DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL.

Ik grapte er al over in mijn vlog: “Ik heb een kleine cosmetische ingreep ondergaan”. Er rust toch een soort van taboe op het manipuleren van schoonheid. Naar mijn idee is de grens compleet vervaagd; zo is de zonnebank de normaalste zaak van wereld, maar kreeg ik toch vreemde blikken toen ik zei dat ik mijn tanden ging bleken. Vroeger pakte ik regelmatig een zonnebankje, zodat ik in de winter niet transparant wit, maar beige voor de dag kwam. Nu ik ouder word en de gevaren van UV-straling niet langer kan ontkennen, ga ik niet meer. En dus ben ik niet meer beige. Het viel me op dat mijn tanden daardoor, in vergelijking tot mijn huid, minder wit lijken.

Ik had al wel eens nagedacht over het bleken van mijn tanden, maar nog geen woord bij daad gevoegd. Totdat ik op de blog van Annic van Wonderen een artikel las over WIT. Deze kliniek is gespecialiseerd in het bleken van tanden met PrevDent methode. Deze veilige manier van tanden bleken voldoet aan de Europese maatstaven. Er is maar 6% waterstofperoxide nodig waardoor de behandeling pijnloos is. Door de toepassing van Nano-Hydroxyapatiet wordt het glazuur niet aangetast, maar zelfs gerepareerd. En binnen 1,5 uur sta je weer buiten!

De behandeling

Bij binnenkomst moest ik kort een vragenlijst invullen en mijn tanden poetsen met een speciale tandpasta. En ik mocht een dvd uitkiezen die mij het komende uur zou entertainen. Ik koos voor de glitter and glamour van Sexy and the City. Over iets meer dan een uur had ik net zo’n stralende glimlach als deze stylish ladies uit New York.

Vervolgens werd de huidige kleur van mijn tanden vastgesteld aan de hand van een kleurenschaal, de zogenaamde VITA-pan kleurenschaal. Net zo een als je in de Gamma hebt voor verf, maar dan met kleine tandjes in verschillende tinten. Blijkbaar waren mijn tanden al best wel wit (yay), maar het kan altijd nog witter. We gaan voor 5 tinten lichter is het plan. Er werd een wangspreider in mijn mond geplaatst. Dat ding ziet eruit als een soort martelwerktuig, maar in de praktijk valt het het reuze mee. Bovendien leverde het leuke plaatjes op voor Snapchat. 😉

Om er voor te zorgen dat je lippen niet uitdrogen worden ze ingesmeerd met een beetje masking crème. En mijn tandvlees werd voorzien van een soort rubber laagje om het te beschermen tegen de behandeling. Vervolgens krijg je nog een laagje over je tanden om eventuele tandplak te verwijderen.

wit1

Zodra mijn volgers op Snapchat voorzien had van een update, kon ‘operatie witte tanden’ beginnen. Alles werd heel goed uitgelegd, elke 10 minuten een nieuw laagje en dan weer onder de lamp. Dit wordt 5-6 keer herhaald. Bij mij was dit 6 keer want het kon nog wel witter. Toen werd ik ineens een klein beetje bang voor een Gerard Joling look. Het is moeilijk communiceren met alle attributen in je mond, maar de mensen bij WIT zijn een soort mind readers. Of ze zag de angst in mijn ogen, dat kan ook. Mijn behandelaar zei geruststellend: Gerard Joling heeft facings, zo gaan jouw tanden er niet uit zien. Ik had het volste vertrouwen in mijn behandelaar en bovendien had ik nog 10 minuten te gaan op mijn tweede aflevering SATC en de stoel lag echt heel lekker, dus ik ging akkoord.

Het resultaat

Na de laatste 10 minuten werd ik bevrijd van alle spreiders en watten, mocht ik mijn mond spoelen en het resultaat bekijken. Wat een verschil!

wit2

Duidelijk een stuk witter maar wel natuurlijk. En heel belangrijk geen vlekjes of oneffenheden. De komende 24 uur was het belangrijk dat ik alleen wit/kleurloos voedsel zou eten. Dan moet je denken aan rijstwafels, gekookte aardappelen en een stukje witvis. Ik kreeg ook een lijstje recepten die ik ‘s avonds kon maken met alleen wit eten. Best een uitdaging!

Pijn?

Tijdens de behandeling heb ik geen pijn of ongemak ervaren. 24 uur na de behandeling waren mijn tanden wel iets gevoeliger.  Dit komt natuurlijk ook omdat je er erg op let.

Conclusie: ik ben super blij met het resultaat en de behandeling viel me 100% mee. Dit komt ook door de geduldige professionele mensen bij WIT. Ze hebben duidelijk de gezondheid van je tanden voorop en maken je tanden wit op de meest veilige manier die er is.  

WIL JIJ DIT OOK?

Dat kan! Geef jezelf witte tanden als kerstcadeautje! Wij mogen namelijk 5x een giftcard van €100 weggeven voor een behandeling bij WIT, da’s een flinke korting dus! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op die hagelwitte tandjes is het volgende:

 1. Like WIT op Facebook
 2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 3. Vertel hieronder in de comments waarom jij graag wilt shinen tijdens de feestdagen 🙂

De winactie loopt t/m 16 december, wees er dus snel bij!

Recommended Posts

123 Comments

 1. Ik vind dat ik witte tandjes verdien omdat…
  Ik net heel veel ben afgevallen en bij mijn nieuwe body passen mooie tandjes natuurlijk super goed!!!

 2. Ik kan wel wittere tanden gebruiken. Na jaren een probleem gebit te hebben en dit samen met de tandarts en mondhygiënste hersteld en ik weer leuk kan lachen.

