Yespers

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL.


Ik eet niet meer zo heel vaak brood, maar vooral in het weekend vind ik het wel eens lekker als lunch. En dan wel echt goed en stevig brood, niet zo’n wit tijger-geval. Het enige probleem is dan meestal: wat doe ik er op? Vlees eet ik niet, dus dat valt al af.. En in zoet beleg zit vaak weer zo veel suiker. Je kan wel snappen hoe blij ik was toen ik Yespers ontdekte! Yespers? Ja, dat zijn verse smoothies voor op je boterham.

Ik hoor je denken: ‘smoothies op je boterham, hoe dan?’. Het doel van Yespers is om de consument en boer weer met elkaar te verbinden, zodat de consument weet waar het eten vandaan komt en echt waardevolle producten kan verkrijgen. Producten die én heerlijk én gezond zijn, én betaalbaar én van topkwaliteit. Dat is nog eens een en/en kwestie 😉 Vanuit deze gedachte zijn de fuit- groentespreads ontwikkeld: gezonde en 100% natuurlijke spreads zonder overbodige toevoegingen, die je voor veel meer dan alleen je boterham kunt gebruiken. Ze zijn ook heerlijk voor op een cracker, door je kwark, bij je pannenkoeken… Ideaal dus! Doordat de spreads helemaal natuurlijk zijn, bevatten ze veel minder suiker, calorieën en vetten per 100 gram dan andere spreads. Helemaal Fit Girl proof dus!

Yespers

Er zijn nu drie smaken te verkrijgen: mango en ananas, bessen en aardbei, en appel en framboos. Alle drie heerlijke combi’s, geloof mij maar 😉 Omdat wij zo enthousiast over dit product zijn en we vinden dat jullie dit echt moeten proberen, geven we nu 3x een proefpakket van Yespers weg, yay! En alsof dat nog niet genoeg is, doen we er ook nog eens 3x een #FITGIRLCODE waterfles bij (t.w.v. €16,95). Het nieuwe jaar is begonnen en om weer fris en gezond van start te gaan, moet je natuurlijk ook wel genoeg water drinken! Met zo’n combi van Yespers gezonde spreads en een #FITGIRLCODE waterfles moet het wel goedkomen met je goede voornemens, toch? 😉

Hoe kun je een proefpakket van Yespers + #FITGIRLCODE waterfles winnen? Zorg ervoor dat je alle drie de stappen doorloopt, anders maak je geen kans!

 1. Like de Instagram pagina van Yespers
 2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (rechts in de website)
 3. Vertel in een reactie hieronder waarom jij graag een proefpakket van Yespers + #FITGIRLCODE waterfles wil winnen

Yespers

Yespers

Ik zou zeggen: maak het jezelf dit jaar zo gemakkelijk mogelijk wat een gezonde start betreft en trakteer jezelf op zo’n mooi pakket 😀 De winactie loopt t/m 13 januari en de drie winnaars worden per mail gecontacteerd.

Recommended Posts

90 Comments

 1. Het lijkt mij erg lekker! Leuk om te winnen en ook nog eens super gezond voor op mijn rijstwafels en crackers!!

 2. Ik zou dit graag willen winnen, omdat ik ook vaak niet weet wat ik op mijn brood wil doen als ik eens een keer een broodje wil eten. Hetzelfde geldt ook voor kwark. Het is heerlijk als je een beetje variatie in alles krijgt! En met dit pakket zou dat zeker kunnen.
  ik drink dagelijk heel veel water, zowel op school als thuis als in de sportschool. Een waterflesje is zo saai, zo’n #FITGIRLCODE fles is echt super stylish en ook erg handig om mee te nemen omdat er lekker veel water in kan…
  ik vind het echt een super pakket!

 3. Ik ben in december begonnen om m’n 20 zwangerschapskilo’s eraf te krijgen.. Ik was altijd 65kg bij 1,90cm maar door m’n zwangerschap 35 kg aangekomen (en ik at niks meer! Lang leve de hormonen?) Ik wil terug naar 75 slank maar gezond dus elke dag ondanks de 3 uur slaap per nacht in de sportschool (min1,5 uur) en gezond eten! Ik merk dat ik de dag zo veel beter door kom en me veeeeeel fitter voel! Ik heb een nieuwe verslaving gevonden en hoop m’n doel te bereiken voor de zomer! Ik zou graag dit pakker willen testen en als het echt zo lekker is als het eruitziet dan heb ik weer nieuwe broodbeleg! ?

 4. Deze spread is perfect voor op kantoor! Gezien de lunchmogelijkheden hier beperkt zijn en niet gezond ben ik al tijden opzoek naar een goede vervanging/oplossing om mijn lunch 5 dagen per week gezond te maken! Met zo’n leuke waterfles erbij zorg er dan ook op kantoor voor dat ik genoeg water blijf drinken! Win/win situatie!

 5. Ooo deze spreads klinken echt fantastisch! Zou ze heel graag proberen, bijvoorbeeld op mijn zelfgebakken brood ? Ik ben een echte zoetekauw, alleen is zoet vaak niet goed helaas. Dit lijkt me ideaal! De fles vind ik al zo lang leuk! Alleen is er niks mis met mijn dopper dus een nieuwe kopen was overbodig.. Er eentje winnen zou super zijn!

