The Fruit Lab

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR IS GECONTACTEERD VIA EMAIL. 

Sapjes! Ik hou er van. Als ontbijt, lunch en soms, als ik echt super lui ben, zelfs als avondeten. Gooi wat groente en fruit in de blender of juicer en klaar ben je! En het is nog voedzaam ook. Als het voor mijn ontbijt is voeg ik er vaak ook nog wat havermout aan toe, dan zit je gelijk goed vol. Maar ik heb niet altijd even veel zin om mijn smoothie zelf te maken en vooral het schoonmaken van de blender of juicer staat mij tegen.

The Fruit Lab

The Fruit Lab

Gelukkig zijn er ook genoeg kant-en-klare sapjes en smoothies in de supermarkt te verkrijgen. Soms helaas met allerlei gekke toevoegingen, maar soms ook puur natuur. Maar ja, moet je er wel net aan denken als je de boodschappen doet 😉 Om je het allemaal nét iets makkelijker te maken, heeft The Fruit Lab nu haar eigen webshop geopend. Zo kun je heel makkelijk je sapjes en smoothies, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en 0% toevoegingen, online bestellen en thuis laten bezorgen. Met zo’n 20 verschillende smaken is er sowieso keuze genoeg. En het handige is dat je zelf je pakket met sapjes en smoothies samenstelt en kiest hoeveel flesjes je wilt ontvangen. Je kunt je eigen Pick & Mix online samenstellen en je kan kiezen voor 10 flesjes, 15 flesjes of 25 flesjes. Je kiest dus gewoon de sapjes en smoothies die jij lekker vindt en ze worden gekoeld bij jou thuis bezorgd. Of je nou liever alleen groentesapjes hebt of juist smoothies met fruit, jij bepaalt! Ook hebben ze online twee Yogurt & Oats variaties, ideaal voor een snel ontbijtje. De sapjes en smoothies hebben een minimale houdbaarheid van 13 dagen, dus je kunt prima een voorraadje in huis halen 😉 Heb je onderweg trek in een gezond sapje van The Fruit Lab? Dan kun je er ook gewoon eentje halen bij de Kiosk en Julia’s op alle NS stations in Nederland. The Fruit Lab
Wil jij je eigen Pick & Mix samenstellen en thuis ontvangen? Lucky you: je kunt nu een Pick & Mix pakket winnen met 25 flesjes t.w.v. €35,-! Doorloop alle drie de onderstaande stappen en wie weet ontvang jij het pakket vol vitamines thuis!

1. Volg The Fruit Lab op Instagram of Facebook
2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


3. Vertel ons in de comments hieronder waar jouw favoriete smoothie uit bestaat!

Met dit pakket ben jij in elk geval verzekerd van je dagelijkse vitamine boost! Deze winactie loopt t/m 21 februari dus grijp je kans 🙂 De winnaar wordt per mail gecontacteerd.

Recommended Posts

210 Comments

 1. Mijn favoriete smoothie bestaat uit sinaasappel en mango. Maar rood fruit met kwark is ook erg lekker.

 2. Mijn favoriete smoothie bestaat uit 2 handjes boerenkool, 1/3 ananas, 1 banaan, 250 ml kokoswater en 2 eerlepels kokosrasp. Samen in de blender en nog even wat water erbij maakt een heerlijke lunch voor mij! Ik heb dit recept uit een boekje genaamd: ” Groene sapjes ” 🙂

 3. Ik ga nu een weekje met wintersporten en had bij mezelf bedacht dat ik na die week echt even streng moet zijn voor mezelf om er wat kilo’s af te halen. Ik dacht ga ik groentesapjes maken, naah dat kost me teveel tijd. Maar ik weet dat ik ervan afval dus ik kom graag in aanmerking voor deze super prijs zodat ik weer in shape kan komen voor de lente begint!

 4. Mijn favoriete smoothy is avocado banaan en een beetje joghurt

 5. Smoothies met yoghurt vind ik heerlijk! Ik probeer er altijd wat groente bij te doen zodat ik genoeg binnen krijg voor de hele dag. Het is soms wel moeilijk om origineel te blijven en spannende smoothies te maken, this is just the inspiration I need!

 6. Mijn favo-smoothie! Boerenkool, spinazie, gember, wortel, ananas, peer en kokoswater/ananas. Beste begin van de dag!

 7. De lekkerste, heerlijkste, verrukkelijkste smoothie is: Mango, avocado, sinaasappel, banaan en kokosmelk <3<3<3

 8. Al 7 weken ben ik nu bezig met sporten en heel gezond te eten. Ik ben zo blij met deze levensstijl! Deze flesjes zouden perfect in mijn eetpatroon passen en zouden me heel wat tijd uit sparen aangezien ik alle dagen les heb van 8 tot 6 de komende weken. De sapjes van The Fruit Lab zien er heerlijk uit, zelf ben ik enorme fan van appel en bessen. Die met yoghurt en oats ziet er perfect uit voor in de morgen! Mijn favoriete homemade sapjes bestaan vaak uit alle soorten rood fruit en soja/kokos/amandel melk.

 9. bosvruchten, banaan, amandelmelk, dadels

 10. Mmmm… a smoothie a day, keeps the doctor away 🙂 Alhoewel, mijn blender staat al een tijdje ingepakt op zolder wegens ruimtegebrek, maar wat mis ik toch mijn smoothies in de ochtend (en middag en avond). Als ik mag kiezen, ga ik het liefst voor een groene smoothie, met boerenkool, avocado, soja yoghurt, limoen en banaan. Maar een lekkere frisse smoothie met rood fruit en amandelmelk gaat er ook zeker wel in!

 11. Aaaahhh… moet ik echt kiezen?! Mijn favo smoothie? aardbei, framboos, blauwe bessen, kiwi en banaan met beetje Griekse yoghurt. Yummiieee!!!

 12. Mijn favoriete ontbijt smoothie bestaat uit banaan, aardbeien, vers grapefruitsap, pindakaas, havermout en kwark! Super voedzaam en heel lekker!

