Got a secret, can you keep it… Nou, nee dus. We hebben de afgelopen tijd keihard gepromoot om de Jogha Pop Up Shop over te doen lopen van euforische Fit Girls! En daarbij hebben we lekkermakerij alles behalve geschuwd haha. Zo is de inmiddels fameuze Jogha goodiebag in menig gezicht gewreven! Was jij één van de dames die naar huis ging met het presentje, lucky you! Voor de andere ladies, wees niet getreurd. Vandaag onthullen we de goed-geheim-gebleven inhoud. Oke, een schrale prijs. Maar dan nog! Eindelijk wordt jullie nieuwsgierigheid gestild. Is ook wat!

Body & Fit shop: bidon en proteïne reep

Als je Fitgirlcode af en toe een bezoekje brengt kom je de producten van de Body & Fit shop best wel vaak tegen! En dat is niet voor niks. De online store verkoopt écht al-les op het gebied van sport & voeding. Van chiazaad, tot amino capsules, je bent er aan het juiste adres. Vandaar dat de goodiebag-girls een chille bidon en proteïne reep van de store kregen!

goodiebag

Bron: @bodyenfitshopnl

Tranquini: herbal drink

Het gehele Fitgirlcode kantoor is zwaar, maar dan ook echt zwáár verslaafd, aan een natuurlijk drankje genaamd Tranquini. Liters zuipen we weg met z’n allen… Niet alleen is het product caloriearm en vetvrij, je komt er ook nog eens heerlijk van in je flow! En dus kon de holy grail onder de healthy drinks natuurlijk niet ontbreken in de Jogha goodiebag.

goodiebag 

Dermalogica: magazine & gezichtslotion

De dames en heren van dermalogica weten het een en ander van onze fijne babyhuidjes. Met hun assortiment aan crèmepjes en lotionnetjes bezorgen ze de smerende wereld een plezante bol, buik, en bips. De goodiebag bevatte het magazine en een lekkere gezichtslotion!

 

Smoothie Company: voucher 25% korting

Nou, dit spreekt voor zich. Wij Fit Girls hebben een levenslange relatie met smoothies. En Smoothie Company zet deze haarfijne rakkers zo voor ons op tafel. Bueno, bueno. Jogha-goodiebag-bezittende dames scoren hun volgende smoothie met een fikse korting!

goodiebag

Bron: @smoothiecompanyrotterdam

Tea with Edgar: thee

Tea with Edgar maakt theetjes om bij weg te dromen! Weer eens wat anders dan die standaard verpakkingen uit de supert. Hoppakee, je deponeert een theefilter in je pot, en voilá, un thé supreme. Jogha girls kregen een lekker smaakje mee naar huis!

goodiebag

Lola Quinoa: spelt quinoa

Quinoa is naast lekkah ook helemaal niet slecht voor je. Spelt quinoa is naast erg lekkah al helemaaaal niet slecht voor je. Jogha girls kregen een pak mee naar huis van onze favoriet Lola Quinoa, natuurlijk geproduceerde quinoa van Hollandse bodem. (De goodiebag begon onderhand redelijk zwaar te worden)

goodiebag

Bron: wanderlustblognl

Greensweet Stevia: chocoladereep

Heeeeee, een chocoladereep die niet desastreus is voor je fit-planning! Dat zouden meer mensen moeten doen… Greensweet Stevia trakteerde de girls op een lekkere reep (calorie en suikervrij!) voor onderweg (of voor de chicks met meer inhoudingsvermogen, voor thuis op de bank).

goodiebag

Bron: @eddalentz

Aspire: 2 refreshing drinks

Aspire is pas nét op de markt, en nu al niet meer weg te denken uit onze office life. Niet alleen is het chille drankje calorie, suiker, én vetvrij, het helpt je ook nog eens een handje met het verliezen van kilogrammetjes. Maar bovenal zijn de cranberry en appel-acai varianten gewoon boem-lekker. 

Jogha: €10 giftcard

JAAAA lieve Fit Girls. De kers op de taart. De stip op de dalmatiër. De abs op de man. Een giftcard ter waarde van tien euro van Jogha! We waarderen jullie more than you would ever know, en dat laten we maar al te graag zien! Shop away!

goodiebag

En, en, en, jaloers? Gelukkig kan je de producten altijd zelf een keertje proberen, of natuurlijk met smart wachten op een volgende Jogha goodiebag (geduld is een schone zaak)! 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.