Het laatste waar ik tijdens mijn workout aan wil denken, zijn mijn tetten die alle kanten op vliegen. En geloof me, ik heb het al ontelbare keren meegemaakt.  Eerst dacht ik nog dat ik misschien veel te enthousiast ben tijdens het sporten en stuiteren mijn borsten daarom wel constant op en neer. Tijdens het hardlopen, tijdens mijn burpees, eigenlijk tijdens elke beweging die ik maakte… De hele sportschool genoot mee. Totdat ik me bedacht dat het misschien niet aan mijzelf lag, maar aan de sportbh’s die ik altijd tijdens het sporten droeg.

Tijdens onze workouts zijn we natuurlijk allemaal heel actief bezig en het is meer dan logisch dat onze boezem mee beweegt. Dit heeft te maken met het feit dat onze borsten uit vetweefsel bestaan en geen spieren bevatten die de bewegingen kunnen opvangen. Het is daarom voor ons Fit Girls belangrijk dat we tijdens het sporten niet zomaar een bh dragen maar een goede, professionele sportbh. Deze biedt namelijk ondersteuning tijdens het sporten om zo de stevigheid van je borsten te behouden. Al dat gestuiter tijdens het sporten is namelijk niet heel erg bevordelijk voor je borsten. En het ziet er natuurlijk ook gewoon niet echt heel charmant uit. De verkeerde sportbh kan er zelfs voor zorgen dat het bindweefsel in je borsten beschadigt en ze uiteindelijk zelfs gaan hangen. Yikes, daar zitten we natuurlijk helemaal niet op te wachten.

Het is belangrijk om de juiste sportbh te kiezen en dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte van je borsten en de type sport die je gaat beoefenen. Zelf heb ik een maand geleden de Sports Bra van de nieuwe Jogha Fearless collectie aangeschaft en I’ve got to say: ik ben er heel happy mee! Het was moeilijk kiezen, maar uiteindelijk heb ik de Salmon Sports Bra gekozen. Behalve het feit dat hij echt heeel mooi is, zit ie ook echt heerlijk! En ik geef toe dat de look en de zachte pastelkleuren gelijk mijn aandacht trokken en dat ik daarna pas dacht, oke maar zit ie ook goed? Nadat ik hem gepast had en een aantal keer in de lucht mee ben gesprongen, dacht ik yes, this one is mine! De bh biedt mij een goede ondersteuning tijdens mijn workout en ik heb geen last van rondslingerende borsten. En daarnaast voel ik me ook nog een super sexy en vrouwelijk erin, score!

sportbh

sportbh

 

Daarnaast fluctueert mijn cupmaat heel erg. Zo heb ik de ene maand cupmaat B en de andere weer een D, geen idee hoe dat kan, maar ik vind het dus fijn om wat meerdere opties te hebben. Mijn kast hangt dus ook vol met verschillende maten sportbh’s. De Freedom Rush Racer Back Bra staat dan ook next op mijn lijstje. Ik heb de Freedom Rush Long Tights namelijk al in mijn kast hangen dus tja, dat is een goed excuus om daar een matchende bh bij te kopen, toch? Ik vind de uitsnede op de rug van deze bh heel mooi en daarnaast zorgt de uitneembare padding ervoor dat je genoeg ondersteuning krijgt tijdens het sporten.

sportbh

Like what you see? Kijk dan op www.jogha.com voor meer sportbh’s en matching outfits. Want een Fit Girl kan nooit te veel sportkleding hebben ♥ Ook nog eens perfecte timing, want Jogha heeft dit weekend 20% korting op geselecteerde items! Gebruik de code HAPPYWEEKEND en check de sale items hier

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.