 13. Mijn favo sapje bestaat uit rode biet, wortel, appel, citroen en gember! Yummie!

 14. Mijn favoriete smoothie is eigenlijk heel simpel: banaan, aardbei, oats en amandelmelk.

 15. Ik vind bijna alle fruitsmoothies lekker! Ik ben gewoon echt gek op fruit ❤ Maar weetje wat voor smoothie ik ook heel lekker vind? Eentje met bevroren banaan! Dan lijkt het meer op een milkshake (maar dan gezond natuurlijk!) Ik ben erg benieuwd naar deze smoothies! Liefs Evi

 16. Banaan, appel, mango en spinazie…lekker makkelijk en drinken mijn kinderen ook?

 17. Waaah sowieso forest fruit! Lekkerste mix ooit, met alles !

 18. Alhoewel ik ontzettend veel van smoothies houd, gaan ze de laatste tijd een beetje aan me voorbij.. Mijn inspiratie is ver te zoeken en aangezien mijn laatste groene smoothies geen succes waren heb ik er nare ervaringen aan overgehouden. Van een lekkere, zoete, romige fruitsmoothie kan ik altijd intens genieten maar we moeten natuurlijk ook denken aan de vitamientjes die wel halen uit groenten! Mijn lekkerste groente smoothie vindt ik dan ook die met spinazie, banaan en wat bevroren bessen eventueel met nog wat chiazaad. Maar als er ook maar iets teveel spinazie in zit vind ik het al niet meer weg te krijgen, zoals je ziet ben ik nog niet echt een gevorderde groente smoothie drinker maar ik kom er nog wel.. Dit pakket zal dus ontzettend goed van pas komen om mij meer te oriënteren op het gebied van lekkere en verschillende smoothies. Hmm.. Fingers croshed.

 19. M’n echt favo smoothie bestaat uit: banaan, dadels, amandelmelk en pindakaas jummmm! Maar misschien niet zo #fitgirl verantwoord ;-).

 20. Mijn favoriete fruitsmoothie is toch wel sinaasappel mango!! Maar spinazie, appel, limoensap en selderij is ook erg lekker!

 21. Mijn favoriete smoothie bestaat uit 100gr boerenkool, 125gr mango en 125gr bosbessen gemixt met een schepje superfood mix poeder in de smaak mango, met 100ml ongezoete sojamelk

 22. Ik begin volgende week aan mijn vijfde week van de fitgirlcodeguide en heb de smaak helemaal te pakken!! Deze sapjes zouden echt super zijn daarbij en voor daarna! Mijn favo smoothie bestaat uit banaan, mango, amandelmelk, verse jus en havermout!

 23. Mijn favoriete smoothie bestaat uit chocolade eiwitpoeder, shot espresso, amandelmelk ijs en een banaan.

 24. Mijn favoriete smoothy bestaat uit sinasappelsap, mango, passiefruit en perzik. Heerlijk zoete smoothy, maar ook smoothy met meloen is lekker. De groene smoothies vallen ook zeker goed in de smaak.

 25. Mij smoothie die ik op dit moment het lekkers vind is de smoothie met :
  – 1 appel
  – 1 peer
  – beetje citroen sap
  – ongeveer 2 handjes vol verse spinazie

  En waarom ik de sapjesbox wil winnen
  Omdat ik het erg moeilijk vind vast voedsel (zoals brood, ontbijtgranen enz) in de ochtend op te eten ik maak dus meestal elke ochtend een smoothie of iets anders vloeibaar wat ik lekker makkelijk weg kan drinken en me toch genoeg vitamine geeft om die ochtend door te komen.
  En als ik de sap box zou winnen het nog makkelijker voor mij wordt .

 26. Met kerst heb ik eindelijk mijn eigen blender gekregen en ben sindsdien flink aan de slag gegaan 🙂
  Ik hou vooral van smoothies als ontbijt. In deze koude dagen vind ik vooral van wat “warmere/romige smaken” lekker, zoals banaan. Mijn favoriet op dit moment:
  1 banaan
  125 gr bevroren mangostukjes
  250 ml amandelmelk (of andere plantaardige melk)
  1 eetlepel havermout
  1 eetlepel kokosolie
  1 eetlepel lijnzaad

  Eerst de banaan, mango en melk tot een romig geheel blenden. Daarna de havermout en kokosolie erbij, en als laatste de lijnzaad toevoegen, maar nu niet meer lang de blender aan anders maak je de lijnzaad kapot.

  Alles in een groot glas, rietje erin en smullen maar! 🙂

 27. Ik houd heel erg van fruit smoothies, het liefst met oats erin zodat het lekker vult ook. Mijn favo fruit is mango for sure! Als ie rijp is en lekker zoet in combinatie met banaan of ananas, lekker tropisch 🙂

 28. Lekker smooties met heeeeeeel veel fruit en groente. Lekker met mango banaan aardbei framboos kersen. Alles !

 29. Toffe actie!
  Een smoothie van spinazie, blauwe bessen, kaneel en kokosmelk is yummie! En een sap van bieten, appel en gember ook 🙂

 30. Oeiiii dat is echt een moeilijke keus! Er zijn zoveel lekkere combi’s. Een van m’n favorieten is toch wel met mango en ananas. Zoete sapjes geven een lekkere boost in je energie!

 31. Wat ik nog nooit heb geproefd is een smoothie met groeten! Daar ben ik dus erg nieuwschierig naar en wil door deze win actie dat graag uitproberen!!
  Mijn favoriete smoothie bestaat uit lekker bevroren zomers fruit met magere yoghurt heerlijk fris en een goeie dorstlesser!

 32. Mijn favoriete smoothie bestaat uit een banaan, bosbessen, spinazie en sojamelk almond en voor het ontbijt doe ik er vaak nog havermout bij

 33. Fruit en groenten, altijd goed ?!

 34. Mijn favo smoothie bestaat uit een combi van fruit en groente om gelijk een vitamineboost te krijgen. Favoriet is een mix van spinazie, mango en blauwe bessen aangelengd mrt water of kokoswater. Beetje lijnzaad erdoor heen en dat maakt het helemaal af!

