Rechtstreex

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL. 

Als je toevallig één van de dames van Fitgirlcode volgt op Instagram of Snapchat, dan heb je vorige week hoogstwaarschijnlijk bereveel lekkers gespot. Nu zijn we sowieso best wel on-point als het op indrukwekkend gevulde tupperware bakjes aankomt (zonder twijfel de beste skill die je leert on the job), maar deze keer was het wel ff’kes lunch at the next level. 3 dagen lang werden we door Rechtstreex Lunch royaal verzien van desembroden, verse kazen, jammetjes, courgette spreads, de BESTE pindakaas die je ooit hebt gehad, en ga zo maar door. Nu hoor ik je denken. Soooh, lekker, hoe werkt dat dan en kan ik dat ook op tafel toveren? Nou, dat kan dus. Sterker nog, drie lucky bedrijven in en rondom Rotterdam maken kans op zo’n wunderschön lunch pakket… Read on!

Rechtstreex

Weet wat je eet en waar het vandaan komt!

Even terug naar de basis. Rechtstreex, quoi? Het idee achter deze jonge start-up is om jou zo dicht mogelijk bij de maker van jouw eten te brengen. Hoppa van ’t land naar de klant dus! Door het verkorten van de voedselketen krijgen de boeren een eerlijke prijs en jij super vers, smaakvol én verantwoord eten op je bord! En dat kan dus ook nog eens hartstikke betaalbaar zijn.

Rechtstreex

Rechtstreex lunchkrat

 De lunchkrat zit boordevol lunchproducten van boeren en makers uit de buurt! Zo geniet je o.a. van heerlijke desembroden, echte boerenkazen, vleeswaren, huisgemaakte spreads, boerderijzuivel en pure fruitsappen, indien gewenst aangevuld met verse groenten en fruit! De lunchkrat wordt tot in de lunchruimte op kantoor bezorgd, waarna je de tafel vol lekkers zet en samen met je collega’s gezellig aanschuift. Zit er verbetering in de personeelslunch bij jou op je werk? Ding dan mee naar 1 van de 3 lunchkratten die wij weg mogen geven! Mocht je nu niet de lucky bastard zijn die er met een prijs vandoor gaat, dan kun je de lunchkratten ook al laten bezorgen op je werk vanaf €3,95 per persoon per dag!

Rechtstreex

Winnen!

A lá, wat moet je doen om kans te maken?

  1. Volg Rechtstreex op Facebook of Instagram
  2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

                    

                   
                3.  Vertel in de comments bij welk bedrijf je werkt en waarom jullie deze prijs moeten winnen!

Dusssss, heb jij wel trek in zo’n fijne Rechtstreex Lunch, en houden je collega’s ook wel van vers en lekker eten? Loop dan snel alle stappen door en wie weet ga jij ervandoor met de felbegeerde prijs! Good luck!

Recommended Posts

8 Comments

 1. Mijn collega’s en ik werken bij een heel leuk bedrijf: MME in Ridderkerk, echter op het aller-saaiste bedrijventerrein ooit neergeplempt. Omdat we met gevaarlijke stoffen werken mogen we ons ook niet vestigen op een plek met meer activiteit en zijn wij veroordeeld tot de McDonald of het pompstation in het geval je besluit je lunch thuis te vergeten. Pleeeeeeaaase red ons uit dit non-food-gat!!!

 2. Ik werk bij VVV Noordoost-Brabant en aangezien ik altijd degene ben die iedereen moet voorzien van gezonde recepten, leuke diner ideeën en sport tips, lijkt het mij heerlijk als mijn collega’s nu ook echt eens op de gezonde tour gaan! En dan kunnen we eens écht met z’n allen lunchen, in plaats van ieder voor zich achter zijn/haar bureau. Een goed moment om weer eens te connecten en even goed bij te kletsen met mijn collega’s!

 3. Leuk voor ons social media bureau DailDialogues in Rotterdam. We proberen steeds weer gezonde fitgirl lunchmaaltijden mee te nemen, maar helaas lukt dat niet altijd…De rechtstreex lunch zou daarom de perfecte uitkomst zijn.

 4. Ik werk bij Habenbedrijf Rotterdam op de Wilhelminapier. Top bedrijf maar qua lunch lopen ze zo achter! Broodjes kroket en noet verse sapjes vliegen je om de oren. Ze hebben 1 x speltbrood aangeboden en dat was het. Mijn collega’s en ik houden heel veel van eten en we beginnen altijd elke maandag met lijnen… Maar dat lukt niet als we t van t eten uit het bedrijfsrestaurant moeten hebben en elke keer een home made lunch meenemen heb ik ook niet altijd tijd voor/zin an! Ik heb al een heel groepje gezonde collega’s bij elkaar gesprokkeld waar ik ook vaak mee lunch en dan wisselen we ook onze gezonde recepten uit! Lijkt me leuk om dit met hen te delen!

 5. Hartje Rotterdam met uitzicht op het station zitten zo’n 20-25 boswachters, biologen, communicatie adviseurs rechtstreeks uit de natuur maar middenin de stad met hart en ziel te werken voor de Nederlandse natuur bij Natuurmonumenten regio Zuid Holland en Zeeland. Tussen de middag knagen wij onze boterhammen op aan een grote gezellige tafel rechtstreeks uit de supermarkt. ..?. Ik zou mijn collega’s en mezelf uiteraard een heel groot plezier doen met een rechtstreex lunchbox. Streekproducten van boeren en producenten uit de buurt en uit de natuur waar wij ons weer met zijn allen voor inzetten. Cirkeltje weer rond toch….??

 6. Hoi! Ik ben deze week begonnen bij schouten insurance en mijn nieuwe collega’s kijken vol verwondering naar mijn lunches. Ik ben nl. net begonnen met de fitgirl vega guide en zit braaf de heerlijke lunches te eten terwijl de rest afhaal eet. Heel graag laat ik ze ook kennis maken met een gezonde lunch! Plus t is natuurlijk een goede binnenkomer ??

 7. Ik werk bij SOSHIN.nl. Het is een online shop voor alle beenmode, maar dat betekent dat we zo’n 24 uur per dag met ons hoofd voor de pc geparkeerd zitten. Te weinig tijd voor gezonde boodschappen dus wij snakken naar dat desembrood en uberlekkere spreads!

 8. Werkend op een school voor voortgezet onderwijs zijn de meeste collega’s wel in voor een gezonde lunch. Het zou erg leuk zijn in de laatste schoolweek, als er wat meer tijd is om samen te lunchen zo’n heerlijke lunchkrat te krijgen! En mijn collega’s hiermee te verrassen als waardering voor alle inzet van het afgelopen schooljaar!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.