QoQo

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL.

Ik ben hypergevoelig voor aanraking. Knijpen in m’n zij moet je niet proberen, tenzij je uit bent op een stoot. Kriebelen onder de voetjes? Hell to the no. Dat holletje bij mijn onderrug? Verboden zone. Niet heel gek dat ik hem dus een beetje kneep onderweg naar massagesalon QoQo aan de Laan op Zuid… A lá, heb ik het overleefd?! Read on!

QoQo Massage is gespecialiseerd in traditionele Chinese massage, en opent naast hun locaties in Rotterdam, Breda, ’s Hertogenbosch en Capelle aan de Ijssel binnenkort nóg vier zaken verspreid over het hele land. Het gaat dus eigenlijk best wel lekker! Des te meer reden om zelf te ervaren waarom de dames (en enkele heren) van QoQo zo’n denderend succes zijn.

QoQo

“Dit is allemaal wel nieuw voor me hoor”

Op een druilerige maandagavond stap ik het schattig ogende zaakje binnen (in Rotjeknor zijn er trouwens al 6 locaties, keuze genoeg!). Avond zeg je? Jazeker. Bij QoQo snappen ze dat iedereen het overdag godvergeten druk heeft en plezante uitjes, zoals in mijn geval een rug-, nek-, schouder-, én voetmassage, even uit moet stellen tot de latere uurtjes. Vandaar dat de salon 7 dagen per week is geopend van 10:00 tot 24:00 (!!!).

Bij binnenkomst ruik ik meteen allemaal plezante florale geurtjes en vliegt de zachte oor-strelende chinese panfluitmuziek me om de oren. Schoentjes worden netjes in de kast gezet, en ik word vriendelijk meegenomen naar de massageruimte door Valencia, die (zoals ik snel ontdek) wel het een en ander weet van kneden en knijpen. Je hebt de keuze uit talloze soorten massageolie, van bijvoorbeeld Kneipp en Weleda! Valencia draait alle potjes vrolijk open en na een uitvoerige ruiksessie is patchouli the weapon of my choice. De locatie waar ik kom koekeloeren bestaat uit 10 massageruimtes en 14 bedden (je kan ook gaan voor een duo-bed kamer, leuk uitje met je sportbestie of bf).

QoQo

QoQo

QoQo

The moment of truth

5 minuten later lig ik ready-to-rumble klaar op het massagebed, en staar ik door het hoofd-gat naar de vloer. De eerste minuten van de sessie zijn billenknijpend kietelig. Maar als je jezelf eenmaal overgeeft aan het gevoel is het écht moei-lijk lekker. Je voelt de knopen in je spieren letterlijk verdwijnen! Omdat de masseuse telkens overschakelt naar een ander deel van je lijf gaat het gevoel ook niet vervelen. Zeker als je een kantoorbaan hebt zoals ik, is zo’n rug-nek-schouder sessie keihard aan te raden! Nu dacht ik zelf altijd dat zo’n massage knoepertje duur was, maar niets is minder waar. Je wordt al een half uur compleet onder handen genomen voor €25, en gezien het resultaat (een heerlijk soepel lijf) vond ik dat helemaal meevallen!

Dus. Zit jij dagenlang op je bureaustoel naar je laptopje te turen, en voel je je onderhand hoogbejaard door je houding? En kunnen je voetjes ook wel wat relaxing gebruiken na al dat hardlopen en boxjumpen? Dan heb ik mega goed nieuws voor je. We mogen namelijk 5x een uur lang massage weggeven bij QoQo door het hele land! Wil jij dus 30 minuten nek-, schouder- en rugmassage EN 30 minuten voetmassage winnen? Doorloop dan alle drie de volgende stappen:

  1. Volg QoQo op Facebook
  2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
                   

                    
               3.  Vertel in de comments waarom jij dit moet winnen

De winactie loopt t/m 19 juni dus wacht niet te lang met meedoen!  De winnaars worden gecontacteerd via email.