 6. Oh, wat een uitvinding is dit! Ziet er heerlijk uit en ik ben ook nog eens gék op fruit. Inderdaad lekker voor op een crackertje of om door de kwark te doen ‘s ochtends! Ik zou graag het proefpakket willen winnen, zodat ik ze lekker kan uitproberen en kan kijken welke mijn favoriet is!

 7. Ik zou dit pakket graag winnen, omdat ik in het afgelopen half jaar 30,4 kilo ben afgevallen. Ik weet soms echt niet wat ik door de kwark/yoghurt moet doen dus dan zou dit heel erg handig zijn!

 8. Ik vind het heel erg moeilijk om gezonde keuzes te maken omdat ik nog niet zo goed weet waar ik op moet letten. Om te voorkomen dat ik een slechte keuze maak eet ik nu vaak hetzelfde op brood en dat verveelt zoals je begrijpt heel snel. Lijkt me heel leuk om dit uit te proberen want als jullie het aanraden en weggeven zal het wel gezond zijn toch? En die mooie fles neem ik dan mooi mee naar mijn werk voor op mijn bureau zodat ik altijd water in de buurt heb. Ik drink nl. altijd te weinig water.

 9. Ik ben nogal een lastige eter, waardoor er voor mij weinig opties overblijven tijdens de lunch op het werk. Daardoor maak ik vaak ongezonde keuzes (hagelslag, nutella!). Achteraf heb ik hier altijd spijt van.. Yespers lijkt me een hele goede optie voor mij om lekker EN gezond te lunchen! In het weekend bak ik vaak proteine pannenkoekjes, dit lijkt me heerlijk om erop te smeren!

 10. Eindelijk weer eens wat anders!
  Weet van gekkigheid nooit wat ik op brood moet doen.
  Ik reis veel voor m’n werk dus altijd lastig waar en wanneer ik kan eten!
  En ook om m’n vriend eens wat anders aan te smeren ?
  Eet altijd alleen maar hagelslag op zn brood, maar loopt altijd wel te zeuren om mijn lekkere smoothie’s.
  Mooi iets om hem eens wat anders op z’n brood te laten smeren ?

 11. Oeh, klinkt veelbelovend! En waarom ik dat proefpakketje wil winnen? Waarom ook niet?! Ik moet dringend mijn suikerinname verlagen en ik heb tot nu toe nog steeds niet de perfecte water bottle kunnen strikken.

 12. Ik zoek weer motivatie en inspiratie om na een paar maanden rust weer te beginnen met trainen en gezond eten. Erg benieuwd naar de smaak van Yespers spreads.

 13. Zou zo fijn zijn! Mijn dochtertje is gek op brood maar meestal komen er ongezonde dingen op. Dit zou ideaal zijn! En die fles voor mijzelf mee naar school en voor tijdens de workouts van de #fitgirlcodeguide!

 14. Ik zou graag willen winnen, omdat ik nul inspiratie op brood heb altijd. Ik wil namelijk geen suikermassa op mijn brood gooien en dat bezitten heel veel producten wel. Daarom zou het mij helpen om deze Yespers te winnen! Ook niet te vergeten een waterfles die zeker van pas komt, omdat ik veel water probeer te drinken.
  En o ja ik ben 10 januari jarig, dus zou het leuk verjaardagscadeautje zijn:$

 15. Allereerst ben ik fan van fitgirlcode én van Yespers. Ik heb al eerder meegedaan aan een winactie van Yespers maar helaas niet een gelukkige winnaar.. Sinds een aantal maanden heb ik mijn leven omgegooid en ben ik dan eindelijk echt begonnen met een healty lifestyle. Van het een op andere moment stond ik ineens 5x in de week in de sportschool en at ik alleen nog maar gezond. Deze site is echt een inspiratiebron voor mij geweest de afgelopen maanden als het gaat om lifestyle en heerlijke respecten. Vaak kwam ik op verschillende blogs reviews tegen over yespers, dit heeft me natuurlijk razend nieuwsgierig gemaakt. Het lijkt me echt heerlijk door mijn kwark, havermout of gewoon lekker op een rijstwafel. Ik ben hééél erg benieuwd. En over die fitgirlcode waterfles?! Wauw! Daar wil ik wel mee worden gezien in de sportschool.. Bedankt dat jullie het mogelijk maken om mijn gezonde leefstijl vol te houden!!

 16. Ziet er heerlijk uit!
  Vaak is het inderdaad een gevecht wat nou lekker is op je brood/ cracker of door je kwark maar dit ziet er super uit!
  Zou leuk zijn, ben benieuwd :)!

 17. Hmmm klinkt lekker! Ik ben altijd wel in om iets nieuws te proberen. Ik hou heel erg van brood en kan er gewoon niet van af om te lunchen met brood. Elke dag heb ik gemiddeld 4 kids aan tafel die brood eten en ook die krijgen zo gezond mogelijk beleg, variatie is dus broodnodig! En die drinkbeker staat ook op mijn wenslijst, met zoveel kids ga ik graag ff sporten om m’n hoofd leeg te krijgen 🙂

 18. Ik herken het probleem van geen beleg hebben op je boterham. Helemaal als ik trek heb in iets zoets, is er eigenlijk geen verantwoord beleg. Wat super tof dat jullie yespers ontdekt hebben, net wat ik nodig had!

