winactie fitgirlcode

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR IS GECONTACTEERD VIA EMAIL. 

Je zit waarschijnlijk al anderhalve maand tegen die goede voornemens aan te hikken. Yes, er zijn al wat veranderingen gemaakt. Zo zijn de keukenkastjes vrijgemaakt van ongezonde snacks en stap je steeds vaker op de fiets. Maar die laatste schop onder je kont om aan de slag te gaan met die bikini body kun je nog wel gebruiken.

Gelukkig weten wij natuurlijk hoe jij je voelt! (Seriously, op Fitgirlcode HQ krijgen we ook opeens allemaal stress nu het weer warmer wordt en de winterkilo’s er nog aan zitten.) En daarom bieden we hulp. Niets motiveert er namelijk beter dan een goodiebag vol items die jou met jouw fit journey kunnen helpen. We hebben een uitgebreid pakket samengesteld die jij én jouw BFF kunnen winnen. Jazeker, dat lees je goed, jullie winnen allebei zo’n fijn Fit Girl pakket.

winactie fitgirlcode

Wat winnen jullie precies?

Zo heb jij niet alleen fijne goodies voor naar de sportschool, maar ook twee handige guides! Deze zitten bomvol lekkere recepten, de allerbeste workouts, mindfulness oefeningen, boodschappenlijstjes, macro’s: noem maar op en het staat in de boeken. In de twee bundels vind je 8-weken schema’s waarbij je volgens een licht calorietekort eet. Geen poespas, moeilijke ingrediënten of jezelf uithongeren, maar gewoon lekker en eerlijk eten. Perfect om jouw doelen voor deze zomer mee te behalen.

Hoe win je?

Wat moet je doen om te winnen? Het is heel simpel! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief via onderstaand formulier. Uit alle inzendingen kiezen wij dan een winnaar! Wie weet kun jij straks jezelf én jouw liefste sportbuddy blij maken met zo’n uitgebreid pakket. Oh en to be clear, je hoeft het pakket dus niet te delen hè. Jullie krijgen allebei een eigen. 🙂  Dus, waar wacht je nog op?

[ninja_form id=13]

De actie loopt tot vrijdag 24 februari om 16.00 uur. Na 16.00 uur wordt er contact opgenomen met de winnaar.

Recommended Posts

33 Comments

 1. Dit kunnen mijn vriendin Wendy en ik goed gebruiken! Ik voel me weer een kind bij deze actie en ben geneigd om: ‘please, please, pleeeeaaaassseee!’ te roepen, haha!

 2. Whaaaaa, dit wil ik wel winnen. Duimen, duimen, duimen !!

 3. Woeeeh wat een super leuke actie!! Ik lees de nieuwsbrief natuurlijk al trouw! Super leuk altijd. Fingers crossed voor deze gafe actie!

 4. Yesss gaaf! M’n sporty crossfitbuddy Carly en ik kunnen dit wel gebruiken! Zij is namelijk vegetarisch en ik probeer zelf ook steeds minder vlees te eten (vanwege de diertjes…:( ) , zij helpt mij en leert mij de fijne kneepjes van het vegetarisch vak :-). Alle beetjes helpen!

 5. Nice! I’m in 🙂 hallooooo motivatie!

 6. Yeeeeeeeh! Mijn collega en ik kunnen dit zo goed gebruiken #sporty #fitgirls #ophetwerk

 7. AAAAH DIT WIL IK WINNEN!!!! Gezonde vega recepten zijn altijd welkom en die beanie is heerlijk met dit koude weer!!!! Ik ga heel hard duimen.

 8. Super leuke actie!! duimen maar! ?

 9. Dit willen Claudia en ik echt wel heel graag winnen. Zijn onlangs gestart met boksen en krachttraining en een passend voedingsschema komt super goed van pas. Duimen maar!

 10. Super leuke winactie! *fingers crossed*

 11. Superleuke winactie! Die recepten zouden ik en mijn bff zeker gaan maken!

 12. Jaa super graag zijn alzo goed bezig. Maar alle beetjes helpen. ??

 13. Wat een leuke winactie. Dit zal er zeker voor zorgen dat mijn vriendin en ik dadelijk in die bikini body rond lopen. Als ik dan de fitjourneys lees van die top meiden denk ik ‘dat wil ik ook’, maar ik heb die schop onder de kont zeker nodig!!

 14. Super leuke actie!! Ik krijg jullie nieuwsbrief al, dus hoop dat ik dan nog mee mag doen, ik weet wel wie ik hier blij mee kan maken!!

 15. Oooo wat een leuke , super welkome, actie weer van jullie!

 16. Dit kunnen mijn vriendinnetje en ik wel heel goed gebruiken.
  Fingers Crossed 🙂

 17. Oee super gaaf pakket! Ik doe mee 😉

 18. Dit zou helemaal top zijn om samen met mijn vriendin/sportbuddy Cindy te winnen ?
  Extra motivatie! ♡

 19. Dit pakket kan ik goed gebruiken! Aangezien er in april een vakantie gepland staat naar de fantastische stranden van Cuba is die bikinibody al iets eerder van toepassing!!

 20. Ohh, dit komt net op het juiste moment! Mijn sportbuddy en ik zitten net in een dipje en hebben weer een nieuwe motivatieboost nodig. Deze goodiebag zou dus superleuk zijn. Ik willl dit supergraaaag winnen, fingers crossed!!!

 21. Waah super gaaf. Hier gaat de motivatie echt wel weer van omhoog. Net nu ik in me dipje zit. #teveelfeestjes

 22. Leukee winactie! Mijn vriendin is weer na een jaar begonnen met sporten . Zij is moeder geworden en heeft best nog veel moeite met het vasthouden aan een bepaalde sport ritme. Een eerste stap is gezet en dat is de motivatie wat ze toch wel heeft om te willen afvallen(zwangerschap kilo’s). Ik hoop haar door middel van deze winactie. Een extra zetje in de rug te kunnen geven. Zodat ze naast het sporten wij samen ook verschillende recepten kunnen uitproberen.??

 23. Yes please! Kunnen we wel gebruiken 😀

 24. Leuk leuk! Mijn vriendin en ik gaan over 2 maanden samen reizen, dus die extra motivatie om dan al een bikini body te hebben komt als geroepen:).

 25. het zou mooi zijn ook eens iets te winnen.
  En al zeker van jullie.

 26. Wal zal mijn bestie verrast zijn???

 27. Sinds mijn break-up nam mijn vriendin Marjolein mij mee naar de sportschool, waar wij samen sinds een halfjaar niet weg zijn te slaan en zijn wij volop bezig met ‘healthy food’. Wij zouden dit heel goed kunnen gebruiken!!

 28. Jaaa!! Dit wil ik graag willen voor mij en mijn zus!

 29. Lijkt me geweldig om te winnen! YAY


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.