 3. Ik wil super graag witte tanden tijdens kerst als motivatie boost; na een pittig jaar met een start van een eigen fitjourney wil ik heel graag een oppepper en beloning voor het werken.. Mijn tanden wil ik heel graag witter hebben, maar het is voor mij altijd buiten de prijscategorie.. Ik zou het fantastisch vinden!!

 4. Ik heb ‘eindelijk weer, na 3jaar single’ met de kerst een vriend. Dus dat betekend ook gezellig bij de schoonfamilie zitten. Dit doe ik graag met een mooie witte glimlach 🙂

 5. Ik kan wel wittere tanden gebruiken omdat ik al jaren met m’n mond dicht lach. Dezelfde pose gaat ook vervelen. Met witte tanden moet ik wel lachen ?

 6. Heel graag wil ik witte tanden! Want na het verliezen van 30 kg is dat de kers op de taart. 😀

 7. Wittere tanden zouden echt een verbetering zijn voor mijn zelfvertrouwen! Ik twijfel al tijden of ik ze wil laten bleken maar zoals veel andere dingen vind ik toch wel eng. Na mijn sportschool angst te hebben overwonnen, ging 2015 erg lekker. Maar 2016 wordt mijn jaar en dit zou de perfecte toevoeging zijn ?.

  • Shinen tijdens de feestdagen zou me een super goed gevoel en meer zelfvertrouwen geven dan ik nu heb. Ik schaam me namelijk best voor de kleur van mijn tanden en durf daarom niet meer te lachen met een open mond als er bijvoorbeeld foto’s worden gemaakt. Ik dacht zelf ook al eerder aan zo’n behandeling maar het hoge prijskaartje is iets wat me tegenhoudt. Dit cadeautje zou dus als geroepen komen!

 8. Ik heb sinds ik klein ben al een grote over beet waar door mijn tanden weg opvallen als iets mij soms onzeker maakt is het dat. Ik lach het liefst met mijn hand voor mijn mond al zegt iedereen dat ik dat niet moet doen. Naast dat heb ik ook nog eens zwak tandglazuur waardoor mijn tanden dus nooit echt wit zullen worden. Ik zou dit zo graag willen winnen! Je lichaam kun je voor sporten wat je wilt helaas kun je zo iets moeilijk veranderen!

 9. Leuk artikel! Wie wilt er nou niet shinen met mooie witte tanden? Na het lezen van dit artikel ben ik helemaal om en verlang ik naar een stralend wit gebit.

 10. Ik zou zo graag m’n tanden laten bleken. Vroeger ben ik vaak gepest om mijn lach omdat hij nogal aanwezig is. Zo noemden ze me op de basisschool al ‘Anky’ (v Grunsven) of zelfs ‘Bonfire’ (paard van Anky). Dit bleef doorgaan tot de middelbare school, waardoor ik steeds onzekerder werd over mijn lach, ik zelfs een hele pijnlijk tandvleescorrectie heb overwogen en als natuurlijke compensatie heel vaak mijn handen voor mijn mond deed/doe als ik hard moest lachen. Foto’s maken is nog steeds een issue omdat ik gewend ben niet voluit te lachen. Tijdens mijn fitjourney ben ik steeds zelfverzekerder geworden, en werd het lachen ook steeds minder een issue. Hoe ouder ik werd, hoe vaker ik dacht dat ik me er niet voor moest schamen. En zo durf ik steeds meer te voluit te lachen! 😀 En dat is een hele accomplishment voor mij.. Mooie witte tanden zou me nog zelfverzekerder maken om nog vaker en met meer zelfvertrouwen te (glim)lachen!

 11. Na een heel lange tijd grote angst voor de tandarts, heb ik deze grotendeels overwonnen. Ik heb, doordat ik nooit naar de tandarts ging, niet heel erg witte tanden en daar wil ik graag verandering in brengen. Deze cadeaubon zou de ideale gelegenheid zijn om mijn wens eindelijk in vervulling te laten gaan!

 12. Jaaa! Na 10 jaar eindelijk gestopt met roken (waarom wachten tot 1 jan) dus een beetje wit kan ik wel gebruiken!

 13. Hey, wat een geweldige actie! Ik wil echt al heeel lang mn tanden bleken, maar het komt er nooit van… Ik weet niet waar ik het beste heen kan gaan en durf het niet zo goed merk ik. Maar dit resultaat is echt prachtig en geheel veilig en pijnloos. En… dit is natuurlijk het ultieme moment om te stoppen met mijn bad habbit roken. Werd eens tijd ook en dit geeft me een extra duwtje in de rug!

  Liefs Amber

 14. Hi! Om mn tanden een tandje (haha) witter te krijgen heb vrij veel geprobeerd: kokosvet, appelazijn, baksode met azijn en zout (misschien wel de walgelijkste), maar uiteindelijk zal mijn stralende lach wel stralender worden via een WIT behandeling als ik het zo lees! Klinkt goed!

 15. Omdat ik mijn tanden, na enkele cheatdays met behoorlijk wat rode wijn, wel weer wil laten stralen! De tanden van deze theeleut/rode wijn lover kunnen wel een opfrisbeurt gebruiken.. En omdat een momentje voor mezelf natuurlijk ook nooit weg is!