 19. De smeerbare smoothies klinken echt heerlijk! Ik vind het altijd lastig wat ik nou op m’n brood moet doen dus dit zou de ideale oplossing zijn!

 20. In vorm komen na alle feestdagen is natuurlijk een pre voor iedereen nu. Maar in vorm komen en nog steeds kunnen genieten van je voeding, omdat het niet alleen gezond is, maar ook lekker is natuurlijk nog beter! Dit win pakketje is ook een van die dingen die in deze categorie valt!
  En natuurlijk kan de hippe #fitgirlcode fles niet ontbreken tijdens mijn trainingen!

 21. Een paar jaar geleden ben ik 15 kilo afgevallen door een dieet met shakes. Het was erg zwaar en genoot er totaal niet van. Sinds 2 jaar eet ik gezond en normaal, sport ik regelmatig & vind ik veel informatie op diverse sites. Vooral op Fitgirlcode die ik ook op insta volg! Omdat ik vaak crackers, rijstwafels & speltbrood eet en ik vaak niet weet wat ik er op moet doen, is dit zeker iets wat ik heel graag wil proberen! Dan heb ik wat meer afwisseling in mn voedingsschema. Daarbij moet ik ook veel water drinken, om afvalstoffen goed af te voeren. Die waterfles is daarbij zeker een hulpmiddel! Geen saai glas of plastic flesje, maar een leuke design waterfles van #Fitgirlcode! Zou het super graag willen hebben. En het zou mij nu ook heel goed doen om wat te winnen, omdat mijn jaar meteen al slecht begon door ziekte van mijn lieve dierbare kat.
  Daarom hoop ik heel erg dat ik dit win! #FOREVER #FIT #WITH #FITGIRLCODE

  ♡♡♡

 22. Graag zou ik deze actie winnen om deze lekkere producten te kunnen proberen! En een handige waterfles zodat ik gedurende dag en tijdens sporten genoeg water drink!

 23. Ik wil dit graag winnen, omdat ik al een tijdje probeer alleen nog maar dingen te eten met weinig toevoegingen, dus dit lijkt me heerlijk om te proberen en daarnaast drink ik nog steeds te weinig water maar met zo’n motiverende fles, gaat dat vast beter lukken.

 24. Wat een leuk potje! Ideaal voor een student 🙂 en het is nog gezond ook!
  Momenteel volg ik een 9-daagse detox, om erna weer volop een gezonde levensstijl aan te nemen. Die was de laatste maanden namelijk ver zoek.
  Om die moeilijke stap te maken – want beginnen is vaak moeilijker dan volhouden – kunnen alle kleine motivaties helpen!
  ik kan het fruit al bijna ruiken als ik naar de foto’s kijk! Yummmieeee

 25. Beste fitgirlcode,
  Aangezien ik 2015 af heb gesloten met een fikse griep (rode neus en zakdoeken i.p.v. make-up en hoestdrank i.p.v. champagne) en 2016 dus ben gestart met die griep… Is mijn goede voornemen voor 2016: beter voor mezelf zorgen. En hoe zou ik dat beter kunnen doen dan met het winnen van de 100% natuurlijke spreads van yespers voor mijn vitamines en natuurlijk het drinken van voldoende water uit jullie knappe en grote waterfles! Grt Ellis

 26. Oh wauw! Alleen maar hummus en jonge kaas op je brood ben je op een gegeven moment ook wel een beetje zat. Ik zou supergraag nieuwe producten willen uitproberen, en hopelijk daarmee dan ook de rest van mijn familie overtuigen dat ze ook echt wel gezond én lekker kunnen ontbijten!

 27. Ik zou graag dit proefpakket winnen omdat als ik dan ga genieten van een heerlijk broodje er ook iets lekkers op mag. En met deze producten hoef ik niet het hele ingrediënten lijstje te lezen. En in de eerste week van het nieuwe jaar ben ik mijn waterfles ergens verloren. Kan dus wel een nieuwe gebruiken!

 28. Ik zit inmiddels op 2500 kcal en eet 2 goede volkoren of spelt boterhammen op een dag.. Maar, hetzelfde probleem, ik hou niet van notenpasta of avocado op mijn brood, en daarom eet ik vaak kale boterhammen, of dip ik het (jaja haha) in míjn kwark met kaneel. Maar ik wil ook wel wat anders en dan krijg ik zo wat extra kcal binnen, juist omdat het lastig is om eraan te komen, ook al is het niet veel alles helpt, en heb ik eindelijk wat lekkers op mijn brood wat zoet is en goed voor mij. En ja, die waterfles, dat spreekt toch voor zich? Hoef ik het niet meer te doen met de gekleurde aldiflesjes in alle kleuren die iedereen bij ons in het dorp heeft,, Laat ze hier eens kennis maken met fitgirlcode!