 35. Beste fitgirlcode, sinds kort ben ik bezig om een gezonde lifestyle voor mezelf te creëeren. Van smoothies met allerlei gezonde ingredietenen ben ik zeker fan! Ik zou heel graag het pakket van The Fruit Lab willen winnen omdat ik eigenlijk geen keuze kan maken tussen al die vitamine bommetjes. Ik zou ze allemaal willen uitproberen.
  Maar, als ik dan toch een voorkeur moet opgeven, is mijn favo smoothie op dit moment spinazie met blauwe bessen en cocos(water/melk). Of grapefruit met banaan yoghurt.
  Liefs Merel

 36. Wat een leuke actie! Mijn favoriete smoothie bevat zeker weten sinaasappel. Verder ben ik echt fan van banaan en bessen door m’n erdoorheen. Die drie dingen gemixt is dus echt mijn ding.

 37. Mijn favoriete smoothie bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. Versgeperste sinaasappelsap en rood fruit doen het altijd goed, maar af en toe een groene smoothie met bijvoorbeeld spinazie is ook niet verkeerd! Ik hou van variëren!

 38. Mijn favoriete smoothie bestaat uit sinaasappel banaan met magere yogurt

 39. Ik zat laatst wat foto’s van vorig jaar te bekijken en ik dacht:’dit kan niet langer zo meer’. Ik moet gaan afvallen !
  Maar hoe doe je dat? Ik sport al 5x in de week, doe aan krachttraining maar dat is nog lang niet alles. Ik moet mijn eetstijl aan gaan passen. Wat voedingsschema’s en gerechtjes opgezocht maar toch niet helemaal mijn ding. Je hebt er best wel lang de tijd voor nodig en lus niet altijd alles even graag. Ik dacht: ‘Dat moet anders’. Omdat je er wel elke dag aan wordt geconfronteerd als je in de spiegel kijkt en je soms schaamt bij je vrienden. Ik zag jullie foto op instagram en dacht; ‘Wie niet waagt, die niet wint’. Het is natuurlijk lang niet alles om af te vallen maar is in ieder geval al wel een heel begin. De sapjes van The Fruit Lab zien er fantastisch en heerlijk uit. Vooral de strawberry crush en de yoghurt & oats zijn toch wel mijn favorieten. Ze zouden heel goed deel uit kunnen maken van mijn nieuwe eetprogramma en kom daarom graag in aanmerking voor deze superprijs! Zodat ik weer helemaal in shape kan komen voor de zomer en met plezier weer mijn bikini aantrek!

 40. Wat een leuke winactie! Mijn favoriete smoothie bestaat uit banaan, frambozen, aarbeien en bosbessen!

 41. Banaan.. Dat gaat bijna standaard in mijn smoothie.. Heerlijk en goed te combineren.

 42. Nouuuuu mijn favoriete emotie is van fruitlab namelijk de coconut crush smoothie <3
  Bestaande uit ananassap, bananenpuree, sinaasappelsap, appelsap, kokosmelk en citroensap. Heerlijk! Ik ben benieuwd naar de andere smaken sappen!!!

 43. Mijn favo smoothie bestaat uit aardbeien en mango 🙂

 44. Sinaasappel mango banaan. Alles waar mango in zit is goed. En alle andere smoothies eigenlijk ook.

 45. Ze zijn heerlijk, makkelijk mee te nemen, ff zo na het sporten, naar het werk. Zelfs mijn kleine van 1,5 wil er van snoepen….. Kom maar door met die smooties ???

 46. Mijn favoriete smootie bestaat uit 1 bakje aardbeien, 1 mango, 1 banaan en een beetje yogurt! ?

 47. Spinazie, munt, mango en sinaasappelsap.

 48. ‘s ochtends vind ik het heerlijk om even snel een lekkere smoothie te maken, meestal met havermout. Mijn favo smoothie bestaat dan ook uit: soja of amandelmelk ( ongezoet) met havermout, aarbei, banaan en twee blaadjes basilicum. Heerlijke combi! Maar een lekker groentesapje uit de slowjuicer gaat er ook wel in! Mijn favo daarvan is appel, wortel en gember. Of ik duik in de koelkast en kijk wat er op moet! Heel handig voor restjes.

 49. Mijn favoriete smoothie bestaat uit yoghurt, melk, aardbeien, een banaan, ananas en havermout. Super gezond en vooral lekker vullend door de havermout!

 50. Mijn favoriete smoothie is een banaan, havermout, een kiwi en het liefst mango of ananas erbij. Heerlijk fris!

  Voor anderhalf jaar nu ontbijt ik elke ochtend met een smoothie(uitzonderingen daargelaten). Ik wil rust! Ik wil graag de smoothies winnen zodat ik in de ochtend een keer niet bezig hoef te zijn met mijn ontbijt.

 51. Mijn favoriete smoothie bestaat uit;
  2 handjes verse bladspinazie
  1/2 avocado
  1 kiwi
  2 handjes aardbeien
  1 sinaasappel

  1 eetlepel havermout (wanneer de smoothie als ontbijt is)
  Aangevuld met water.

  Heerlijk ?

 52. Ik HOU van smoothies met avocado in, dat geeft de smoothie een perfect romige textuur.
  Dus doe mij maar een smoothie met spinazie, avocado, mango of aardbei, ananas en een bevroren banaan, alles de blender in, een beetje water erbij: zoet, romig en super gezond!

 53. Mijn favoriet bestaat uit spinazie komkommer limoen peer en ananas.
  Als ontbijt maak ik graag amandelmelk met banaan havermout appel en kaneel.
  Yummmmmmm

 54. Mijn favoriete smoothie is kwa smaak een smoothie met aardbei en banaan maar kwa verstand is mijn favoriete smoothie een smoothie met zoveel mogelijk vitaminen. De smoothies met veel vitaminen zijn meestal groen en bitter en zou graag willen dat dit ook anders kan vandaar mijn interesse in the Fruitlab.