 16. Ik wil ook al een tijdje mijn tanden bleken, om ongeveer dezelfde reden als jij! In de winter steken mijn tanden opeens wel erg geel af tegen mijn bleke huidje en ook ik weiger onder de zonnebank te gaan. Tel daarbij een vriendje op die verslaafd is aan rode wijn, dus deze medegezelligheidsdrinker wil graag een keertje langs WIT voor de feestdagen;)

 17. Dat zou ik echt helemaal fantastisch vinden! Voor een blinkende look met de feestdagen én dan hoef ik straks niet bang te zijn dat m’n tanden straks geel afsteken tegen die parelwitte stranden op de Malediven 😉 #honeymoon

 18. JAAA, geweldig! Dit dacht ik toen ik de blog las over witte tanden. Ik heb afgelopen tijd niet lekker in mijn vel gezeten doordat ik té veel van mezelf verwachte en daardoor mezelf juist te weinig gegunt heb. Ik heb het roer omgegooid en ben helemaal back in business en ben mezelf helemaal weer aan het opbloeien door gezond te eten, te sporten en bewust te leven. Ik voel nu zoveel rust en tevredenheid en vooral liefde voor mezelf! Door deze actie zou ik ook aan anderen mijn blijheid extra kunnen showen met een mooie glimlach!

 19. Yesss please!
  Ik ben in augustus gestopt met roken en mijn lijf wordt met de dag fitter! Alleen mijn tanden kunnen wel een oppepper gebruiken! Dus ik doe graag me!

 20. Jaaa dit wil ik al zo lang! Door mijn beugel zijn mijn tanden iets geler geworden, helaas.
  Maaaaarr de reden dat ik graag wil shinen tijdens de feestdagen is dat ik als pistegirl met het showballet optreed in het circus dit jaar! Ik moet dan natuurlijk hartstikke veel lachen dus een prachtig wit gebit zou die lach extra mooi maken 😀

 21. Eigenlijk helemaal geen spannende reden hier. Gewoon, omdat ik het heel mooi vind en het al tijden hoog op m’n wensenlijstje staat!

 22. Wie wil er geen wittere tanden? Ziet er prachtig, natuurlijk en stralend uit!

 23. Ik wil al heel lang mijn tanden laten witten: “wie wil er nou niet een stralende lach met mooie witte tanden?” Maar ik durfde niet en vond daarnaast een beetje te prijzig. Toen ik jouw journey op snapchat volgende was ik al gedeeltelijk overtuigd: eng is het zeker niet. En toen ik deze winactie zag dacht ik “ja dit wil ik!” Nu mijn fitjourney zijn vruchten begint af te werpen zou dit de kers op de taart zijn tijdens de kerstdagen ?

 24. Omdat ik het al zo lang wil maar eigenlijk niet durf! En nadat ik in de afgelopen 5 jaar keihard heb gewerkt aan het krijgen van een ultiem fitlichaam(en ruim 15kg lichter ben!) is dit het kers(t)je op de taart 🙂

 25. Ik zou heel graag wel weer eens echt willen lachen zonder mij te schamen voor mijn tanden. Om te ‘shinen’ zijn de feestdagen natuurlijk de ideale gelegenheid!!

 26. Ik zou de prijs graag winnen voor m’n boyfriend! Hij heeft best wel last van een beetje gelige tanden. Zeker als we allebei lachend op de foto staan, zie je het best wel goed. Dus houdt ie liever z’n lippen stijf op elkaar, wat natuurlijk niet zo leuk is op de foto haha! Dus hoop ik hiermee deze kerst een super leuke lachende foto te maken van ons twee!

 27. Wat een Geweldige win actie!!

  Het lijkt me super om het nieuwe jaar met een stralende glimlach in te gaan.
  Helaas heb ik best vage/gele tanden. Tijdje terug veel geld uitgegeven voor een
  Goeie sonicare tandenborstel, dat heeft al wel behoorlijk geholpen.
  Toch overweeg ik later als ik iets meer geld heb gespaart mijn tanden te bleken.

  Als ik dit zou winnen zou natuurlijk wel erg gaaf zijn.

  Xx Liefs Elke

 28. Ik zou heel graag de actie willen winnen.
  Door medicijnen die ik vroeger moest nemen tegen mijn acne werden mijn tanden steeds geler.
  Ondanks dat ik een mooi gebit heb vind ik mijn tanden niet mooi omdat ze zo geel zijn.
  Ik zou heel graag wittere tanden willen maar niet alleen voor de feestdagen maar ook omdat ik van de zomer ga trouwen en graag met een zelfverzekerde glimlach op de foto zou willen staan.

 29. Omdatttt mijn allerliefste mams onlangs tegen me zei: ach Linde, jij hebt niet de witste tanden, maar dat is zo aan onze kant van de familie… Ehm bedankt mam.. En ik heb ook een ‘trauma’ in een hoektand, waardoor er een geel/oranje vlekjz opzit. En willen we niet allemaal een nog mooiere lach? Heel mooi resultaat trouwens!

 30. Hey Aranka! Wauw, het staat zo ontzettend goed! Ik heb eigenlijk hetzelfde verhaal als jij. Ook in het verleden veel de zonnebank bezocht, maar me toch gerealiseerd dat dit mijn huid niet veel goed doet. Mijn tanden staan mooi recht, maar helaas valt het toch op dat ze geler lijken naarmate je huid witter wordt. Ik heb me vaak georiënteerd op het gebied van tanden bleken, maar de prijs houdt me nog altijd tegen. Dit is dus gewoon hét perfecte cadeau voor de feestdagen!

 31. Wat een super leuke actie mag je doen!
  Ik vind een gebit erg belangrijk bij iemand en bij me zelf ook. Het lijkt mij wel wat om super mooie witte glimlach te krijgen voor de kerstdagen.

 32. Na een verbroken relatie van 6 jaar begonnen met een grote afvalsessie van emotionele en lichamelijke dingen. Een set witte tanden zou die make-over natuurlijk een duw in de goede richting geven!