 29. Omnomnom dit klinkt fantastisch! Ik ben een echte liefhebber van smeersels op brood en heb net hummus met pesto en gedroogde tomaat ontdekt in Nieuw Zeeland. Over 2 weken ben ik weer in Nederland en ik had t er al met mn vriendinnen over dat ik ook zoiets in Nederland zoek, + een gezonder alternatief voor jam! Huisgemaakte jam is natuurlijk top, maar let’s be real, who has time for that?! Deze spreads klinken heeeerlijk en als een perfect alternatief voor jam. Ik kan niet wachten ze te proberen! En de Fitgirlcode waterfles, tsja dat is gewoon een musthave waar ik super blij van zou worden en vol trots overal mee naartoe ga nemen!

 30. Ik volg jullie al een hele tijd op Instagram en het moet gezegd: jullie zijn een echt inspiratie! In het kader van goede voornemens dacht ik bij mezelf: tijd om die tips en tricks op te volgen! Ik zou dit jaar graag wat meer op mijn eten letten, niet per se om af te vallen (hoewel dat steeds mooi meegenomen is 😉 ) maar vooral om mezelf gezonder en fitter te voelen door de juiste dingen te eten. En hoe kan je daar beter mee starten dan meteen bij het ontbijt?! De spreads zien er heel lekker uit en als ze zo lekker zijn als ik denk, heb ik meteen een extra motivatie gevonden om de dag gezond te starten! Fingers crossed ??

 31. Het lijkt me super leuk om te winnen, want het ziet er echt heerlijk uit en iets nieuws proberen kan volgens mij geen kwaad! En de fles is natuurlijk ook super awesome en kan ik goed gebruiken in de sportschool. Erg handig!

 32. Lijkt me erg leuk om dit uit te proberen en om mensen jaloers te kunnen maken met een fit girl waterfles, en omdat ik wel eens wat anders dan de standaaard kipfilet en 20+ kaas op mijn brood wil. Daarom zou ik het heeeeel erg leuk vinden om dit te winnen!

 33. Ik zou dit heel graag willen winnen als extra duwtje in de rug om dit jaar goed te beginnen. Het is al 7 januari en ik denk nog steeds dat pizza een goed idee is. Help! En als jullie ook ruggengraten weggeven, ik houd me aanbevolen!!

 34. Voor de kerstdagen ben ik in New York geweest en daar heerlijk (maar hééél slecht) gegeten en vervolgens met de kerstdagen en met oud en nieuw ook gecheat te hebben, wist ik heel zeker hoe ik 2016 in wilde gaan.
  Ik volg een 100 dagen healthy food challenge samen met een vriendin én daar bovenop heb ik besloten om geen vlees, maar wel vis, te eten voor minstens komend jaar. Zelf ben ik nu ook onder begeleiding van een personal coach in mijn sportschool die mij wilt helpen met mijn doelen dit jaar waar te maken!
  Ik denk dat de #FITGIRLCODE waterfles en Yespers pakket mij dit jaar heel erg kan helpen! Het flesje is niet alleen handig voor de sportschool, maar ook om mee te nemen naar colleges en straks stage. Maar vooral is het handig om een échte waterfles te hebben die ik continue mee kan nemen zodat ik zorg dat ik voldoende drink op een dag.
  Yespers pakket klinkt heel verleidelijk en maakt mij nieuwsgierig om het uit te proberen, want ik ben nu een weekje verder, maar wat zoetigheid mis ik nu al! (Is ook wel heel lekker om mee te nemen op mijn rijstwafels die ik nu droog eet aangezien ik geen kaas eet 🙁 .)

 35. Het lijkt me gewoon heerlijk! Ziet er lekker uit 🙂 Ik eet ook niet zo vaak brood, en als ik dan brood neem weet ik vaak niet zo goed wat ik er op zal smeren. Ook eet ik vaak hetzelfde beleg op mijn rijstwafels en crackers; goed voor de afwisseling. Die fles is super, ik heb er al 1 en als ik win geeft ik um weg aan een vriendin 🙂

 36. Ik ben enorm kieskeurig wat betreft beleg voor op de boterham.
  Kaas en choco lust ik niet en qua vlees is alleen salami goed genoeg.
  Ik eet over het algemeen alleen mijn grof brood geroosterd in de toaster maar mijn inspiratie begint een beetje op te geraken. Sinds december ben ik op mijn voeding aan het letten en speur ik het internet af naar lekkere en gezonde alternatieven voor mijn ‘snoeperijen’.
  Ik denk dat de fruitspread van Yespers een lekkere én gezonde vernieuwing is om aan mijn maaltijdlijstje toe te voegen, zeker nu ik op de nieuwe job ben begonnen.

  En de waterfles van #FITGIRLCODE? Da’s gewoon supercute en leuk om een statement mee te maken en daardoor nog meer meiden kennis te laten maken met #FITGIRLCODE! <3

 37. Ik ben benieuwd naar de spreads. Ben zelf ook wel een fan van jam alleen vind dat altijd lastig mee te nemen en de grote hoeveel suiker die er vaak in zitten staan me ook tegen in de jam. Zeker nu we een poging aan het wagen zijn om de laatste kilootjes er vanaf te krijgen zou dit een hele goede oplossing zijn!