 55. Fruit! Vooral banaan en aardbei en mango

 56. Mijn favoriete smoothie samen met mijn man bestaat uit: avocado, spinazie, met banaan, cacoapoeder en als topping de crunchy eiwitballetjes en kokosrasp van Body en Fit. .
  Een heerlijke romige chocolade smoothie met vleugje kokos!

 57. Mijn favoriete smoothie bestaat uit sinaasappelsap, frambozen en aardbeien ?

 58. Mijn favo smoothie is een combie van groente en fruit! Ik hou er van om nieuwe smaken uit te proberen en te mixen. Maar heb er niet altijd de tijd voor 🙁 i ❤ smoothies

 59. Waarschijnlijk ga ik over 3 maanden samen wonen met mijn vriend. En dan zou dit natuurlijk super zijn om een gezonde nieuwe start te maken!

 60. Mijn all time favourite na het sporten: rode biet, vers geperst sinaasappel en citroensap, banaan,kiwi en kaneel.

 61. Waarschijnlijk ga ik over 3 maanden samen wonen met mijn vriend. En dan zou dit natuurlijk super zijn om een gezonde nieuwe start te maken! Mijn favo smoothies bestaat vaak uit fruit! Ik heb een blender waar ik vaak sochtends m’n bed eerder voor uit kom om nog een lekkere start van de dag de maken! #fingerscrossed

 62. Ik heb niet een favoriete smoothie, want niks is lekkerder dan constant variëren en nieuwe smaken te proberen. Mijn favoriete fruit zijn bananen, aardbeien en blauwe bessen dus die gebruik ik wel vaak in mijn smoothies. Ook varieer ik wat ik bij het fruit toevoeg zoals eiwitten, brinta, yoghurt, kwark, melk etc. Zo kan je iedere keer genieten van een nieuwe smaak! 😀

 63. Mijn favoriete smoothie bestaat uit, banaan, verse sinaasappelsap, havermout, magere kwark, honing en voor de frisheid een beetje komkommer! (Ook lekker met spinazie!)

 64. Mijn favoriete smoothie is healthy green smoothie als ontbijt. Ik neem wat groene groenten die ik nog heb liggen, zoals courgette, komkommer, avocado, spinazie,… En die mix ik met mango of bosbessen. Ik voeg wat chiazaad of havermout toe en heb energie om de dag te starten. Voor mijn kleine zusje maak ik dan een fruitsmoothie met sinaasappel en aardbeien. Wij zouden allebei heel graag de smoothies van the fruit lab proeven!

 65. Mijn favo smoothie bestaat uit spinazi, banaan, peer, aardbeien en wat lijnzaad. Heerlijk als ontbijt. Op de dagen dat ik sport voeg ik er ook nog wat eiwitpoeder aan toe.

 66. Aaahh, wat een toffe winactie! Ik volg The Fruit Lab op Instagram& heb me ingeschreven voor jullie nieuwsbrief! Ik ben dol op een heleboel verschillende smoothies, maar mango/ananas (met spinazie voor de groentes) staat op dit moment erg hoog op mijn smoothie lijst!

 67. Mijn favoriete sapje is voor in de ochtend met banaan, verse jus, bevroren mango en bosvruchten, griekse yoghurt, cocos water, havermout, walnoten, chia zaad en wat limoensap! Echt super lekker en een goede start

 68. Mango, banaan & spinazie!! Lekker aanlengen met water & chiazaadjes erdoorheen 🙂 #loveit

 69. Een hele mango met ananas, paksoi, banaan en op eigen smaak/ dikte kokoswater erbij! Heerlijk!

 70. Not picky eigenlijk, maar enorme fan van anything gingery en lemony…

 71. Mijn favoriete smoothie is een echte ontbijtsmoothie: magere yoghurt, oats, frambozen, peer en appel. Heerlijk vullend en een super lekkere smaak!

 72. Mijn favo smoothie bestaat uit sinaasappel, banaan, framboos en soyaH melk van alpro.Heerlijk!

 73. Een smoothie met spinazie is eigenlijk altijd lekker. De lekkerste vind ik een combinatie met spinazie, ananas en banaan! Ik maak er alleen in het weekend tijd voor, dus een smoothie pakket zou ontzettend handig zijn voor de rest van de week 🙂

 74. Mijn favoriete smoothie bestaat uit spinazie, banaan, mango, gember en sojamelk 🙂 Yummmmm

  Of pompoen, banaan, peer, en sojamelk, en dan lekker met kaneel, da’s ook een favorietje!

 75. Mijn favoriete smoothie bestaat uit spinazie, aardbeien/bosbessen/frambozen en sinaasappelsap. Zo lekker!

 76. aangezien mij aangeraden werd te minderen in gluten en lactose ben ik grotendeels overgegaan op heerlijke smoothies om extra manieren te hebben om groente te eten. Favoriet is kokoswater, spinazie en dan een stuk fruit erbij. Zou enorm graag ervaren hoe zo’n pakket is!

 77. Mijn favoriete smoothie bestaat uit alles wat ik thuis kan vinden! Fruit, kwark, havermout! Meestal doe ik 2 bananen, Forest fruit van de AH en magere kwark zodat t wel een beetje healthy en vullend is 🙂 Smoothies maken is super leuk, maar ik heb het vaak te druk, of heb gewoon geen zin in t schoonmaken, om het te maken… En geloof me als je er voor elk gezinslid een moet maken als ze jou zien drinken, wordt het een rotzooitje haha. Kortom deze smoothies lijken me ideaal!!!! Ik hoop dat ik ze mag proberen xx

 78. Mijn favouriete smoothie is nog te ontdekken uit dit 25 delige pakket maar ik ben erg fan van aardbei/banaan mengsels. Rood fruit mixjes. Kiwi en aardbei. Allemaal te lekker eigenlijk om er maar 1 uit te kiezen

 79. Wat een superleuke actie! Ik kende The Fruit Lab nog helemaal niet. Tijd om eens kennis te maken dus 😉
  Mijn favoriete smoothie is met banaan, hüttenkase en melk! In de zomer doe ik er nog wat aardbeitjes bij in voor de summervibes 🙂
  Als ik de smoothie als ontbijt neem doe ik er nog een beetje havermout bij in.