 33. Ik ben totaal niet van de winacties, maar mijn tanden laten bleken is iets wat al héél lang hoog op mijn verlanglijstje staat. Helaas heeft Sinterklaas mijn wens niet in vervulling laten gaan. Hopelijk kan Fitgirlcode hier verandering in brengen en kan ik over een poosje iedereen een glimlach showen van hier tot Spanje… kan Sinterklaas er ook nog een beetje van genieten. Xoxo

 34. Dit lijkt me echt hartstikke tof. Toen ik de voor en na foto’s bij jou via Instagram voorbij zag komen viel ik echt van m’n stoel. ik had nooit gedacht dat het zo’n groot verschil zou maken. Dus, ik wil het ook!! 🙂

 35. Ik mis 8 tanden, door jarenlang een beugel zijn al mijn tanden naar binnen gezet zodat je het niet op eerste gezicht ziet. Maar om deze rede + gele tanden lach ik altijd met mijn mond dicht. Over ongeveer 6 jaar (als ik 25 ben) kan er nog wat aan de missende tanden gedaan worden. Maar wat zouden wittere tanden mij al een stuk meer zelfvertrouwen geven! Ik doe heel graag mee, heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief en de Facebook van wit heb ik geliked. Fingers crossed!

 36. Oeeh ik wil heel graag winnen. Ik “irriteer” me al jaren aan mijn “gele” tanden. Tot nu toe elke keer uitgesteld omdat ik het toch een beetje spannend vind (en iets te duur). Omdat 1 van de 2 redenen nu opgelost zou zijn wil ik graag shinen tijdens de feestdagen. Nou liever daarna eigenlijk aangezien je in je vlogs vertelde dat je alleen maar witte dingen mag eten ;). Fingers crossed en alvast fijne dagen allemaal!

 37. Toen ik had besloten super fit en healhty te worden (fitgirlcode is hier schuldig aan;)) heb ik ook besloten te stoppen met roken, uiteraard. Ik heb hier geen moeite mee gehad, als je iets graag wil dan ga je ervoor! Maar mijn slechte keuzes in het verleden zorgen nu wel voor de lasten in het heden. En hoewel je met veel discipline veel zelf kan veranderen aan je lichaam zijn witte tanden toch lastig om zelf voor elkaar te krijgen. Op naar de professionels dus!

 38. Na jaren een ongezond leven hebben gehad, ben ik sinds 2013 een fitgirl geworden. De kilo’s (-17kg) zijn eraf, sporten vind ik heel leuk en sindsdien ook helemaal gestopt met roken. Ik straal dus weer helemaal van binnen, alleen mijn gebit is zooooooooo geel als een kanarie. Het zou mooi zijn om 2016 in te gaan zodat ik mijn blijheid kan laten zien met een brede glimlach op mijn smoel!!

 39. Het zou heel goed zijn voor mijn zelfvertrouwen om deze fantastische prijs te winnen! Het resultaat bij Aranka ziet er echt prachtig uit, het is niet overdreven, juist heel natuurlijk! Hopelijk kan ik met een stralende glimlach de feestdagen ingaan! Ik ga heel hard duimen, en afwachten tot 16 december! Iedereen ontzettend veel succes! X

 40. Na een ongelukje tijdens een voetbalwedstrijd is mijn hele gebit overhoop gehaalt. Gelukkig staat na 3,5jaar eindelijk alles weer een beetje op z’n plekje. Helaas is er alleen tussen verschillende tanden kleurverschil te zien en zijn een aantal tanden een stuk donkerder dan eerst. Ik hoop dan ook dat met het bleken van mijn tanden ik eindelijk weer zonder erover na te denken mijn grote glimlach op kan zetten!

 41. Altijd voelde ik mij een beetje tegen gehouden uit de angst dat mijn glazuur aangetast wordt.
  Maar bij deze tandarts voelt het helemaal veilig! Een onzichtbare beugel staat ook nog op mijn 10 jaren toekomstplan (Dracula hoektand). Maar het lijkt me erg fijn om tevreden te zijn over mijn lachende kerstselfies die ik naar mijn familie stuur..

 42. Alles voor de kindjes, maar dit voor mij zou ik wel heel graag willen als kerstcadeau!!

 43. Een vriendin van mij heeft haar tanden ooit laten bleken en ik vind het resultaat super, maar veel te duur. Ik ben ook een beetje bang voor alles wat zegt dat tanden kan bleken aangezien je niet weet wat er allemaal gebruikt word.
  Jij legt uit hoe ze het doen en waarmee en dat geeft mij vertrouwen om met deze actie mee te doen.
  Ik wil het al zo lang om eindelijk eens voluit te kunnen lachen zonder daarbij te hoeven denken aan hoe mijn tanden eruit zouden kunnen zien.

 44. S H I N E bright like a D I A M O N D! Dat wil ik wel voor de feestdagen! Zou helemaal mooi matchen bij mijn glittertop die ik voor de kerst heb gekocht! Nu ga ik heel hard duimen voor die witte tanden ☺️? Xx

 45. Al een paar jaar merk ik dat mijn tanden verkleuren, terwijl ik nog maar 22 ben.. Ik schaam me er voor maar ik heb simpelweg het geld niet om er wat aan te doen. Op deze manier wordt het mogelijk gemaakt om er toch iets aan te doen.

 46. Ik ben super enthousiast geworden door jou blog, ik vind het tanden bleken best spannend omdat je niet weet welke goed en minder goed zijn! Ik wil het heel graag winnen!

 47. Ik ga ein-de-lijk mijn vriend opzoeken in Amerika. Hij is F-16 vlieger en verblijft daar voor 1,5 jaar op uitzending. Ik wil hem graag verrassen met een stralende glimlach, net als een echte NYC lady.