 38. Ik herken dit probleem zo erg! Ik eet geen toegevoegde suikers of probeer het in ieder geval alleen te eten als het niet anders kan. Je raadt het probleem al, in al het zoet beleg voor op de boterham zit heel erg veel suiker! Ik zou dit super graag eens willen proberen, dit zou een goede oplossing kunnen zijn voor de toekomst !!
  De firgirlcode fles ziet er natuurlijk super tof uit dus dit zou altijd een goede aanvulling zijn !

 39. Lijkt me heerlijk voor mijzelf en voor m’n dochtertje die nu brood begint te eten en ik geen zoet beleg wil geven en wel variatie voor haar wil! Ook is de fles super handig bij m’n workout!

 40. Ik zou heel graag winnen, omdat ik ook opzoek ben naar een goede variatie voor rookvlees op mijn speltcracker!
  En met een nieuwe baan is een nieuwe waterfles om voldoende water te drinken ook niet weg!

 41. Ik lus wel een boterham met Yespers! Ik ben een echte animal lover, dus ik eet sinds mijn 11e levensjaar geen vlees meer. Nu ben ik 15 jaar, en ik maakte 2 maanden geleden de keuze gezonder te gaan leven, meer te sporten en niet zoveel te snoepen? Ik ben dol op koken en heb er veel plezier aan beleefd om gezonde, lekkere recepten met veel veggies te proberen! Ik ben een echte groente&fruit addict! Ik varieer mijn ontbijtjes, af en toe een schaaltje yoghurt met banaan of appel, maar vaak ook een boterham. Omdat vlees afvalt vanwege het hele vegetariër-zijn, kom ik vaak uit op Nutella (snik, zo veel vet maar zo lekker), kaaa en jam. Kaas bevat veel vet, jam veel suikers en nouja, Nutella allebei? Lastig dus… Mijn ontbijt en lunch verpest mijn healthy lifestyle altijd behoorlijk, dus de spreads van Yespers zouden ideaal (en yummieee) zijn?

 42. Ik zou dit graag willen winnen omdat ik vaak vroeg op moet om naar school te gaan en daarna een uur in de trein zit. Dit kan ik in de ochtend lekker snel op en boterham, cracker of rijstewafel smeren en ervan genieten in de trein. Dt zou ideaal zijn!

 43. Ik wil dolgraag weer gaan beginnen met sporten na een blessure van 6 jaar, dit zou een top begin zijn ???

 44. Ik ben sinds augustus vorig jaar bezig met gezonder eten en meer sporten, met -12 kg als resultaat. Ik vind het alleen wel lastig om de variatie in mijn voedingsschema te houden. De lekkere potjes van Yespers zouden daarbij natuurlijke een uitkomst bieden, lijkt mij een heerlijke toevoeging aan mijn yoghurt, kwark of mugcake!

 45. Ik zou het graag willen winnen omdat ik fitgirl op de voet volg en maak alle lekkere resepten na ! De Franse knolselderij frietjes zitten nu in de oven ! Ik ben bezig met afvallen #2016 he ! Dus water moet ik genoeg binnen krijgen ! Het zou heeel erg leuk zijn om dit pakket te winnen xx Sanne

 46. Omdat ik sinds kort bezig ben om een gezonde levensstijl op te bouwen. Fysiek lukt dit al aardig, maar qua voedsel ga ik nog wel eens de mist in ?! Ik houd zo van eten dat ik het niet altijd kan laten staan. Deze ‘jam’ lijkt me heerlijk, ik als zoetekauw zou hem graag proberen ?!

 47. Hallo! Dit ziet er heerlijk uit voor door de kwark of op een cracker/rijstewafel 😀 Ik ga mijn relatief goede eetgewoontes van 2015 heel graag doorzetten in 2016 en dit zou een extra duw in de goede richting zijn! 😀 Want gezond eten is veel makkelijker als het ook nog eens lekker is.. Ik zou dit heel graag eens proberen, zou mijn vriendinnen dan ook zeker laten proeven, ik ben er van overtuigd dat die het ook lekker gaan vinden 🙂

 48. Klinkt als perfectie voor in m’n personal body plan ??

 49. Ik zou het Yespers pakket en de waterfles heel graag willen winnen omdat ik net begonnen ben met mijn gezonde levensstijl. Ik ben nog best nieuw hierin maar de perfectionist in mij wil het nu eens echt laten slagen. Ik kan wel wat hulp gebruiken in de vorm van gemak, de producten van Yespers lijken me heel geschikt! Het eeuwige hoofd breken omdat ik niet weet wat ik op brood zal eten kan dan eindelijk eens ophouden 🙂 En die waterfles gaat mee naar de sportschool natuurlijk!

 50. I’m a sucker for hagelslag! Ik wil heel graag een lekker en gezond alternatief, Yespers klinkt als de bom. En op die waterfles zit ik al even te azen want dan kan ik ook van die uberhippe #fitgirlcode Instagram foto’s maken van water 🙂 ja ja ja!

