polar m200

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL.

Ben jij al tijden op zoek naar een activity tracker, maar weet je niet zo goed welk model je nou moet aanschaffen? Of heb je gewoon deze maand even geen geld over voor zo’n uitgave, maar kun je eigenlijk niet wachten totdat je er eentje om je pols hebt? Dan hebben we goed nieuws! We mogen namelijk 2 lezeressen heel erg gelukkig maken met een Polar M200!

Zelf heb ik de Polar M200 ook en ik moet zeggen: het is een hartstikke fijn sporthorloge! Misschien heb je mijn review laatst al gelezen? Zo niet, dan leg ik je nog even snel uit wat deze activity tracker allemaal kan en waarom dat zo goed bij jou past. De Polar M200 is een perfect horloge voor alle hardlopende Fit Girls onder ons. Dankzij de ingebouwde GPS en polsslagmeter trackt de M200 gemakkelijk al jouw activiteiten: van run door de stad tot die anderhalve uur yoga of krachttraining.

Hardlopen en zoveel meer!

Want jazeker, hoewel dit horloge is ontwikkeld met hardlopen in het achterhoofd, kun je er ook heel goed andere sporten mee tracken. Je hoeft dus niet per se een hardloper te zijn om van dit horloge te kunnen genieten! De Polar volgt namelijk het aantal stappen dat je zet op een dag, jouw hartslag, het aantal verbrande calorieën en jouw slaap. Tijdens een training hoort daar ook een gemiddelde, minimale en maximale hartslag bij en jouw vetverbrandingspercentage. En dan komen er nog de afstand via GPS, gemiddeld en maximaal tempo en stijging en daling bij als je gaat hardlopen natuurlijk. Een deel hiervan is af te lezen op het horloge zelf, het andere deel van de informatie kun je terugvinden in de app Polar Flow waarmee je hem koppelt.

polar m200

Meer van de features weten? Ik heb ze laatst allemaal op een rij gezet! >

Aan het horloge kun je tot 20 sportprofielen toevoegen (al kun je uit veel meer kiezen op je telefoon!). Denk aan roeien, hockey, hardlopen op een loopband, speciale groepslessen of zwemmen. Want oh ja, dat vergeet ik bijna te vertellen, de M200 is hartstikke waterdicht! Dus hoewel je als hardloper zeker een hoop voordelen uit dit horloge kunt halen, hoef je niet per se wekelijks tientallen kilometers te rennen om deze activity tracker te kunnen gebruiken. Voor mij is krachttraining mijn voornaamste sport en zijn hardlopen en yoga sporten die ik ernaast doe. Maar wat ik uit het horloge wilde halen (motivatie en inzicht in mijn trainingen) lukt voor de volle 100%!

Wat moet je doen om te winnen?

Wil jij nou ook dit fijne sporthorloge om jouw pols? Je hoeft slechts twee stappen te doorlopen om kans te kunnen maken!

1. Like de Facebookpagina van Polar

2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Doe mee met de winactie!

* indicates required


Deze winactie loopt t/m 2 juli. Winnaars krijgen persoonlijk bericht via email.

Disclaimer: dit artikel is in samenwerking met Polar geschreven. Dit verandert echter niets aan mijn mening, ik sta 100% achter dit artikel! 🙂

Recommended Posts

26 Comments

 1. Ben echt verslaafd aan sporten maar nog geen sporthorloge of fitbit…. hoe kan dat ??? geen idee.
  zou heel fijn zijn!! 😀

  • Hi Jacqueline,

   Leuk dat je mee doet! Vergeet je niet in te schrijven via het formulier in het artikel, daar worden de winnaars uit gekozen. 🙂

 2. Ik ben al ingeschreven op de nieuwsbrief, volg jullie al enige tijd, wat zou het tofzijn om dit horloge te winnen zodat ik mn sportprestaties beter kan bijhouden!