 48. Om gezond te drinken en deze koude dagen toch redelijk warmpjes door te komen, drinken ik een hele hoop thee. Helaas niet zonder consequenties… Mijn tanden zijn nu redelijk geel en poetsen werkt niet! Dit jaar vier ik voor het eerst kerstmis met de familie van m’n vriend en wat zou het toch geweldig zijn als ik daar stralend aan zou kunnen komen. Wat zou het fijn zijn als ik een witte kerst tegemoet kan gaan, voor mijn tanden dan! 🙂

 49. Hoi meiden van Fitgirlcode,

  Het lijkt me super om mijn tanden te kunnen laten bleken! Ik heb van mezelf altijd al wat gelige tanden, dit zorgt soms voor best onzekere situaties met lachen fotocamera’s. Tandpasta’s, mondhygieniste etc. heeft niet geholpen tot nu toe, dus deze winactie zou ideaal zijn 🙂

  Liefs, Cristine

 50. Ik ben nu drie maanden hard bezig om weer een gezond lijf te krijgen waar ik gelukkig van word! Na al dat harde werken en kritisch naar mezelf kijken, wil ik graag een oppeppertje voor mijn zelfvertrouwen. Witte tanden zullen mij zeker goed laten voelen! Fingers crossed.

 51. Wat een leuke winactie! Het is mij dit jaar eindelijk gelukt om mijn goede voornemens vol te houden; sporten, goed eten, voldoende rusten en goed voor mezelf zorgen. Mede dankzij jouw site als inspiratie! Het lijkt mij fantastisch als ik deze nieuwe ‘ look’ voor de kerst af kan maken met mooie witte tanden!

 52. Ik wil graag stoppen met roken om mijn fitgirl-journey naar een volgend niveau te tillen. Stralend witte tanden zullen mij zeker helpen om een sigaret te weerstaan! Please please ??

 53. Omdat ik na mijn beugel graag mooie witte tanden zou willen!

 54. Ze zeggen dat meiden op hun mooist zijn als ze lachen, en met mooie, witte tanden zal ik dat de hele dag doen! No matter what 🙂

 55. Wat een leuke actie! Ik ben zelf heel wit en mijn tanden zijn best wel geel, en zoals jij al zei zie je dat in de winter heel goed en omdat ik me toch er wel voor schaam om met een big smile op de foto te gaan en ook om gewoon te lachen in het openbaar.. Dit heel fijn zijn zodat ik straks dus mooi op de foto kan met een big smile!

 56. stralende tanden passen goed bij de dag dat ik mijn tweelingzusje weer ga zien na een half jaar reizen! Die dag is al bijna, 24 december!!

 57. Ik wil heel graag mee doen! 🙂 Ik ben namelijk echt verslaafd aan groene thee *fit girl problems* haha. Ik wil mijn tanden al heel lang laten bleken maar omdat zelfs veel bleektandpasta te heftig voor mij is durfde ik niet goed. Jouw ervaring met WIT klinkt heel positief en door je verhaal heb ik er meteen vertrouwen in gekregen om het te willen proberen. Tja, en waarom ik met de feestdagen zou willen shinen? Dat kan ik vertellen in een klein verhaaltje: Mijn ouders hebben hun eigen mini kerstboompje in de tuin gekweekt die we dan met kerst binnen zetten en optuigen. Het is het lelijkste kerstboompje dat er bestaat, maar wij vinden hem prachtig. En met zijn kerstlichtjes is het een bijzonder, trots boompje dat weer een jaartje voor ons staat te shinen en ons allemaal blij maakt. Zo is het ook met een stralend witte glimlach, zonder ben je ook al mooi hoe je er ook uitziet, maar met straal je met toch nog net iets meer overtuiging en maak je iedereen blij. Alvast een fijne kerst team van Fit girl code!

 58. Het staat al heel lang op mijn wensenlijstje om een keer mijn tanden te laten bleken.
  Al van jongs af aan zeg ik al tegen mijn vader dat wij dit samen gaan doen en wat is er nou leuker dan €100 korting op een behandeling te krijgen..!
  Ik ben in januari jarig en had het er toevallig vorige week met mijn vader over dat ik als cadeautje voor mijn verjaardag mijn tanden wil laten bleken, met die €100 korting kan mijn cadeautje misschien wel werkelijkheid worden, want wie wil er nou geen mooie frisse witte glimlach?

 59. Dit lijkt me zo leuk! Ik heb dat typische kleurverschil bij mijn kiezen en het zou zoveel frisser staan! SMILE!

 60. Wat een leuk artikel en leuke actie.
  Een x wat anders en dan ook nog eens iets wat ik net ook van plan was. Met de kerstdagen is alles al zo duur, nu kan ik misschien wel mijn eigen cadeau winnen.?
  Dat zou leuk zijn! Jezelf verwennen is niets mis mee, zo op zijn tijd!??
  In ieder geval voor allemaal, fijne en mooie feestdagen! ✨???

 61. Ik ben ruim een jaar geleden gestopt met roken na jaren gerookt te hebben.
  Heb toen mijn hele levensstijl omgeggooit.
  Naar een gezonde levensstijl.
  Door mijn ongezonde levensstijl toen zijn mijn tanden niet meer zo wit.
  Het zou voor mij een mooie afsluiting zijn en begin van gezond leven zonder die gele rook en koffie tanden.

 62. Ik zou graag witte tandjes willen, omdat ik net als jij behoorlijk wit ben. Vooral in de winter natuurlijk. Normaal stoor ik me er niet zo aan, maar ik zag laatst foto’s terug van een feestje en toen viel het me ineens erg op!

