WINACTIE: The Fruit Lab smoothie pakket

Give aways door fitgirlcode

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR IS GECONTACTEERD VIA EMAIL. 

Sapjes! Ik hou er van. Als ontbijt, lunch en soms, als ik echt super lui ben, zelfs als avondeten. Gooi wat groente en fruit in de blender of juicer en klaar ben je! En het is nog voedzaam ook. Als het voor mijn ontbijt is voeg ik er vaak ook nog wat havermout aan toe, dan zit je gelijk goed vol. Maar ik heb niet altijd even veel zin om mijn smoothie zelf te maken en vooral het schoonmaken van de blender of juicer staat mij tegen.

The Fruit Lab

The Fruit Lab

Gelukkig zijn er ook genoeg kant-en-klare sapjes en smoothies in de supermarkt te verkrijgen. Soms helaas met allerlei gekke toevoegingen, maar soms ook puur natuur. Maar ja, moet je er wel net aan denken als je de boodschappen doet ;) Om je het allemaal nét iets makkelijker te maken, heeft The Fruit Lab nu haar eigen webshop geopend. Zo kun je heel makkelijk je sapjes en smoothies, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en 0% toevoegingen, online bestellen en thuis laten bezorgen. Met zo’n 20 verschillende smaken is er sowieso keuze genoeg. En het handige is dat je zelf je pakket met sapjes en smoothies samenstelt en kiest hoeveel flesjes je wilt ontvangen. Je kunt je eigen Pick & Mix online samenstellen en je kan kiezen voor 10 flesjes, 15 flesjes of 25 flesjes. Je kiest dus gewoon de sapjes en smoothies die jij lekker vindt en ze worden gekoeld bij jou thuis bezorgd. Of je nou liever alleen groentesapjes hebt of juist smoothies met fruit, jij bepaalt! Ook hebben ze online twee Yogurt & Oats variaties, ideaal voor een snel ontbijtje. De sapjes en smoothies hebben een minimale houdbaarheid van 13 dagen, dus je kunt prima een voorraadje in huis halen ;) Heb je onderweg trek in een gezond sapje van The Fruit Lab? Dan kun je er ook gewoon eentje halen bij de Kiosk en Julia's op alle NS stations in Nederland. The Fruit Lab
Wil jij je eigen Pick & Mix samenstellen en thuis ontvangen? Lucky you: je kunt nu een Pick & Mix pakket winnen met 25 flesjes t.w.v. €35,-! Doorloop alle drie de onderstaande stappen en wie weet ontvang jij het pakket vol vitamines thuis!

1. Volg The Fruit Lab op Instagram of Facebook
2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


3. Vertel ons in de comments hieronder waar jouw favoriete smoothie uit bestaat!

Met dit pakket ben jij in elk geval verzekerd van je dagelijkse vitamine boost! Deze winactie loopt t/m 21 februari dus grijp je kans :) De winnaar wordt per mail gecontacteerd.

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.