Waarom omega-3 goed voor je is

Lifestyle & Tips door christel-gerritsen

Omega-3 of visolie - als echte Fit Girl heb je er vast eens over gehoord, want het is super goed voor je gezondheid! In omega-3 zitten vetzuren die je lichaam écht elke dag nodig heeft en bijvoorbeeld te vinden is in lijnzaad, walnoten, groene bladgroenten, en de belangrijkste bron van omega-3: vis. Natuurlijk kun je deze vetzuren uit je voeding halen, maar een extra visolie supplementje kan geen kwaad.

Omega 3: Goed voor je gezondheid!

De Gezondheidsraad adviseert om 450 milligram visvetzuren te consumeren, wat betekent dat je twee keer per week een stukkie vis in de pan moet gooien. Maar wat nou als je, net als ik, geen vis lust? Dan heb je allereerst een ontzettend moeilijk leven omdat jij je aan iedereen moet verantwoorden waarom jij een hele oceaan weigert te eten ;). Daarnaast, en veel belangrijker, heb je een behoorlijk tekort aan goede vetten. Gelukkig bestaan er visolie capsules waardoor jij aan je dagelijkse dosis visolie komt. Omega-3 is een gezond soort vet dat je bloedsuikerspiegel op peil houdt, helpt bij de vetverbranding in de spieren en ontiegelijk goed is voor je hart en bloedvaten. Allemaal hartstikke goed voor je gezondheid.

Oemga-3

Handige aanvulling op een gezonde levensstijl

Omdat ons eigen lichaam zelf geen omega vetzuren aanmaakt, is het aan te raden om iedere dag een extra visoliesupplementje te nemen. Visoliesupplementen kun je tegenwoordig bijna overal kopen, maar je moet wel goed op het potje kijken of er een hoge dosis EPA en DHA vetzuren in zitten. Die werken namelijk het beste voor de hersenen, het hart en de bloedvaten. Vitaminesperpost is een merk wat ik je ontzettend kan aanraden, want deze omega-3 supplementen bevatten een  extra hoge dosis EPA en DHA. Bovendien voldoen deze capsules aan de strengste kwaliteitseisen en wordt de vis op duurzame wijze verkregen. Zuiver spul dus en ook nog eens met respect voor het milieu. Daar houden we bij Fitgirlcode wel van!

Vette actie: 50% korting op Omega 3 visolie supplementen

Om jou te helpen nog beter voor je lichaam te zorgen, hebben we wat moois voor je gehosseld. Op Vitaminesperpost kun je, zo hup, heel makkelijk jouw supplementen in je mandje gooien en naar huis klikken. Vervolgens worden ze als de wiederweerga gratis bij jou bezorgd. En jij hoeft heus niet de hele dag voor de deur te liggen om te wachten op de pakketbezorger. Welnee joh het is 2016, je supplementen van Vitaminesperpost worden heel makkelijk in een brievenbuspakketje verzonden. En, zoals ik al zei, heb ik nog iets héél leuks voor jullie geregeld, want met de code ‘FGC’ krijg jij 50% (!) korting op Super Omega 3 visolie. Ik zou het wel weten!
Laat deze actie niet schieten, want de code voor 50% korting is geldig t/m 30 september 2016. De actie geldt voor 1x zakje Super EPA visolie per persoon. Wat vinden jullie van supplementen? Heeft er iemand nog tips wat je écht moet nemen? Let me know in de comments!