 63. Wat gaaf! Ik zou dit graag willen omdat ik al een jaar lang van plan was om mijn tanden te laten bleken, maar de kosten houden mij hiervan af.. Ik ben een paar kilo kwijt en zou door deze actie nog meer shinen tijdens de kerstdagen!

 64. Ik zou ook weleens mijn tanden willen laten bleken. Na 15 kilo afgevallen te zijn wil ik met kerst shinen in m’n perfect little Black dress en mijn witte tanden! Een dikke like voor WIT op Facebook en nu maar duimen dat het mij gegund is!

 65. Omdat ik een week geleden ben begonnen met een fittere levenstijl, en mij dus met kerst top wil voelen! Waar wittere tanden een bijdrage aan leveren!!!!

 66. Oh asjeblieft? Ik zou dit zo graag willen! Even niet in de financiële positie maar zou graag met oud en nieuw een knappe jongen willen verblinden 😉

 67. Ik ben helaas gezegend met een gebit dat er door een zeldzame tandziekte gelig uit ziet. Ik kan poetsen hoe goed ik wil en hoe vaak ik wil, maar omdat het geen aanslag is maar een verkleuring in mijn tanden zelf, zullen ze er niet witter op worden. Een behandeling is mogelijk, maar helaas te kostbaar. Daarom is dit iets dat ik graag zou proberen!

 68. Ik wil graag shinen met mooie tandjes omdat ik heel hard aan mezelf heb gewerkt om mezelf mentaal weer goed in mijn vel te zitten en nu ga ik heel hard werken om me ook weer fysiek goed te voelen en daar ben ik al goed mee bezig en ik voel me al veel beter in mijn lichaam alleen baal ik telkens als ik lach in de spiegel omdat ik mij dan erg stoor aan de niet zo witte tanden. En daar zou ik heel graag verandering in willen brengen

 69. Ik vind dat ik het verdien omdat:

  Ik ga volgend jaar trouwen happy happy.
  Met een ontzettend witte jurk ofcourse. Door een klein budget kan ik dit soort extra’s niet betalen maar met mijn tanden kan ik beter niet lachen op de foto’s. .helaas

  Jullie zouden mij erg blij maken. En helpen bij wat een onvergetelijke dag moet worden.

  Mvg p.brandsma

 70. Lijkt me superleuk om mijn tanden te laten bleken. Het is wat prijzig, dat heeft me tot nu toe tegen gehouden om het te laten doen, maar de giftcard zou natuurlijk een goede reden zijn om het te gaan doen!

 71. Wat een leuk kerstcadeau zou dit zijn. Met oil pulling zijn mn tanden al wat witter geworden maar nog niet zoals ik het zou willen. Dus misschien dat WIT mij kan helpen 🙂

 72. Ik wil heel graag witte tanden, omdat ik het nieuwe jaar met een nieuwe baan begin! Nieuw jaar, nieuwe baan en nieuwe tanden :). Ik wil het al zoooo lang.

 73. Wat een leuke winactie! Ik wil het ook al heel lang, maar ik was er toch een beetje bang voor. Nu ik jouw verhaal heb gelezen denk ik dat ik het zeker aandurf!

 74. Ik vind dat ik wittere tandjes heb verdiend omdat ik 1 gelere tand heb, waar ik me steeds meer aan begin te ergeren (ongelukje vroeger) ik ben een beetje bang voor de tandarts, anders had ik er al lang zelf wat aan laten doen. Dit is de perfecte stok achter de deur, met mijn bruiloft in het verschiet, wil ik toch wel heel erg graag mooie witte tandjes!

 75. O wat lijkt me dit fijn! Ik heb altijd al wat meer gele tanden gehad dan gemiddeld, maar er is mij altijd verteld dat bleken heel slecht is. Dus ik heb me erbij neergelegd. Maar heel eerlijk: ik schaam me best voor de met name gele hoektanden. En dat terwijl ik niet rook, niet veel koffie oid drink. Het is gewoon aangeboren. Laatst begon m’n nieuwe tandarts er ook over, maakte me best wat onzeker. Ik bedoel als zelfs je tandarts vindt dat het tijd wordt om je tanden te bleken dan wordt het serieus tijd om over na te denken :S (ps like op FB via Schone Waaijer bij gebrek aan persoonlijke FB)

 76. Because a beautifull smile is the prettiest thing you can wear!!!! uhhhh buiten mijn setjes van Jogha natuurlijk :-p

 77. Deze giftcard van WIT zou ik heel graag willen winnen zodat ik 2016 shinend kan beginnen!

  In de twee voortanden van mijn ‘volwassen gebit’ zit een verkleuring die witter is dan mijn tanden zelf, met deze behandeling hoop ik dat dit minder zichtbaar wordt, zodat ik met een big smile 2016 in kan gaan.

 78. Heeeel graag wittere tanden zodat ik me na mijn zwangerschap weer een stukje meer mens voel en weer ietsje mooier/vrouwelijker.

 79. Dan wordt lachen nog leuker dan dat het al is 🙂

 80. Omdaaat ik het al heel lang wil maar ik het een soortvan niet durf.. omdat ik bang ben dat de praktijk niet goed is en het vrij duur is. Misschien dat WIT mijn twijfels afneemt ☺️

 81. Je kijkt als eerste naar de glimlach/ogen van iemand! Een wittere lach zou mij dus heel fijn lijken:)….

 82. ?om lekker voluit te kunnen lachen#its time!

 83. Het zijn de kleine dingen die je gelukkig maken. Een blik in een spiegel met een glimlach op je gezicht, omdat je het waard bent om te stralen! Met witte shiny tanden zijn mijn feestdagen compleet!!