 51. Lijkt me heerlijk… Gezond zoet broodbeleg.. Een uitkomst ?? XXX Vera Weenink

 52. Brood eet ik al jaren niet meer. (Nou ja, bij hoge uitzondering als ik buitenshuis ben.) Maar wat variatie qua lunch en ontbijt is gewenst en dit lijkt me een prima optie. In combinatie met geitenkwark, geitenyoghurt, roggeknackebrot of rijstwafels. Ja, ik wil dolgraag bekijken of dit wat voor me is. De waterfles is natuurlijk hartstikke handig voor onderweg of voor op mijn werk.

 53. Dit ziet er heel lekker uit! Ik weet echt nooit wat ik op m’n brood moet doen.

 54. Past perfect in mijn nieuwe lifestyle.
  Ivm rugklachten keihard aan de slag met een gebalanseerd eetpatroon. Daar past dit beter in dan die zoetigheden!!!

 55. Ik zou dit pakket graag willen winnen omdat ik dit project alleen maar kan beamen. Het ziet er mij ook super lekker uit, daarom zou ik het graag willen proeven. Op deze manier kan ik het ook aan mijn patiënten aanbevelen.

 56. Ik zou dit pakket graag willen winnen omdat ik dit project als diëtiste alleen maar kan beamen. Het ziet er mij ook super lekker uit, daarom zou ik het graag willen proeven. Op deze manier kan ik het ook aan mijn patiënten aanbevelen.

 57. Ik vind het zo lastig om lekker, suikervrij broodbeleg te vinden en heb niet altijd tijd ( en zin;) ) om zelf iets te maken. Daarom ben ik super benieuwd naar deze spread. Ik zou er dan ook meteen 1 geven aan mijn vriend en vriendinnetje, die al super goed bezig zijn met hun ‘maand lang geen toegevoegde suikers eten’ challege.

 58. Omdat ik net zwanger ben en alleen het aller beste wil geven aan mijn kindje!

 59. Ik heb echt al op 3 blogs gelezen over Yespers, en het lijkt me echt zo heerlijk! Het schijnt ook in de winkel te koop te zijn, maar bij onze Jumbo is het nog niet in het assortiment :(. Ik had altijd erg veel last van mijn maag/darmen, vandaar ben ik nu bezig met een no-sugar dieet. Het meest lastige vind ik echter de lunch, ik mis het zoete beleg en naar mijn gevoel eet ik altijd hetzelfde (geitenkaas, hummus, avocado). Dit nieuwe beleg zou dus echt perfect passen in mijn koelkast & me helpen om het vol te houden!
  (En zeg nou eerlijk, waterflessen kan je altijd wel gebruiken, met die 2 liter water per dag.)

 60. Het lijkt me super lekker! Ik probeer het graag eens uit dus het zou leuk zijn als ik een van de pakketten zou winnen! Zou me zeker een boost geven in deze minder leuke periode van examens.. 😀

 61. Vandaag heb ik mijn allereerste progress foto gemaakt. Van september tot nu. Ik ben zo blij met mijn vooruitgang en mijn allereerste baby abs zijn al te zien. Om mezelf nog een keer extra te verwennen en motivatie te geven zou ik heel graag dit pakket willen winnen!

 62. Ik zou heel graag willen winnen omdat ik echt hetzelfde probleem heb.. Ik houuu van brood maar het enige wat ik erop doe is kipfilet en af en toe kaas.. Ik zou dit proefpakket dus graag willen winnen om te zien of dit dé oplossing voor mij is! En de waterfles zou heel goed van pas komen omdat die van mij continue kapot gaan ?. So fingers crossed!!!

 63. Dit pakket zou super tof zijn om te winnen!! Ik ben al een tijdje op zoek naar gezonder broodbeleg, want vleeswaren op brood lust ik niet en chocoladepasta is zo ongezond. Dit lijkt de perfecte oplossing!! Echt een leuke winactie 🙂

 64. Ik zou deze spreads en waterfles dolgraag aan mijn moeder geven! Ze heeft sinds kort dagtherapie voor haar lichamelijke ziekte en is dan van smorgens tot savonds van huis. Ze probeert de laatste tijd op aandringen van mij gezonder te eten en dit zou perfect zijn om op brood te smeren! Genoeg water drinken deed ze altijd al, ze sleurt altijd een flesje spa blauw met zich mee. Heb al vaak gezegd dat ze eens een mooi flesje moet kopen omdat ze hem altijd bij zich heeft en dit zou heel leuk zijn om mee te nemen als ze de dagbehandelingrn heeft! Als cadeautje om haar een hart onder de riem te steken, want dat verdiend ze!

 65. Hoi! Ik ben Cherissa,20 jaar en sinds ongeveer 2 jaar geleden ben ik 10 kilo afgevallen door alleen maar mijn voeding aan te passen. Hierbij deed ik alleen maar heel onregelmatig zumba 1x per week. Sinds toen ben ik helemaal in de ban van gezond maar ook lekker & gezond eten. Omdat ik nu weet hoeveel energie en blijheid je ervoor terug krijgt als je van de suikers vooral afblijft ben ik super benieuwd naar deze smoothies voor op je boterham. Het klinkt als een hele lekkere nieuwe uitdaging!!
  En zo’n fles wil iedereen wel toch?! 😉 I love water!

