 5 beste running belts even voor je op een rijtje gezet.

De 5 beste running belts

#1. FlipBelt Zipper

flipbelt zipper

De FlipBelt Zipper is net even wat breder dan de originele FlipBelt. Dat betekent dat voldoende ruimte voor de grotere smartphones, maar ook voor bijvoorbeeld je paspoort, energiereep en waterfles.

Verkrijgbaar in Aqua, Carbon, Black en Hot Pink.

Meer info

#2. Lululemon On The Beat Belt Bag

Lululemon On The Beat Belt Bag

De compacte On The Beat Belt Bag van Lululemon kun je over je schouder, rond je middel of kruislings dragen. Daarbij is deze running belt makkelijk schoon te maken na een zweterige workout.

Verkrijgbaar in Black, Carnation Red en Cherry Tint.

Meer info

#3. Gymshark Running Belt

Gymshark running belt

De Gymshark Running Belt is vervaardigd uit een lichtgewicht, ademend materiaal en voorzien van elastische band. Ook deze running belt kun je op verschillende manieren dragen.

Verkrijgbaar in Black en Pink.

Meer info

#4. Nike Air Heuptasje

Nike air heuptasje roze

Dit stijlvolle, lichtgewicht heuptasje van Nike is niet alleen perfect om mee te sporten maar ook gewoon voor alledaags gebruik.

Verkrijgbaar in Plum Chalk en Plum Chalk/Zwart.

Meer info

#5. Gato Sports Waterproof Sports Belt

Gato sports sports belt

Sport je weleens in het donker of in de regen? Dan kun je het beste gaan voor een van de waterproof en reflecterende running belts die er op de markt zijn. Dit exemplaar van Gato Sports is een aanrader.

Verkrijgbaar in Hot Pink, Black, Lime en Neon Yellow.

Meer info