WINACTIE: 3 maanden BoxBites

Give aways door fitgirlcode

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL.

 

Ik weet niet hoe het met jullie Fit Girls zit, maar ik heb all day everyday zin om te snacken. Het maakt niet uit hoe groot en voedzaam mijn ontbijt, lunch en diner zijn... Ik heb altijd zin in een lekker tussendoortje of een snack. En vaak grijp ik dan naar een reep chocolade of een flinke cappuccino. Erg lekker natuurlijk, maar niet heel bevorderlijk voor mijn vetjes. Mijn lieve collega Dorien, die net zoals ik bekend is met het concept van snacken, kwam laatst met BoxBites. Een box vol met verantwoorde en lekkere snacks! Ennnn goed nieuws, want jij kunt dit winnen! 

BoxBites biedt een gevarieerd assortiment van gezonde snacks aan. De box bevat 18 verschillende snacks die niet alleen ontzettend lekker zijn, maar ook nog eens super healthy! De tussendoortjes zijn 100% natuurlijk en glutenvrij. De dagen van snuffelen door de koelkast en het opentrekken van keukenkastjes zijn voorbij en je hoeft je ook niet meer schuldig te voelen tijdens het snacken. Van voedingsrepen, nootjes, gedroogd fruit tot chocolade, er zit van alles in! Super handig als je onderweg bent of als lekker tussendoortje op je werk.

BoxBites

BoxBitesEr zijn verschillende abonnementen waar je uit kunt kiezen, zoals elke maand een box of elke twee weken een box. Gelukkig kun je je abonnement altijd direct stopzetten of wijzigen, zodat je nergens aan vast zit. Daarnaast is het ook mogelijk om een losse box te bestellen, leuk als cadeautje voor je BFF bijvoorbeeld ;) Bezorging is helemaal gratis en de box past gewoon door de brievenbus, dus je hoeft niet onder de deurbel te bivakkeren.

BoxBites

Dus wat kan je ongeveer allemaal in de box verwachten? Onder andere Roo'bar superfood repen, Yogi & Yousef's dadels, Mani Notenmix met Gedroogd Fruit, RudeHealth, Nakd Flavoured Raisins, BioBites Lijnzaadcrackers, Taste of Nature Pecan Parade, Simply Raw Pineapple Mango, MadeGood Granola Mini's. Yu! Fruit Chews en Greenday Chips. Bijna te veel om op te noemen. Hmm.. daar gaat mijn hart wel sneller van kloppen!

En nu het belangrijkste, wat moet je doen om 3 maanden (dat is dus 3 keer een BoxBites) te winnen?

  1. Like de Facebook pagina of volg het Instagram account van Boxbites.
  2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (dat kan rechts in de sidebar als je een stukje omhoog scrollt)
  3. Vertel ons in een reactie hieronder waarom jij 3 maanden BoxBites zou moeten winnen.

Vind jij het ook zo fijn om altijd een voorraadje aan gezonde snacks te hebben zonder dat je er al te veel moeite voor moet doen? Je weet nu in elk geval wat je te wachten staat om heel veel lekkere én gezonde snacks te winnen! :D De winactie loopt t/m 3 januari en de winnaar wordt per mail gecontacteerd. 

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.