WINACTIE: Rechtstreex Lunch lekkernijen voor jouw office!

Give aways door fitgirlcode

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL. 

Als je toevallig één van de dames van Fitgirlcode volgt op Instagram of Snapchat, dan heb je vorige week hoogstwaarschijnlijk bereveel lekkers gespot. Nu zijn we sowieso best wel on-point als het op indrukwekkend gevulde tupperware bakjes aankomt (zonder twijfel de beste skill die je leert on the job), maar deze keer was het wel ff’kes lunch at the next level. 3 dagen lang werden we door Rechtstreex Lunch royaal verzien van desembroden, verse kazen, jammetjes, courgette spreads, de BESTE pindakaas die je ooit hebt gehad, en ga zo maar door. Nu hoor ik je denken. Soooh, lekker, hoe werkt dat dan en kan ik dat ook op tafel toveren? Nou, dat kan dus. Sterker nog, drie lucky bedrijven in en rondom Rotterdam maken kans op zo’n wunderschön lunch pakket... Read on!

Rechtstreex

Weet wat je eet en waar het vandaan komt!

Even terug naar de basis. Rechtstreex, quoi? Het idee achter deze jonge start-up is om jou zo dicht mogelijk bij de maker van jouw eten te brengen. Hoppa van ’t land naar de klant dus! Door het verkorten van de voedselketen krijgen de boeren een eerlijke prijs en jij super vers, smaakvol én verantwoord eten op je bord! En dat kan dus ook nog eens hartstikke betaalbaar zijn.

Rechtstreex

Rechtstreex lunchkrat

 De lunchkrat zit boordevol lunchproducten van boeren en makers uit de buurt! Zo geniet je o.a. van heerlijke desembroden, echte boerenkazen, vleeswaren, huisgemaakte spreads, boerderijzuivel en pure fruitsappen, indien gewenst aangevuld met verse groenten en fruit! De lunchkrat wordt tot in de lunchruimte op kantoor bezorgd, waarna je de tafel vol lekkers zet en samen met je collega’s gezellig aanschuift. Zit er verbetering in de personeelslunch bij jou op je werk? Ding dan mee naar 1 van de 3 lunchkratten die wij weg mogen geven! Mocht je nu niet de lucky bastard zijn die er met een prijs vandoor gaat, dan kun je de lunchkratten ook al laten bezorgen op je werk vanaf €3,95 per persoon per dag!

Rechtstreex

Winnen!

A lá, wat moet je doen om kans te maken?

    1. Volg Rechtstreex op Facebook of Instagram
    2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

                    

                   
                3.  Vertel in de comments bij welk bedrijf je werkt en waarom jullie deze prijs moeten winnen!

Dusssss, heb jij wel trek in zo’n fijne Rechtstreex Lunch, en houden je collega’s ook wel van vers en lekker eten? Loop dan snel alle stappen door en wie weet ga jij ervandoor met de felbegeerde prijs! Good luck!

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.