fbpx

PROBEER EEN VAN ONZE FITGIRLCODE GUIDES

Bekijk Guides
Fit

Winactie: Fitgirlcode pakket vol goodies voor jou en je BFF!

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR IS GECONTACTEERD VIA EMAIL. 

Je zit waarschijnlijk al anderhalve maand tegen die goede voornemens aan te hikken. Yes, er zijn al wat veranderingen gemaakt. Zo zijn de keukenkastjes vrijgemaakt van ongezonde snacks en stap je steeds vaker op de fiets. Maar die laatste schop onder je kont om aan de slag te gaan met die bikini body kun je nog wel gebruiken.

Gelukkig weten wij natuurlijk hoe jij je voelt! (Seriously, op Fitgirlcode HQ krijgen we ook opeens allemaal stress nu het weer warmer wordt en de winterkilo’s er nog aan zitten.) En daarom bieden we hulp. Niets motiveert er namelijk beter dan een goodiebag vol items die jou met jouw fit journey kunnen helpen. We hebben een uitgebreid pakket samengesteld die jij én jouw BFF kunnen winnen. Jazeker, dat lees je goed, jullie winnen allebei zo’n fijn Fit Girl pakket.

winactie fitgirlcode

Wat winnen jullie precies?

Zo heb jij niet alleen fijne goodies voor naar de sportschool, maar ook twee handige guides! Deze zitten bomvol lekkere recepten, de allerbeste workouts, mindfulness oefeningen, boodschappenlijstjes, macro’s: noem maar op en het staat in de boeken. In de twee bundels vind je 8-weken schema’s waarbij je volgens een licht calorietekort eet. Geen poespas, moeilijke ingrediënten of jezelf uithongeren, maar gewoon lekker en eerlijk eten. Perfect om jouw doelen voor deze zomer mee te behalen.

Hoe win je?

Wat moet je doen om te winnen? Het is heel simpel! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief via onderstaand formulier. Uit alle inzendingen kiezen wij dan een winnaar! Wie weet kun jij straks jezelf én jouw liefste sportbuddy blij maken met zo’n uitgebreid pakket. Oh en to be clear, je hoeft het pakket dus niet te delen hè. Jullie krijgen allebei een eigen. 🙂  Dus, waar wacht je nog op?

De actie loopt tot vrijdag 24 februari om 16.00 uur. Na 16.00 uur wordt er contact opgenomen met de winnaar.

Wil jij nooit achterlopen op de nieuwste health trends?

Speciaal voor jou verzamelen we de meest interessante feitjes en tips over alles gerelateerd aan health. Zorg ervoor dat je nooit achterloopt op de nieuwste trends en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie

Comments

 1. Kim

  Dit kunnen mijn vriendin Wendy en ik goed gebruiken! Ik voel me weer een kind bij deze actie en ben geneigd om: ‘please, please, pleeeeaaaassseee!’ te roepen, haha!

 2. Jessica

  Whaaaaa, dit wil ik wel winnen. Duimen, duimen, duimen !!

 3. Renske

  Ja leuke winactie!

 4. Gerbrich

  Woeeeh wat een super leuke actie!! Ik lees de nieuwsbrief natuurlijk al trouw! Super leuk altijd. Fingers crossed voor deze gafe actie!

 5. Monique

  Yesss gaaf! M’n sporty crossfitbuddy Carly en ik kunnen dit wel gebruiken! Zij is namelijk vegetarisch en ik probeer zelf ook steeds minder vlees te eten (vanwege de diertjes…:( ) , zij helpt mij en leert mij de fijne kneepjes van het vegetarisch vak :-). Alle beetjes helpen!

 6. Irma

  Nice! I’m in 🙂 hallooooo motivatie!

 7. Lisa

  Leuk! En my maar duimen!