 80. Oooh wat een leuke en lekkere winactie! I love smoothies! Ik heb eigenlijk meerdere favorieten, dus mijn favo fruitsmoothie en groentesmoothie zijn:

  Fruitsmoothie: amandelmelk, sinaasappel, banaan, mango en vanille aroma

  Groentesmoothie: spinazie, bleekselderij, kiwi, ananas en kokoswater

 81. Leuke winactie! Mijn favoriete smoothie bevat frambozen, aardbeien en blauwe bessen.

 82. Mijn favoriete smoothie bestaat uit: Banaan, kiwi, brocoli, sinaasappel, limoen, basilicum en munt. Deze groene smoothie is echt de boost van je dag, groente fruit, kruiden, het bevat alles! Meestal is dit mijn tussendoortje met een handje ongezouten noten en dan ben ik ready om weer een fitgirl te zijn ?

 83. Hoi! Mijn favoriete sapje bestaat uit mango, banaan en sinaasappelsap. Heerlijk! Hoop dat ik win!
  Liefs Swaan

 84. Magere yoghurt, twee handjes spinazie, banaan en mango!

 85. Mijn twee al-time favorite smoothies: bieten, kokos & frambozen (met yoghurt of kokoswater); en sinaasappel, kiwi, avocado & gember!

 86. Wat een super gave actie zeg! Eerlijk heb ik geen specifieke favo smoothie… Maar banaan/mango/kiwi vind ik echt heerlijk! Ik merk toch wel dat ik altijd moeite heb om dagelijks mijn vitamines binnen te krijgen dus dit zou echt top zijn!

 87. Die ik lekker vind is banaan kiwi yoghurt en spinazie,
  Maar iets totaal anders lijkt me ook heel zeker lekker.
  Dus als ik een kans krijg te om dit te winnen
  Heel tof!

 88. Mijn favo smoothie bestaat uit kokoswater, banaan, annanas, peer, mango, chiazaad, hennepzaad en een klein beetje yoghurt voor de structuur :).

 89. Ik ben dol op een smoothie met aardbei en mango erin ?

 90. Smoothies met (griekse) yoghurt, aardbei en bosvruchten zijn echt mijn favoriet! Zeker na een training of een rondje hardlopen! 🙂

 91. Mijn favoriet is mango avocado beetje kaneel en andijvie. Maar wil heel graag nog veel meer smaken proberen.

 92. Mijn favoriete smoothie bestaat uit aardbeien met banaan! Mijn favoriete fruit! Soms vind ik het ook heerlijk om
  Er wat andere bessen aan toe te voegen zoals cranberries! Deze zijn supergoed tegen blaasontsteking, iets waar ik snel last van heb helaas!

 93. Kwark, water, spinazie, mango, banaan en cacao! ??

 94. Mijn favo smoothie bestaat uit banaan, aardbei, vanille en sinaasappel ???

 95. Mijn favoriete smoothie bestaat sowieso uit iets met mango, of rood fruit maar ook met yoghurt is heerlijk! 🙂

 96. Mijn favo smoothie bestaat uit mango, banaan, munt en Spa rood. Heerlijk fris en gezond!

 97. Mijn favoriet is toch wel een banaan – avocado smoothie met kokoswater en lijnzaad, eventueel een handje spinazie toevoegen en dan puur genieten!

 98. Yoghurt, banaan, aardbei, blauwe bessen en havermout als start van de dag en ik kan er tegen aan! 🙂

 99. Smoothie met avocado, banaan, mango en yoghurt (of Griekse), vaak doe ik er nog wat chiazaadjes doorheen 🙂 yumyum!

 100. Smoothie met banaan, avocado, mango en yoghurt (of Griekse) vaak nog wat chiazaadjes erbij 🙂 yum!!

 101. De aller-aller beste ontbijtsmoothie bestaat uit:
  1 winterpeen
  5 aardbeien
  1 handje blauwe bes
  Limoensap
  Handje havermout
  Een paar amandelen
  Lijnzaad
  Lacto-free yogurt
  Beetje water

  Alles in de blender en voilá! Het aller lekkerste en gezondste ontbijt ever! <3

 102. Kijk! Dat is nou een leuke winactie. Ik vind (bijna) alle smoothies, vooral degene waar mango in zit. Ik houd van mango. Alleen de smoothies waar komkommer aan toegevoegd is vind ik niet zo lekker die ik tot nu toe heb geprobeerd. Ben benieuwd!

 103. Smoothie taste vraag je me wat een pittige bite met gember of n vleugje peper Is altijd verfrissend zeker in combi met aarbeien of peer en een groente touch bijvoorbeeld pastinaak biet of wortel

 104. Sinaasappel – Aardbei, heerlijk!

 105. Mango, banaan, kokos, Anandelmelk en havermout. Mmmmmm!!

 106. Mijn favorite smoothie is super simpel, lekker cliché, maar blijft voor mij altijd de lekkerste! Yoghurt, banaan en aardbei. X

 107. Mango, aardbei, eigenlijk al het rode fruit is lekker, en yoghurt! 🙂

 108. Wat zou ik dit pakket graag willen winnen!!! Ik Let al een paar jaartjes goed op mijn voeding, maar heb te horen gekregen dat ik meer smoothies en fruit moet gaan eten. Omdat ik dat veel te weinig neem. Dit zou de ideale winactie zijn om een meer fruit vitamines binnen te krijgen en stap voor stap meer smoothies te gaan drinken.