Recommended Posts

56 Comments

 1. Jaaaaa! Dit! Heb! Ik! Nodig! Ik doe zo zen mogelijk maar iemand de stress uit je lichaam laten kneden zou eigenlijk tot secundaire (primaire!) arbeidsvoorwaarden moeten behoren. Helaas zorgt mn werk wel voor stress maar niet voor een remedie dus please pick meee!

 2. Hier ben ik dus echt aan toe! De afgelopen weken heb ik flink lopen stressen om het schooljaar van mijn parttime studie te halen en door te kunnen naar het derde jaar. Dat was best behoorlijk heftig gezien ik zo’n 40 uur aan de in de week aan school besteed en nog eens 24 uur per week projectleider ben bij het tofste audiovisuele archief van Nederland.
  Sinds deze week heb ik dan eindelijk schoolvakantie en kan ik eindelijk een beetje ontspannen, maar mijn lichaam is aardig stijf van de uren achter de computer en alle stress. Ik ben wel toe aan een massage dus.

 3. Doordat ik zoveel sport heb ik al-tijd wel ergens spierpijn. Wat zou een massage fijn zijn… ?

 4. Dit zou ik toch graag winnen voor mijn lief. Hij geeft erg last van spanning in zijn nekspieren. Hij is bijna jarig, dus een mooi cadeau! ?

 5. Lijkt me heeerlijk! Ik heb een leuke, drukke kantoorbaan en zit fulltime achter mijn bureau dus heb regelmatig last van gespannen spieren in mijn nek en rug. Ik zou heeel graag in Breda genieten van zo’n fijne massage! 🙂

 6. Hoi Tessel,
  Ik wil deze massage super graag winnen, wie niet eigenlijk he!! Ik kan hem erg goed gebruiken laat ik het zo stellen 😉 Ik ga in september trouwen en door alle weddingstress ben ik een soort bridezilllllaaaa aan het worden. Please help me to relax!!! Ik denk dat jullie mijn aanstaande hier ook erg blij mee maken. Hij zegt dan ook altijd Happy Wife, Happy Life ;)) Ik hoop van jullie te horen. Groetjes Marlon

 7. Ook ik kan niet goed tegen dat gekriebel, maar eenmaal me overgegeven te hebben is het echt heerlijk. Helaas nog nooit door een echte masseur gedaan, dus wat zou ik dit graag een keer willen uitproberen. De stap er naar toe is een beetje spannend, maar op deze manier wordt het toch wel eventjes extra gestimuleerd om eens langs te gaan! #fitgirlsfingerscrossed

 8. Lijkt me heerlijk! Erg druk met het gezin werk en sporten, een beetje tijd voor mezef lijkt me eeeeerg lekker!

 9. Oh heerlijk! Nu we ons hebben opgegeven voor mudmasters en de trainingen opgevoerd worden is spierpijn helaas ook regelmatig aanwezig. Hoe fijn zou het zijn om even een uur zonder kinderen en dagelijkse sleur te kunnen genieten van een heerlijke massage?! Al is de voetmassage een hele uitdaging, want niemand mag aan mijn voeten komen ?

 10. De beschrijving ben ik gewoon ! Ik ga naar school, werk en loop stage, dus ik zit supervaak. wanneer je dan eindelijk thuis ben heb je alsnog veel achter de pc te doen.. Ik heb heel vaak last van rug, nek en schouderpijn, dus een massage zou errug goed uitkomen!

 11. Dit zou ik heeeerlijk vinden! Ik heb begin van het jaar een burn-out en depressie gehad waardoor ik de helft van mijn studiejaar niet heb gehaald. Tijdens deze periode ben ik naar oplossingen gaan zoeken waar ik me beter door voelde. Sport en voeding werd mijn afleiding. Ik ben aan krachtsport gaan doen om de stress uit mijn lichaam te krijgen en ik ben gezonder gaan eten om me lichamelijk beter te gaan voelen. Ik heb jullie site regelmatig bezocht voor de healty snacks en de healty ontbijtjes, ben ik met het “killerdieet” begonnen en heb ik boeken gekocht met gezonde recepten. Nu na iets langer dan een half jaar heb ik het einde van het schooljaar weer opgepakt, ben ik weer tevreden over mezelf en ben ik fitter dan ooit! De afgelopen 2 maanden heb ik school weer opgepakt en moet er hard voor bikkelen maar hoop dat het me gaat lukken. Ik zou het heerlijk vinden als ik in mijn vakantie over 2 weken lekker kan ontspannen, daar zou dit bij kunnen helpen!