 8. Jan blaauw

  Yeeeeeeeh! Mijn collega en ik kunnen dit zo goed gebruiken #sporty #fitgirls #ophetwerk

 9. Anne

  AAAAH DIT WIL IK WINNEN!!!! Gezonde vega recepten zijn altijd welkom en die beanie is heerlijk met dit koude weer!!!! Ik ga heel hard duimen.

 10. Corine

  Super leuke actie!! duimen maar! ?

 11. Lana

  Super toffe actie!?

 12. Danique

  Dit willen Claudia en ik echt wel heel graag winnen. Zijn onlangs gestart met boksen en krachttraining en een passend voedingsschema komt super goed van pas. Duimen maar!

 13. Emma

  Super leuke winactie! *fingers crossed*

 14. Isa

  Superleuke winactie! Die recepten zouden ik en mijn bff zeker gaan maken!

 15. Naomi

  Jaa super graag zijn alzo goed bezig. Maar alle beetjes helpen. ??

 16. Laura

  Wat een leuke winactie. Dit zal er zeker voor zorgen dat mijn vriendin en ik dadelijk in die bikini body rond lopen. Als ik dan de fitjourneys lees van die top meiden denk ik ‘dat wil ik ook’, maar ik heb die schop onder de kont zeker nodig!!

 17. Marlon

  Fingers crossed ✌?

 18. Mieke

  Super leuke actie!! Ik krijg jullie nieuwsbrief al, dus hoop dat ik dan nog mee mag doen, ik weet wel wie ik hier blij mee kan maken!!

 19. Lydia

  Oooo wat een leuke , super welkome, actie weer van jullie!

 20. Angelique

  Dit kunnen mijn vriendinnetje en ik wel heel goed gebruiken.
  Fingers Crossed 🙂

 21. Renske

  Oee super gaaf pakket! Ik doe mee 😉

 22. Whitney Zwakhalen

  Dit zou helemaal top zijn om samen met mijn vriendin/sportbuddy Cindy te winnen ?
  Extra motivatie! ♡

 23. Thera

  Dit pakket kan ik goed gebruiken! Aangezien er in april een vakantie gepland staat naar de fantastische stranden van Cuba is die bikinibody al iets eerder van toepassing!!

 24. Nathalie

  Ohh, dit komt net op het juiste moment! Mijn sportbuddy en ik zitten net in een dipje en hebben weer een nieuwe motivatieboost nodig. Deze goodiebag zou dus superleuk zijn. Ik willl dit supergraaaag winnen, fingers crossed!!!

 25. Demi

  Waah super gaaf. Hier gaat de motivatie echt wel weer van omhoog. Net nu ik in me dipje zit. #teveelfeestjes

 26. Rendy

  Leukee winactie! Mijn vriendin is weer na een jaar begonnen met sporten . Zij is moeder geworden en heeft best nog veel moeite met het vasthouden aan een bepaalde sport ritme. Een eerste stap is gezet en dat is de motivatie wat ze toch wel heeft om te willen afvallen(zwangerschap kilo’s). Ik hoop haar door middel van deze winactie. Een extra zetje in de rug te kunnen geven. Zodat ze naast het sporten wij samen ook verschillende recepten kunnen uitproberen.??

 27. Sigourney

  Yes please! Kunnen we wel gebruiken 😀

 28. Sammy

  Leuk leuk! Mijn vriendin en ik gaan over 2 maanden samen reizen, dus die extra motivatie om dan al een bikini body te hebben komt als geroepen:).

 29. Birgit

  het zou mooi zijn ook eens iets te winnen.
  En al zeker van jullie.

 30. Anne

  Wal zal mijn bestie verrast zijn???

 31. Daniëlle Stavorinus

  Sinds mijn break-up nam mijn vriendin Marjolein mij mee naar de sportschool, waar wij samen sinds een halfjaar niet weg zijn te slaan en zijn wij volop bezig met ‘healthy food’. Wij zouden dit heel goed kunnen gebruiken!!

 32. Nicole

  Jaaa!! Dit wil ik graag willen voor mij en mijn zus!

 33. Ilse

  Lijkt me geweldig om te winnen! YAY