 84. Omdat ik mijzelf happy voel. Voel je lekker in je velletje en dan pas straal je! Ik denk dat die witte tandjes een mooie aanvulling zijn. Ik shine!

  Groet met een dikke glimlach

  Michelle

 85. Nadat ik 15 maanden geleden ben gestopt met roken en nu 3 maanden keihard aan het sporten ben en op mijn voeding aan het letten ben vind ik het een mooi cadeau om te winnen een stel ‘nieuwe’ witter tanden

 86. Niet alleen zou het mijn look afmaken voor de feestdagen, ook wil ik graag shinen op mijn bruiloft volgend jaar! Genoeg reden om te willen winnen 😀

 87. Ohhh wauw!! Wil dat al een tijdje, twijfel toch!! Ziet er echt mooi uit ik doe mee:) op naar een witte tanden kerst haha!

 88. Ook mijn tanden steken nogal gelig af tegen mijn bleke huidje en ik weiger ook om onder de zonnebank te gaan, net als Aranka! Tel daarbij op een aan rode wijn verslaafde vriend en deze gezelligheidsmeedrinker wil graag even langs WIT voor de feestdagen!

 89. Ik vind dat ik witte tanden verdien omdat ik een jaar gestopt ben met roken. Mooi cadeautje dus en ben ik eindelijk van die gelige waas af. Eerder durfde ik het niet omdat ik bang was dat het slecht was of pijn deed. Na het lezen van deze blog ben ik een stuk geruster en durf ik vol vertrouwen naar WIT! 😀 (mooie witte tanden-smiley)

 90. Aangezien iedereen tegenwoordig met zijn telefoon foto’s van alles en iedereen maakt en deze foto’s altijd overal op internet terug te vinden zijn, lijkt het me leuk om daar eens met een super stralende lach in op te vallen. En Door de korting is het wel leuk om te doen aangezien het toch wel een duur grapje is om je tanden te laten bleken.

 91. Ooooh dit zou ik heel heel heel graag willen!
  Ik ben nu precies een maand gestopt met roken en ik heb altijd gezegd dat wanneer dat zo ver was ik mijn tanden graag wil laren bleken. Ook een goede reden om gestopt te blijven haha. En voor de eerste kerst met schoon- en normale familie zou het ook niet verkeerd zijn hihi

 92. Witte tanden wie wil dat nou niet!!! Zou een leuk cadeau zijn aangezien ik over een paar dagen jarig ben :). Stralende witte lach op al mijn verjaardagsfoto’s, lekker iedereen jaloers maken met een witte lach en een body waar ik eindelijk mee tevreden ben haha!

 93. Omdat mijn gebit net zo stralend zou moeten zijn altijd mijn persoonlijkheid 😉 Na jaren ijzer in m’n mond is nu eindelijk het moment daar dat ik met een mooi gebit kan shinen!

 94. Dit zou ik super graag winnen!! Ik heb altijd op heel hoog niveau judo gedaan. Tot ruim 3 jaar geleden. Tijdens een judowedstrijd heb ik een whiplash opgelopen. Hierdoor is judoen onmogelijk geworden voor mij. Ik heb de afgelopen 3 jaar eigenlijk weinig tot niks aan mijn verjaardag gedaan. Maar deze keer (21 dec) heb ik besloten dat het nu met mijn langzame maar eindelijk herstel wel mogelijk is. En wat is er nu leuker dan dat mijn tanden dan ook mooi stralen. Zou mooi zijn!

 95. Voor de feestdagen zou sowieso niet meer lukken, te druk, maar ik wil wel graag wat aan mijn gele tanden laten doen. Gewoon echt niet mooi.

 96. Ik zou graag willen shinen tijdens de feestdagen omdat ik afgelopen jaar veel grote stappen heb gezet en daarbij eens echt voor mezelf heb gekozen. Ik twijfel al jaren over tanden bleken, maar durfde het nooit aan vanwege het geld en de eventuele reacties.

 97. Om als nieuwbakken moeder weer eens iets voor mezelf te doen:)

 98. Ik zou zooooo graag wittere tanden willen hebben! Dit winnen zou ik echt super vinden zo in de feestmaanden! Fingers crossed! ??

 99. Ik stoor me de laatste tijd zo aan mijn gele tanden. Vooral tijdens het tanden poetsen, wanneer ik wit schuim op mijn gele tanden zie. En wanneer ik een foto van mezelf zie 🙁 Ik heb het tot nu toe niet gedaan, omdat ik toch wel erg bang ben voor de gevolgen. Gevoelige tanden, aangetast glazuur, gaatjes? Ik denk dat ik mij er maar overheen ga zetten en in 2016 met een stralend gebit het nieuwe jaar in ga!

 100. Het afgelopen jaar ben ik 10 kilo afgevallen, waardoor ik me deze kerst eindelijk fijn kan voelen in een leuk jurkje! Mooie witte tanden zouden er natuurlijk helemaal top bij staan! Ben al een tijdje aan het nadenken over het bleken van mijn tanden, dus het zou geweldig zijn het nu via deze give away lukt. Fingers crossed!

 101. Smile bright like a diamond ? wie wil er nou geen perfecte Smile. Mooie witte tanden & rode lipstick ?mijn droom! Daarom doe ik graag mee heerlijk voluit lachen.

 102. Zodat ik iedereen kan verblinden met mijn stralende glimlach in deze donkere maanden. Zo vrijgevig ben ik gewoon!

 103. Omdat wat er aan de buitenkant te zien is, dan weer overeen komt met de binnenkant!

 104. Wie wil er nou niet shinen tijdens de feestdagen 🙂 Ik moet wel extra indruk maken, want mijn vriend en ik staan over een week op straat en we willen de komende tijd bij mijn ouders en zijn moeder (gecombineerd) gaan wonen, dus moet even een goede indruk achter laten! En dat begint met een mooie witte prodent smile 🙂

 105. Shine…shine…shine like a diamont! ?

 106. Ik wil graag shinen omdat ik van de zomer ga trouwen!! Deze kerst al shinen lijkt me een feestje maar straks in de zomer wil ik met mijn allermooiste smile JA zeggen!