 12. Na een paar sportblessures door kickboxen, en het combineren van twee bachelor studies ben ik als fitgirl in spe echt toe aan wat ontspanning! Wat beter als extra motivatie dan een uurtje relaxen thank to fitgirlcode en hun awesome acties!!!

 13. Door fouten van de uni en mijn vorige stagebedrijf moet ik helaas de hele zomer met stagelopen en beginnen aan een nieuwe. Ik heb gelukkig wel iets gevonden maar het zou heerlijk zijn om tussendoor af en toe ultiem te kunnen ontspannen met een heerlijke massage!

 14. Ja! Zo leuk 🙂 Met een fulltime baan + proberen tot 4x te sporten per week is het wel nodig om af en toe te ontspannen!! Hoe kan dat nou beter dan met een uur lang massage om even alles helemaal los te laten

 15. Oeee een massage bij Qoqo, heerlijk! Maar ik zou het graag winnen voor mijn man. Die heeft dat wel verdiend aangezien ik hem 4x per week meesleur naar de gym én hij voor het eerst sinds hij peuterhapjes van Olvarit at, groenten en fruit eet. Hij is zo goed bezig dat hij een zalig momentje ontspanning zeker verdiend. #fithubfromgirlcode voor een keertje haha.

 16. Nu sneeuw en ijs zijn verdwenen,
  En de zomer komt er weer aan,
  Kan ik met zo’n heerlijke massage van QoQo,
  Het doorwerken in de zomermaanden weer helemaal aan!

 17. De afgelopen weken heb ik er heel wat kine-behandelingen opzitten voor mijn schouders en nek die helemaal geblokkeerd zaten. Dat blijft een gevoelige zone, dus een massage zou zaalig zijn! Dagelijks urenlang boven mijn boeken hangen in de examenperiode doet er ook geen goed aan… Mijn lijf heeft nood aan ontspanning!!

 18. Ohh heerlijk lijkt me een massage van QoQo!! Mijn lichaam schreeuwt erom. Na een massage van een uur ben ik vast weer lekker los en pijnvrij. Bedankt voor de tip en ik ga stevig duimen. 🙂

 19. Ik zou de massage ook heel graag willen winnen!! Net als vele anderen door een zittende baan, echt een lichaam wat erom vraagt! Snakt er naar eerder gezegd! Helaas is het thuisfront niet zo weg van goeie massages en zou ik deze graag willen delen met hem om eens te laten zien hoe fijn het kan zijn!! Wie weet….!!

 20. Dit klinkt als de hemel! Ik heb net m’n scriptie ingeleverd en kan na 3 stressvolle bachelor jaren wel een massage gebruiken voordat ik aan m’n master of een traineeship begin in september. En deze zomer? Werkenwerken. Ondanks het (zo) clean (mogelijk) eten en regelmatig sporten zijn er soms gewoon drastische maatregelen nodig om weer helemaal zen te worden, en zo’n massage van in totaal 60 minuten lijkt me daar de perfecte manier voor.

 21. Ik ben zooooo dol op massages, ik ga het liefst elke week! Maar ja, dat is niet te betalen en ik kan mn vriend de oren van zn kop zeuren, maar die vertikt het gewoon om me even lekker te masseren. 🙁 En naast dat ik het gewoon heel erg fijn vind, is het ook nog eens best noodzakelijk omdat mijn schouders, door het vele dragen van mijn baby in een draagzak, vastzitten en pijnlijk zijn. Maar het is vooral gewoon heel fijn. Ja maar echt…heel fijn. Zo fijn!

 22. Stralend rol ik van mijn functie als vertegenwoordiger door naar mijn baan als voedingscoach! Wanneer ik tussen de bedrijven door voldoende tijd plan om te rennen dan zie je helemaal een blij ei en wanneer er dán aan het einde van de dag een massage op mij wacht dan zou dat echt een cadeautje zijn!