 109. Ik hou van alle heerlijk zoete smoothies! En als je het gevoel krijgt: better? Better!

 110. Hmmm.. Lastig! Er zijn zo veel lekkere combinaties te bedenken! Maar mijn favoriet bestaat uit een halve avocado, 10 aardbeien, een halve banaan en 5 stukjes verse annanas. Lekker en gezond!

 111. Hallo fruitlab,

  Super leuk deze actie! Zelf maak ik regelmatig ook smoothies. En dan doe ik altijd als basis spinazie of boerenkool. En amandelmelk of water of soms kokosmelk. Daarna avocado, banaan, aardbeien mango en natuurlijk nog lijnzaad en chiazaad.

 112. Mijn favoriete sap /smoothie bestaat uit frambozen, havermout, chiazaad en melk en yoghurt. Heerlijk als ontbijt of lunch.

 113. Een smoothie met banaan, aardbeien, blauwe bessen, yoghurt en wat havermout als ontbijt en ik ben klaar om de dag te beginnen. 🙂

 114. Mijn favoriete smoothie bestaat uit aardbei en banaan. 🙂

 115. Eigenlijk vind ik alles heel lekker. Maar avocado, aardbei, banaan of ananas maakt alles dan nog iets beter.

 116. aaah vet! mn favo smoothie hmm moeilijk ik gooi er altijd van alles in. En elke keer wordt hij lekkerder. Maar mn keuze gaat toch voor komkommer gember appel venkel spinazie!

 117. Mijn favoriete smoothie is met banaan, avocado wat amandel melk en kaneel!

 118. Oh ik ben zo gek op smoothies! Mijn favoriet is banaan, sinaasappel, wortel en gember. Mmmm!

 119. Mijn favorite smoothie: een hand spinazie, een banaan, een handje blauwe bessen en amandelmelk! Love it?

 120. Banaan, sinasappel, mango , amandelmelk en sufje vanille poeder.

 121. Mijn favoriete smoothies zijn altijd fruit smoothies vooral die met banaan en annanas zijn heerlijk!

  Ik wil heel graag winnen omdat ik net ben begonenn met gezonde voeding en het echt helemaal te gek vind

 122. Ik ben er nog maar pas mee begonnen. Maar vind tot nu toe bosvruchten met banaan en magere yoghurt het lekkerst! ?

 123. Heel veel liefde voor alle smoothies zonder lactose! Alle fruitsoorten gemixed, met of zonder soyayoghurt, welke variant dan ook, ik hou ervan!

 124. Mijn favoriete smoothie bestaat uit:
  1 banaan
  250 ml soja chocomel
  1 el chiazaad
  1 el lijnzaad
  2 oreo koekjes
  Jammie

 125. Mijn favoriete smoothie bestaat uit magere yoghurt, banaan, peer en speculaaskruiden. Een echte aanrader en super makkelijk om te maken.
  Niet het meest voedingsrijke sapje, maar zeker een van de lekkerste ??

 126. Alles met banaan is mijn all time favorite! Daarnaast doet een sapje met veel rood fruit mij ook altijd goed

 127. Mijn favoriete smoothie is vooral bij het ontbijt: perzik met yoghurt citroen en havermout!

 128. Mijn favoriete smoothie bestaat uit verse spinazie, kiwi, appel, avocado en banaan!

 129. In mijn favoriete smoothie zit appel, peer, yoghurt en kaneel! Maar met bijna alle smoothies maak je me wel blij!

 130. Mijn favoriete smoothie bestaat uit 2 appels, 1 banaan, 5 aardbeien en 1 sinaasappel Dit is heerlijk als ontbijt!

 131. Mijn favoriete smoothie bestaat uit magere yoghurt, banaan, peer en speculaaskruiden. Een echte aanrader en super makkelijk om te maken.
  Niet het meest voedingsrijke sapje, maar zeker een van de lekkerste! Genieten!! ??

 132. Mijn favoriete smoothie bestaat uit kokosolie (omdat ik zo’n fan ben van alles wat met kokosolie heeft te maken) aardbei, banaan, zwarte bessen, appel en natuurlijk wat yoghurt gewoon omdat het kan! Alle goede vitamintjes om je dag goed mee te beginnen 🙂

 133. Ik hou het meest van smoothies met alleen maar fruit en dan van allerlei fruit door elkaar.. Kiwi, banaan, aardbeien, sinaasappel, appel, blauwe bessen, frambozen enzovoort echt super lekker.!!!

 134. Mijn favoriete smoothie is een tropische smoothie met mango, ananas, banaan en limoen. En dan misschien wat havermout erbij voor een lang vol gevoel.

 135. Wat een geweldige winactie. Ik wist overigens ook helemaal niet van hun webshop! Super!
  Waar mijn favoriete smoothie uit bestaat? Lastig.. Als ik echt moet kiezen ga ik voor spinazie, aardbei, yoghurt, meloen en water. Denk dat ik dat de allerlekkerste vind. Vooral in de zomer wanneer het fruit lekker zoet is !!

 136. Mijn favo is zeker aardbei banaan! Simpel maar zooo lekker!

 137. Kijn favoriete smoothie bestaat uit yoghurt, aardbei en banaan. (;

 138. Ik hou echt van heeel veel smoothies en probeer ook heel veel uit, maar toch blijft mijn favo de aardbei, bosvruchten, dadel en banaan

 139. Mijn favoriete smoothie is toch wel alles met aardbei gemengd.

 140. Mijn favoriete smoothie bestaat uit 10 aardbeien 1,5 banaan, 2 kiwi’s, 0,5 appel, 100 gram spinazie, 2 sinaasappels! en af en toe sojamelk of yoghurt er doorheen! ☺️❤️

 141. Honing meloen, avocado, rood fruit en banaan.

 142. Mijn favoriete smoothie bestaat uit banaan, aardbei, framboos, blauwe bes en wat yoghurt 🙂

 143. Mijn favoriete smoothie bestaat uit aardbei mango en kiwi

 144. Ik ben dol op smoothies gemaakt met banaantjes aardbeien cocos en hennepzaad. ? ik wordt altijd blij van het drinken van smoothies, ze zien er zo vrolijk uit! Op naar de zomer?