 107. Ik zou heel graag willen shinen in m’n nieuwe Jogha outfit en stralend witte tanden maken die shine natuurlijk helemaal af!?
  Dat totaalplaatje zou voor mij extra motivatie zijn om ook met de aankomende feestdagen én in 2016 te blijven werken aan m’n fitjourney. Ik ben al 13 kilo afgevallen, maar ik ben nog niet waar ik wil zijn!

 108. 1. Check!
  2. Check!
  3. Koffie als een energiebooster heeft ook een keerzijde. De koffie inmiddels gedag gezegd, met deze winactie wil ik graag wittere tanden verwelkomen!

 109. Dit is mijn droom! Naast een goed onderhouden lichaam wil je ook mooie tanden! En dan bedoel ik.. Mooie witte tanden op een pijnloze manier!
  Het lijkt me heerlijk om in een uurtje sex and city klaargestoomd te worden voor stralende witte tanden! De gift card zou zo tussen Sint en Kerst een mooi cadeau voor mezelf zijn :)! Duimennnnn! Liefs Chantal

 110. Met het krijgen van een mooi wit gebit,
  Zal ik zeker shinen als ik aan de kersttafel zit
  En met deze hagelwitte stralende lach,
  Wens ik iedereen veel geluk op nieuwjaarsdag!

 111. Ahhhh super vet! Ik wil echt wittere tanden, schaam me dood om te lachen met mn tanden op fotos. Dus zou wel leuk zijn als ik dit jaar eindelijk wel met mn tanden lach! Woohoo! Xoxo

 112. Deze kerst hoort voor mij op alle fronten maagdelijk wit te zijn. Ik heb een mooie top met witte pailletten, mijn vriend draagt een witte blouse, mijn tafelkleed is wit met heldere witte borden, hopelijk witte sneeuw met kerst… Maar hoop zo erg dat ik eens een keer wat wittere tanden kan hebben, stralend wit! Als alles om me heen super mooi blinkt en straalt, kunnen mijn tanden toch niet achter blijven? Ik heb nu al een tijd aan mijn uiterlijk gewerkt, een mooi gewicht bereikt met sporten, classy kleding gekocht, super vrouwelijke hakken, nieuwe make-up om mezelf helemaal lekker op te tutten, een krultang gekregen voor de beachy waves in mijn blonde haren… Nu nog die sexy Hollywood smile!!! Ik wil het zo graag!!! (Maar dan niet a la Gerard Joling) hihi!! Pick me! ???

 113. Ik vind dat ik witte tandjes verdien omdat ik al jaren niet met open mond durf te lachen omdat ik m’n tanden te geel vind. Sinds een opmerking een aantal jaar geleden blijft m’n mond dicht.

 114. Voor als ik eindelijk na maanden weer terug kom uit curaçao, dan passen mooi witten tanden perfect bij mijn bruine huidje! ?

 115. Veel mensen, ook ik, zijn bang voor een bezoek aan de tandarts. Eigenlijk is dit wel iets heel aparts. Wij moeten niet mauwen, zij helpen ons met het zelfvertrouwen. Ik zou heel graag wittere tanden willen, om mijn vertrouwen op te tillen. Na het lezen van jouw verhaal durf ik het aan bij WIT, en droom ik van een witter gebit.

 116. Mooie witte tanden en een prins op het witte paard.. Aan dat eerste kunnen jullie mij helpen en voor dat tweede ga ik dan zelf op zoek 🙂
  Wie kan ik verblinden met m’n mooie witte tanden? 🙂

 117. Oh wow! Nu ik toch bezig ben om een verbeterde versie van mezelf te worden, zou dit de kers op de taart zijn.. wel even 24u wachten met het eten van de kers, anders krijg ik roze tanden.. 😉

 118. Shinen met de feestdagen betekend voor mij lekker genieten met familie en vrienden ❤️ Maar witte tanden ipv een witte kerst heeft toch echt wel de voorkeur!!! Lets hope so!!!!!?

 119. Na een erg rottig jaar waarin ik er alleen voor kwam te staan met mijn dochtertje van 1 ben ik wel toe aan positiviteit! En als ik dan weer mag lachen dan doe ik dat het liefst met een stralende witte lach natuurlijk! ?

 120. Gewoon omdat ik zelf vind dat ik het verdien (net zoals iedereen die hier op reageert ?)
  Omdat ik het heel lang wil maar mijn portemonnee niet (waarschijnlijk zoals dus iedereen die hier reageert)

 121. Ik wil graag shinen tijdens de feestdagen, omdat ik voor het eerst sinds jaren als vrijgezel bij de familie moet zitten en hier vast met mn 25jaar veel vragen en opmerkingen over ga krijgen.. Dan zou een leuk dingetje zoals wittere tanden wel een steuntje in me rug zijn tijdens deze dagen!

 122. Als een coffee addict kan mijn gebit de nodig shine gebruiken! Ik ben een beetje bang van alles dat in de buurt van mijn mond komt met enge gereedschap.. Dus ik durfde het nooit. Maar na dit artikel heb ik er wel meer vertrouwen in.. Klinkt best OK lekker SATC kijken en daaraan een mooi wit gebit overhouden! Me like and need!! Dus een giftcard zou natuurlijk vethandig zijn!!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.