 66. Hoihoi!
  Ik zou het super graag willen winnen omdat ik sinds 4 januari ben begonnen met gezond eten, van ontbijten met redbull naar rijstenwafel met pindakaas. Ik vind het alleen nog wel moeilijk om gezond te eten omdan ik niet weet wat ik moet eten dus het lijkt me super om dit uit te proberen en in mn dagelijkse voeding op te nemen! Liefs Annemieke

 67. Ik zoek al enige tijd een vervanger voor de gesuikerde jams die ik al eens graag op mijn crackers smeer. Nu ik hoor dat jullie er zo gek op zijn, wil ik die zeker en vast ook eens uitproberen! En ohja, mijn waterfles is ook aan vervanging toe!

 68. Ik hoop dit pakket te winnen omdat ik intens intens fan ben van fitgirlcode, en al helemaal na dit artikel. Ik houd zelf ook helemaaaal niet van brood! Kortom ik zou op alle fronten extreem blij worden van dit pakket! Op naar een gezond nieuw jaar!

 69. Wahooee! Ik ben wel toe aan iets nieuws en verfrissend op mijn speltbroodje ? Zal m’n coach denk ook blij mee zijn…

 70. Ik zou dit graag willen winnen, omdat ontbijten niet mijn favoriete bezigheid is, vaak omdat ik simpelweg geen trek heb of tijd, hierdoor komt op het gemakje een boterham eten er niet van, samen met het feit dat ik niet veel soorten beleg lekker vind. Dit is jammer, want waar ik in de ochtend m’n voeding te kort kom en maar weer voor de 10.000ste keer snel een bakje yoghurt pak, let ik de rest van de dag op mijn voeding om een echte fitgirl te worden en accepteer ik het maar dat ik bekend sta als ‘het meisje met altijd een fles water bij’, hierdoor zou zo’n leuke fles van jullie wel erggg leuk zijn! Deze gezonde beleg zou ideaal passen in mijn hectische leven, waar ik als nog gezond wil eten!

 71. Ik ben begin dit jaar begonnen met het volgen van mijn grootste droom: mensen inspireren om een gezonde levensstijl te omarmen in mijn geboortestad Eindhoven. Ik liet Amsterdam achter me en 1 maart 2016 opent The Happiness Café in het centrum van Eindhoven haar deuren. ‘Een feelgood place’ waar we werken met 100% natuurlijke producten, zoveel mogelijk biologisch & van lokale boeren en we elke dag op zoek zijn naar nieuwe initatieven die we kunnen omarmen. Daarnaast eet ik zelf vrijwel geen vlees en is YESPERS een perfecte aanvulling op mijn voeding als broodbeleg, smoothie-‘sweetner’ of als topping op mijn vegan cheesecake. I want to win this!!!!

 72. It looks delicious ?
  Ben heel erg benieuwd hoe dit zal smaken en ik hou voorql van deze smaakjes.
  Door mijn eetstoornis durfde ik dit soort producten niet meer, nu het wat beter gast lijkt mij dit een mooie uitdaging. Zo kan ik weer iets overwinnen en laat ik zien dat ik het kan.

 73. Wij zijn steeds meer bewust aan het kijken hoe je boer en klanten die gemakkelijk/snel maar toch gezond willen eten (zoals wijzelf dus ook!) één kunt laten worden. Dit is een geniaal initiatief en ik ben super benieuwd of de smaak net zo geniaal is!

 74. Ik zou dit proefpakket heel graag willen winnen! Ben al een tijd bezig met zo gezond mogelijk eten en zo min mogelijk toegevoegde dingen binnen krijgen. Ik zoek voor alles alternatieven en zeker voor het zoete beleg voor op brood / crackers / rijstwafels, omdat ik een ontzettende zoetekauw ben. De waterfles zou ook super van pas komen omdat ik nooit genoeg wat drink op een dag en vaak mn flesje kwijtraak of vergeet. Met deze fles zal dat niet gebeuren, omdat ik deze kan hergebruiken en altijd in mijn tas kan doen!

 75. Hhmm klinkt lekker! En de verpakking ziet er geweldig uit! Lijkt me leuk om dit dus te winnen! Ik zou het product graag eens willen proberen! Nieuwe dingen toe kunnen voegen aan je dagelijkse voedingspatroon is altijd een feestje! Bedankt voor de fijne revieuw!

 76. In het kader van de ontbijtchallenge: weer eens wat anders dan m’n bakje havermout in de ochtend 😉

 77. Sinds September al bezig met mijn voedingspatroon, nu steeds gemotiveerder aan het raken omdat er eindelijk resultaat zichtbaar is! Alles wat ik meer kan eten, wat gezond is, grijp ik dan ook met beide handen aan! Haha, want tja, I love food! Graag zou ik dit dus wel willen winnen 😀

 78. Ik houd van een healthy lifestyle waarbij ik ook zo veel mogelijk wil genieten. Ik houd van uitdagingen en probeer zoveel mogelijke nieuwe producten en recepten. Via de website/instagram van fitgirlcode kom ik achter deze heerlijkheden en wil dan ook graag deze uiteraard gezonde jam van yespers uit te proberen. Het lijkt mij ook heerlijk dit door de kwark te doen als ontbijt of lekker tussendoortje. Daarnaast is de waterfles heel mooi meegenomen dan die verschrikkelijke merkloze waterflessen van de supermarkt. Dit soort winacties triggeren maken de healthy lifestyle nog leuker!