 23. Ik heb dit echt nodig!!!! Ik werk in de psychiatrie en het is ontzettend stressvol omdat ik te maken heb met agressieve cliënten. Daarnaast werk ik ook wisselende diensten wat ook erg vermoeiend kan zijn. Soms zit ik zo vast in mijn schouders… ik kan het echt gebruiken!!

 24. Aahh wat klinkt dat heerlijk!
  Ik wil al heel lang naar een massage salon om even te relaxen, maar hier staat mijn studente leventje niet erg open voor.. Zeker tijdens deze drukke laatste periode zou een ontspannende massage heeel fijn zijn om alle stress weg te halen en weer zen te worden. Dit zou dus een hele fijne verrassing zijn!

 25. Oelala, dit klinkt als panfluitmuziek in de oren!!
  Na weken van stress vanwege tentamens en studiewissel en dagen achter elkaar boven m’n boeken te hebben gehangen kan ik wel iemand gebruiken die mij weer uit de knoop haalt! Een stijf, krom, oud omaatje is er niks bij, auw!!?
  Een rechte rug en pijnvrij zou heel fijn zijn! ?

 26. Jullie zouden mij zoo gelukkig maken met deze actie! Als je me ergens mee kan verwennen dan zijn het wel massages <3. Ik zou het zeker goed kunnen gebruiken na deze drukke periode school en aangezien ik nog fulltime aan de bak ga op mijn werk deze zomer! Plies oow plieeese dit zou het beste cadeau ever zijn haha. Hopelijk heb ik genoeg uitgelegd waarom ik dit graag wil!

 27. Work hard, relax harder! Lief zijn voor je lichaam #PuurGenieten

 28. Jaaa! Ik wil graag winnen omdat ik dit jaar weer ben gaan studeren na 4 jaar fulltime werken. Ook al is het studentenleven leuk, het is ook hard werken. Wat ben ik blij dat het eerste schooljaar van mijn master er weer bijna op zit (nog 2,5 week!). Deze zomer wil ik optimaal ontspannen en genieten, dus daar kan een heerlijke massage van QoQo mij goed bij helpen. Ik ben een paar weken geleden voor het eerst bij QoQo geweest op de Laan op Zuid en het was HEERLIJK!! Goede service, superleuk ingericht en gewoon laagdrempelig om een keer te proberen. Heb ook meteen met de vriendin met wie ik was afgesproken dat we dit om de twee maanden moesten doen, dus dan kunnen we mooi samen en delen we de kosten :). Word er alweer helemaal enthousiast van! groetjes!

 29. Ja graag! Ik ben sinds twee weken weer aan het sporten geslagen na mijn bevalling…..spierpijn all over the place ??….dus een massage/ontspanning is zeer welkom!

 30. Fulltime kantoorbaan, daarnaast ook nog eens mama van 2 kindjes……. Ja, ik kan best wel eens een massage gebruiken om te ontspannen 😉

 31. oooh dit wil ik zo graag winnen!!

  Na een heel jaar ontzettend hard werken aan mijn afstudeer scriptie zou een uur massage echt een heerlijke beloning zijn!!!

 32. Ik MOET dit winnen omdat ik echt toe ben aan ontspanning! Als mama van 4 (oké oké ik ben niet de enige mama op de wereld) en een part-time baan gun ik het mezelf nog steeds niet om even de tijd te nemen voor een ontspanningsmasssge. Nee dat zeg ik eigenlijk verkeerd.. ik gun mezelf absoluut de massage wel! Het zijn die centen. Het is niet duur I know maar er is altijd dat andere.. een kind dat nieuwe schoenen nodig heeft, een man die hoognodig naar de kapper moet, een schoolfotograaf.. vaderdag! Dus als ik het win.. dan heb ik echt geen enkel excuus meer. Na ja.. behalve dan oppas regelen.. ?

 33. Met 2 kleine kinderen en werk waar je de hele dag moet staan kan ik ontspanning wel gebruiken!

 34. O dit wil ik heel graag winnen! Afgelopen jaar gestart als zzp-er en meteen een mega goed haar gedraaid. Alleen weinig tijd gehad om aan mezelf te denken. En dat is zo belangrijk! Kom al vanaf het begin bij QoQo (op de beukelsweg) en ze zijn de beste??????