 145. Mijn favoriete smoothie bestaat uit avocado, verse sinaasappelsap en aardbeien ?

 146. Yoghurt aardbei smoothie favourite #1 tijd om mijn horizon te verbreden!!

 147. Mijn favoriete smootie zit bomvol met mango en een beetje banaan of sinaassappel, ik moet wat meer leren combineren haha?

 148. Mijn favoriete smoothie bestaat 1 banaan, 1 appel met rode schil, 1 granny smith appel, kokoswater en frambozen!

 149. Yoghurt met aarbei en banaaan!

 150. Mijn favoriete bestaat uit aardbei en banaan. Heerlijk! Heb nu zin in zo eentje nu!!

 151. Mijn favoriete smoothie bestaat uit: Mango, banaan en limoen.
  En voo

 152. Mijn favoriete smoothie bestaat uit: Mango, banaan en limoen.
  En voor het groene sapje: banaan, citroen sap, verse gember, spinazie, en lijnzaad.

 153. Mijn favo smoothie bestaat uit sinaasappel en mango!!!

 154. Beste smootie ooit is: blueberries+almondmilk+oats

 155. Mijn favoriete smoothie bestaat uit geweekte cashewnoten met dadels en amandelmelk. It’s heaven. Literally?

 156. Ik hou van smoothies met banaan of aardbei ♡♡ maar eigenlijk vind ik de meeste smoothies lekker 🙂

 157. Mijn favoriete smoothie bestaat uit blauwe bessen/ kokos en yoghurt. Heerlijk!

  Hoop dit pakket te mogen winnen. Kijk nu al uit na alle smaakvariaties!

 158. Mijn favo smoothie bestaat uit een banaan, half doosje bevroren mangostukjes van de Appie, 250 ml perensap en 2 schepjes Hemp Natural protein powder! Dan krijg je een zoete, koude groene smoothie. Ik drink hem altijd na het sporten voor de proteïneboost 🙂

 159. Mijn favoriete smoothie bestaat uit spinazie, banaan en sinaasappel!

 160. Mijn favoriete smoothie is simpel maar heerlijk.
  Het liefst wil ik een smoothie dat bestaat uit banaan en aardbei. Heerlijke combinatie. Om het meer vloeibaar te laten worden doe ik meestal de banaan en aardbeien mengen met appelsap, melk of water.

 161. Mijn allerlekkerste smoothie is gemaakt van avocado, mango, en yoghurt! Wat ik doe is alle 3 apart maken en dan eerst een bodempje van avocado, middelste gedeelte is mango en dan afmaken met aardbeien! Super lekker en ziet er super leuk en feestelijk uit! ???

 162. Favo smoothie is natuurlijk banaan met amandelmelk en kokos! Voor in de zomer nog een beetje ananas er aan toevoegen.

 163. In mijn favoriete smoothie zitten rode vruchten zoals aardbeien, bosbessen en frambozen, plus een beetje kwark! ? Als het om sapjes gaat houd ik ook heeeeel erg van spinazie en rode bieten erbij!

 164. Banaan, spinazie, sinaasappel, magere kwark en chia zaden!

 165. Mijn favoriete smoothie bestaat uit magere yoghurt met dadels, bosvruchten mix uit de diepvries, lijnzaad, Maca poeder en havermout! Super lekker en een gezond ontbijt om de dag mee te beginnen:)

 166. Mijn favo smoothie bestaat uit aardbeien frambozen en rode bessen!!

 167. Mijn favorietje bestaat uit mango, spinazi, munt en een banaan. Heerlijk vind ik hem 🙂 ik ontbijt er vaak mee, doe nu een 50 dagen programma maar ben van plan hierna een sapkuur te doen. Dus dit zal goed van pas komen ?

 168. Banaan, gember, yoghurt, limoensap, sinaasappelsap, selderij en evt. havermout! 🙂

 169. Love the fruitlab!

  Mijn favoriete smoothie bestaat uit kokoswater, bosvruchten, banaan en mango ❤️

 170. Ik kan vaak niet kiezen tussen de heerlijke verschillende smoothies! Het pakket zou erg welkom zijn omdat ik dan iedere dag van de maand een andere smoothie kan kiezen 🙂

 171. De klassieker, de bosvruchten smoothie, is en blijft mijn favoriet!! Natuurlijk vind ik veel meer smoothies lekker en probeer ik graag nieuwe combinaties uit. ?????

 172. Hmm smoothies, sowieso hou ik enorm veel van fruit maar wat ik vaak drink alpro kokosmelk met aardbeien, banaan en kiwi. Dat is mijn hemels combinatie ??

 173. Mijn favoriete smoothie bestaat uit magere yoghurt, aardbeien, frambozen en banaan. Ik ben zelf nog niet creatief aan de slag gegaan met bijzondere smoothies omdat ik het heel druk heb en het er bij inschiet. Misschien zou dit een begin van een goede gewoonte kunnen zijn 🙂

 174. Aardbei met ananas en kokos vind ik heerlijk!

 175. Ik hou heel erg van smoothies met mango erin, mango geeft zo’n heerlijk frisse smaak! Laatst heb ik mango met de nog vrij onbekende kakivrucht geprobeerd, dit was onverwachts ook echt heel lekker.
  Verder wil ik binnenkort graag nog allerlei nieuwe smoothies proberen, ik vind het altijd leuk om weer nieuwe dingen te proeven. Ik ben benieuwd!