 79. Omdat ik een fitte, sportfles, zoettekauw ben!!

 80. Na extreme weightloss (55kg) is het erna een beetje raar om “gewoon” te leven. Ik probeer nu m’n balans met sport en gezond eten te vinden zonder afvallen als doel te hebben. Dit kan me hierbij wel helpen. + het is fit girl proof! ?

 81. Een maand voor kerst ben ik gestart met suikervrij-eten. Het was de bedoeling om daarna weer ‘normaal’ proberen te eten. Maar ik voel me zonder de suiker zo veel beter en energieker dat ik er inmiddels mijn levensstijl van maak. Brood eet ik echter nauwelijks omdat ik het lastig vind wat er op kan… en laten jullie dan net met Yespers de uitkomst bieden! Dit winnen om het allereerst te kunnen uitproberen klinkt super en jullie zouden mij er enorm mee helpen om mijn gezonde levensstijl voort te zetten. En dan ook nog eens die fashionable waterfles; kom maar door!

 82. Aii dit ziet er goed uit! Echt 1 seconde geleden nog de laatste hap van m’n cracker met jam gegeten.. Ik ben er zo gek op dat ik er ruimte voor maak in m’n budget. Maar jeetje ben wel erg benieuwd naar yespers! Gezonder = beter dus ik zou graag een pakketje winnen!

 83. Ik zou dit wel graag willen winnen ben gek op nieuwe dingetjes en dit is een leuk alternatief voor op brood wat ook nog eens super gezond is en laat ik nou gek zijn op gezond. Het mooie is ook dat ik de fles van fitgirlcode wel heel goed kan gebruiken aangezien mijn stomme bidons elke keer sneuvelen in de sportschool

 84. Ik ken Yespers al en ik ben er helemaal verzot op ! Ik doe het altijd Door mijn kwark heen, echt heerlijk. Ik zou graag willen winnen zodat ik natuurlijk nog meer yespers kan eten en om die superleuke fles mee te nemen naar de sportschool!

 85. Ik ben net weer begonnen met sporten. Ik heb me ook ingeschreven voor de 10.5 km marathon. Elke ochtend en avond weer opdrukken met m’n vader. Ik vind het ook leuk om te doen!

 86. Ik las dit artikel en ik ben helemaal enthousiast! Ik en een paar vriendinnen zijn dit jaar een blog begonnen over gezonder eten om zo elkaar te motiveren! We schrijven wat we hebben gegeten, maar ook testen we nieuwe producten of voor ons nog nieuwe producten om er vervolgens weer over te schrijven. Het zou dus erg leuk zijn als ik dit pakket zou winnen, zodat ik het kan testen en mijn mening er over met m’n vriendinnen kan delen. Of gezellig samen op eten.
  Ik hoop wat van jullie te horen!
  Vriendelijke groet,
  Sannie Tros

 87. Het lijkt mij ontzettend leuk om er mee te combineren. Ik denk dat het niet ophoud bij smeren, maar ook erg lekker kan zijn door de havermout of in een receptje verwerkt!
  Als ik hem win, dan hou ik jullie op de hoogte met een review!
  Oh enneh… die fles! Tsjaa… Wie is nou een echte fitgirl zonder fitgirl bottle????

 88. Mij lijkt het leuk en handig om te winnen! Ik ben nu steeds meer bezig met gezond eten, ik vind het alleen vrij lastig om gezonde dingen voor op mijn brood, kracker etc. te vinden. Daarom is dit super handig, en kan ik het zo uitproberen! Het lijkt me ook heel lekker en met zo’n #FITGIRLCODE waterfles erbij maakt het natuurlijk nog leuker!

 89. De laatste tijd hoor ik steeds meer over Yespers spreads, ik was al op zoek gegaan naar de spreads alleen kan ze nergens vinden.. De combinaties lijken mij heerlijk en ben er dus ontzettend benieuwd naar. En een leuke fles om het water drinken te stimuleren lijkt me super. Ik drink over het algemeen al veel water alleen uit plastic flesjes, deze waterfles zou perfect zijn voor mij en daarbij help ik het milieu ook nog een beetje (:

 90. Waarom ik wil winnen ? Ik wil die laatste 5 kilo’s er af om op de 20 uit te komen. De laatste loodjes zijn het zwaarst en ben door mijn variatie in eten heen. Ook ik eet geen vlees en dan is inderdaad het ontbijt erg lastig. Dit gaat me een stuk helpen en leert me nieuwe variaties te ontdekken. Want goed eten moet leuk blijven ! Oh en mijn waterfles is inmiddels echt niet meer hip.


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.