 35. Ik ben 2 weken geleden bevallen van een zoontje, geef hem borstvoeding maar dan zit je soms toch in vreemde houdingen die niet heel lekker zijn voor je rug en schouders. Heb ook nog een zoontje van 16 maanden dus al druk zat. Daarbij zijn we er vorige week achter gekomen dat m’n zoontje van 16maanden Diabetes heeft, dus in een rollercoaster aan emoties en stress. Even lekker mogen ontspannen zou heel fijn zijn!

 36. We zijn hard aan het klussen in ons nieuwe huis, dus zo’n massage is erg welkom!

 37. Voor mijn verjaardag heb ik een duomassage gehad van mijn moeder maar toen kon ik er niet genoeg van genieten omdat mijn moeder steeds zat te kletsen onder de massage maar weet wel dat wanneer ze stil was dat ik het ontzettend lekker vond , ik zou het graag nog eens willen ervaren

 38. JAAAAAA Ikke ! Zoals vele een kantoorbaan en zit op dit moment 8 tot 10 uur achter mijn computer per dag.
  Een heerlijke massage is hartstikke welkom. De spiertjes zijn eraan toe om lekker los geknepen te worden. Wanneer mag ik komen ! …… grapje 😉 Maar wil wel super graag winnen

 39. Ik werk in de horeca waar ik lange dagen maak..Uiteraard sta je dan heel wat uur op je poten. Zo ff lekker Rotterdams gezegd ?.

  Laatst waren een aantal gasten op de kop van Zuid welke vertelde dat ze heerlijk werden gemasseerd. Ik had me twijfels bij zo een salon, maar hun raadde t echt aan en het was nog eens goedkoop ook, aldus dit stel. Gelijk jullie opgezocht en ik was ervan overtuigd dat ik dit ook maar eens moest proberen..Helaas tot de dag van vandaag nog niet aan toe gekomen. En I need it sooooo much.

  Dus wie weet tot heel snel !

 40. Oh dit zou een geweldig cadeautje voor mijzelf zijn!! Ik heb net te horen gekregen dat ik geslaagd ben voor mijn HBO-SPH ? Ik heb deze 4 jarige (deeltijd)opleiding gedaan in 2 jaar, naast nog 32 uur werken (op een leefgroep met pubers die helaas niet meer thuis kunnen wonen) en een dochter van 8 en zoontje van 3 jaar in huis. Ik ben net weer gestart met trainen met een PT-er, omdat ik al even niks had gedaan… Ik ben dus wel toe aan 5x een uurtje ontspanning ☺️☺️☺️

 41. Ik heb al vele goede verhalen gehoord over QoQo massages maar ik wacht nog op de opening van de nieuwe zaak in Capelle a/d Ijssel om deze massages voor het eerst te gaan proberen. Als het bevalt komen er een paar nieuwe klanten bij! Maar liever prober ik natuurlijk zo snel mogelijk een heerlijke massage dus hoop ik deze te winnen.

 42. Ik ben middenin mijn master thesis en dat geeft behoorlijk wat stress. Ik vind mijn onderzoek heel leuk hoor, maar pfffff…. ben toch blij als het voorbij is! Ik moet nog 2 maanden en zo’n massage zou echt perfect zijn om even tot rust te komen en daarna dat laatste stukje van mijn onderzoek eruit te knallen! Vooral zo’n voetmassage! Ik vind dat zo ontzettend lekker!

 43. Na een onwijs drukke periode waarin ik steeds verder in mijn bureaustoel zakte, ben ik gaan backpacken. Nu denk je vast, wat heb je dan te klagen. Maar met een nek en schouders als zwakke plek is dat geen opperbest idee. Naarstig op zoek geweest naar een massage tijdens de vakantie, maar zonder succes. Dus op naar m’n favoriete massage bij QoQo, nek schouders en rug. En die poezelig dotjes van voeten kunnen na al dat hiken ook wel wat liefde gebruiken!