 176. Banaan en aardbijen is zo lekker?Beste combinatie ooit!!

 177. Banaan, kiwi, yoghurt en kokosrasp!

 178. Mijn favoriete smoothie bestaat uit mango en aardbeien als hoofd ingrediënten….. #fitgirlyummie

 179. Mijn favoriete smoothie bestaat uit aardbeien, blauwe bessen, amandelmelk, kaneel en eventueel wat havermout! Zo lekker en zo’n goed ontbijtje!
  Zou het super vinden om dit te winnen, aangezien ik over een aantal weken de show van Hunkemöller mag lopen en ik van tevoren nog even lekker extra gezond wil leven… Het liefst met behulp van deze sapjes en smoothies natuurlijk!! 🙂

 180. Spinazie, avocado en bloedsinaasappel!

 181. Ik heb niet eens een favoriete smoothie, puur omdat ik alle smoothies even lekker vindt! Ik hou van fruit en groente dus de ene keer maak ik een fruit smoothie en de andere keer een groente smoothie. Heerlijk, eerlijk en gezond! Jammmie

 182. Mijn favo smoothie is, yoghurt met rode bessen, aardbeien, bramen en blauwe bessen! Heerlijk verfrissend en boordevol vitamines!

 183. Mijn favoriete (ochtend)smoothie bestaat uit;
  250ml yoghurt;
  Handje havermout;
  x aantal dadels;
  Handje aardbeien;
  Handje bosbessen;
  En een beetje vanille essence
  Perfect ontbijt ?

 184. Wat ik een heerlijk sapje vind is gember,komkommer,citroen,wortel,peer Yammie Yammie!

 185. Om heel eerlijk te zijn heb ik nooit echt sapjes geprobeerd. Maar tegenwoordig lees je er zoveel over dat k zeker heel erg benieuwd ben hoe mijn lichaam op die sapjes/smoothies reageert. K ben namelijk zelf al een tijdje nja sind het nieuwe jaar bezig met gezond leven. En ik ben echt heel benieuwd of dit in mijn levenstyle zal passen. In het algemeen ben k gek op alle groente en fruit. Maar zal zeker al jullie smaken wel een keer willen proberen.

 186. Mijn favo smoothie is banaan smoothie: banaan en yoghurt. 🙂

 187. Smoothies met ananas spinazie en banaan of rood fruit combinaties zijn zalig!!

 188. Oehhhh wat een gave winactie! Van The Fruit Lab vind ik de strawberry crush 752 erg lekker! Ik koop deze en het frambozen-sapje vaak op het werk voor bij de lunch.
  Thuis maak ik elke dag een smoothie met als basis amandelmelk of water, spinazie, courgette en als variatie gebruik ik het fruit wat ik voor handen heb (banaan, frambozen, aardbeien, zomerfruit, ananas, mango, besjes, of een combinatie hier van); heeeeeel lekker en gezond!

 189. Wat een super winactie. Ik heb gek op smoothies maar heb alleen niet altijd de tijd om smoothies te maken.
  Mijn koelkast gevuld met deze flesjes zou een uitkomst zijn zodat ik kan afwisselen.
  Mijn favoriete smoothie is banaan avacado en suikervrije amandelmelk. Vind het leuk om te variëren alleen soms weinig inspiratie 🙁

 190. Mijn favoriete smoothie bestaat uit roodfruit of mango amanas.

 191. Mijn favoriete smoothie bestaat uit mango, banaan en kokosmelk of met kiwi. Maar eigenlijk is elke soort smoothie lekker en vooral gezond! Ik kan wel zo’n boost gebruiken in m’n training voor de Alpe d’huzes.

 192. Mijn favoriete smoothie bestaat uit mango, banaan en kokosmelk of met kiwi. Maar eigenlijk is elke soort smoothie lekker en vooral gezond! Ik kan wel zo’n boost gebruiken in m’n training voor de Alpe d’huzes.

 193. Spinazie, banaan, kokosmelk en dadels ??

 194. Ik ben chronisch depressief en hen daardoor vaak niet echt zin om te koken of te eten, Maar makkelijke sapjes maak ik wel vaak dan gooi ik er vaak van alles bij wat ik in huis heb liggen. Maar mijn favoriet is toch wel ; 1 banaan ; frambozen ; mango en een beetje magere yoghurt of water. Ananas smoothies vind ik ook altijd heerlijk !

 195. Mijn favo smoothie bestaat uit mango, banaan, sinaasappel en kiwi?

 196. Ik varieer veel , van mango tot spinazie dus word blij van alles ?

 197. Mijn favo smaakje is rood fruit met magere yoghurt en havermout! Maar ook mango en aardbei vind ik heerlijk 🙂 groentesmoothies heb ik nog nooit op, dus mooi een kans om dit te proberen als ik dit geweldige pakket zou winnen! Ben erg bezig met gezond eten om af te vallen en ben nu halverwege mijn doel, dus het zou me goed van pas komen! En daarbij is het ook gewoon heel erg lekker (en makkelijk hihi..;))

 198. Mij favoriete smootie bestaat uit kokos, banaan en ananas ?
  Omnomnom, super lekker

 199. Mijn favoriete smoothie bestaat uit een handvol vitamientjes, een scheutje liefde, een snufje determination en vooral een flinke slok ENERGIE ??? zo kom ik de dag door ?

  Oh en de ingredienten? Die heeft fruitlab vast en zeker perfect op elkaar afgestemd! ??

 200. Heerlijk als ie koud is: mango en sinaasappel.

 201. Een smoothie van avocado, een banaan en wat verse jus

 202. Smoothie met mango, banaan, ananas, avocado, basilicum, baby spinazie, wortel en griekse yoghurt is de favoriet!

 203. Gek op allerlei smaken, maar ik ben gek op framboos en kiwi, heerlijk verfrissend! Al die lekkere smoothies doen mn lichaam zoveel goed!

 204. Oh en ik wilde er nog aan toevoegen dat ik sinds ik bijna enkel water, thee of sapjes pak, ik al een hele tijd geen cola meer drink! Gaat lekker..!

 205. Mijn favoriete smoothie is rood fruit, mango, sinaasappel, ananas en banaan! Dit drink ik vooral tijdens de zomer periode en in de winter maak ik vaak groene smoothies met boerenkool.


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.