 44. Als k dit win, dan doe k dit cadeau aan m’n vriend die next week jarig is ☺️ Maakt m’n cadeau helemaal n top experience! ?

 45. Ik ben al een trouwe fan van QoQo en Fitgirlcode! Als ik win dan kan ik mijn spierpijn als Fitgirl laten weg masseren!!

 46. Ik ben nu 4 maanden geleden bevallen en heb niet even de tijd voor mezelf gehad. We wonen daarnaast tussen twee huizen in omdat ons huis nog niet klaar is, dus constant drukte om me heen en stress. Dit zou echt heeeel welkom zijn..

 47. Waarom?
  Heel simpel….
  I NEED IT REALLY BAD!!! ?

 48. Mijn man krijgt een bon voor een massage van een uur cadeau voor Vaderdag (van onze twee zoontjes van 6) .. hij komt geregeld bij QoQo op de peppelweg in Rotterdam… zelf ben ik er nog nooit geweest, maar met zo’n prijs zou het leuk zijn om gezellig samen onze bonnen in te wisselen.
  Ik heb een lopend beroep (verpleegkundige) en zeer regelmatig last van vermoeide voeten.. de voetmassage lijkt mij heerlijk

 49. Dit lijkt me heeeerlijk om te winnen omdat na maanden lang klussen in ons (iets meer klushuis dan gedacht) paleisje nu de centjes op zijn en de spieren gespannen. Heb het hele verhaal hierboven gelezen en kan niet wachten om als een speer naar qoqo te rijden! <3

 50. Heel graag!
  Vorig jaar heb ik mijzelf kunnen trakteren op een uurtje ontspaningsmassage by QoQo zuid, was best cadeau ever!:)
  Had meteen ook een goede vriendin voor haar verjaardag op massage daar getrakteerd, zij was ook onwijs positief en blij mee.
  Dit jaar moet ik door omstandigheden erg op mijn centjes letten, en hoe graag ik weer zo’niet verjaardagstraditie er van zou willen maken, elk jaar met verjaardag je bij QoQo laten verwennen, was/is het gern optie, helaas. Zelfs op een kleine vakantie gaan is dit jaar geen sprake van.
  Na hun massage voelde ik me alsof ik een dagje op een ontspannende en energiekwekende vakantie ben geweest, daarom wil ik heeeeel graag deze actie winnen, dan heb ik toch alsof ik 5 dagen hemel op aarde vakantie toch krijg:)
  Pretty please?….

 51. Fietsend langs QoQo kijk ik altijd toch stiekem een beetje jaloers naar binnen.. Die mensen zien er ontspannen uit! Dat wil ik ook! Met alle dagelijkse zorgen zou deze ‘mini vakantie’ ideaal zijn om de tweeenhalve maand tot mijn vakantie te overbruggen.. 🙂

 52. Hi, volgens mijn vriend heb ik staalkabels in plaats van spieren, het zou heerlijk zijn als ze daar bij QoQo iets aan kunnen doen. X

 53. Ik werk 32 uur voor een baas en de rest voor 2 kleine baasjes en doe alles op de fiets. Het is leuk het nieuwe werken maar betekent vooral alles meesjouwen op de fiets dus. Met een chronisch slaap tekort en altijd bezig zijn kan ik op dit moment niet naar links kijken alles zit vast.
  Een massage winnen is een goed excuus om een uur voor mezelf te hebben en als het mee zit weer naar links te kunnen kijken.
  Ps voor de kinderloze lezers je krijgt er ook heel veel voor terug hoor ?

 54. Het lijkt me heerlijk om eens volkomen te ontspannen!

 55. Oh dit zou fijn zijn zeg! Een relaxte massage kan ik goed gebruiken. Ik ben net een jaar weduwe :'( en hard aan het werken in een drukke maar fijne baan om mezelf ertoe te zetten door te gaan, een fijn moment van ontspanning zou een waar cadeau zijn!

 56. Massage is zalig en gezond. Twee zaken die mij zeer aanspreken. Ik kan het ook wel gebruiken; best wel een stressvolle periode die ik op dit moment onderga.


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.