  • Hi Esther,

   Leuk dat je mee doet met de winactie! Wat gek dat hij het niet doet, wil je het nog eens proberen? Soms doet hij het een tweede keer wel. Het formulier zou gewoon moeten werken namelijk! X Shelley

  • balen! ik zag dat ik nog een bevestigingsmail had gekregen, stond in mij spam 🙁 jammer

 3. Wat een toffe actie!! Wat is er nou een beter maatje dan dit horloge bij mijn trainingen naar een volgend doel, mijn tweede marathon! Ik heb geen ervaring met Polar, maar ben des te meer benieuwd naar de geweldige functies van de M200! Succes met de actie!

  • Hi Martine,

   Leuk dat je mee doet! Schrijf je je ook in via het formulier in het artikel? Daar worden namelijk de winnaars uit gekozen. 🙂

 4. Ik kan me niet aanmelden omdat ik reeds lid ben. Ik volg jullie al lange tijd, topartikels en sportschema’s! Zou geweldig zijn om mijn sportprestaties te kunnen bijhouden met de polar m200! Ik geef zelf graag een review. #polarm200 #fitgirlcode #nopainnogain

  • Hi Tina,

   Leuk dat je mee wilt doen met de winactie! Wat gek dat hij het niet doet, wil je het nog eens proberen? Soms doet hij het later wel. Het formuliertje zou gewoon moeten werken namelijk! X Shelley

 5. Ik zou hem heel graag voor iemand anders willen winnen. Ik weet zelf hoe fijn het is om te weten hoe je conditie is, hoeveel je verbrand tijdens een work-out en per dag. Het vervelende is wel dat de fitbit charge 2 niet waterdicht is. Ik kan hem daarom niet continue om houden. Om voor iemand anders ook een sporthorloge te kopen, is niet iets wat zomaar kan, dus het winnen maakt het voor mij wel makkelijk om iemand anders blij te maken. Fingers crossed!!

  • Hi Xavier,

   Wat lief je dat het voor iemand anders wilt winnen! Vergeet ook niet mee te doen via het formulier in de blogpost, daar worden namelijk de winnaars uit gekozen. 🙂

 6. Oh wauw ! Als dat geen extra motivatie kick is om meer cardio te doen 🙂

  • Hi Laura, ja he! Doe je ook mee met de winactie via het formulier in het artikel? Daar worden namelijk de winnaars uit gekozen. 🙂

 7. Super te gek!! Wauw!! Wat wil ik dit graag winnen. Zo hard bezig met crossfit, dat ik heel graag mijn hartslag goed in de gaten wil houden, mijn slaap meten en natuurlijk de gelopen stappen per dag. Fingers crossed!!!

 8. Wat een super actie! Het lijkt me enorm tof om het te kunnen winnen. Op dit moment heb ik nog niets naast mn telefoon om het bij te kunnen houden. Dus zo’n geavanceerd horloge is echt wel welkom. Het formulier heb ik al ingevuld, dus ik hou mijn fingers crossed??

 9. YEEEEESSSS! Al een tijdje op zoek naar een goede die al mijn activiteiten bij zal houden. Momenteel doe ik alles met de iPhone tracker maar die is natuurlijk niet helemaal te vertrouwen en daarnaast heb ik niet constant mijn telefoon bij de hand. Deze tracker maakt het natuurlijk veel gemakkelijker!

 10. Ik zou echt zo door het dolle zijn als ik deze zou winnen, ik had een polara360 maar ben deze helaas afgelopen zaterdag verloren en ik baal hier zo erg van 🙁

 11. Zo, ik heb het formulier ingevuld. Deze winnen zou echt super goed uitkomen nu het simpele sporthorloge dat ik had net stuk is gegaan. Nu dus maar duimen 😉

 12. Super gave winactie. Ik zoek al een tijdje een leuke, maar ook betaalbare activity tracker.
  En deze ziet er echt super gave uit, als een horloge en ook niet te opvallend. En vooral als hij ook nog de sport
  activiteiten kan meten is helemaal top.

 13. Jaaaaaa, dit komt als geroepen aangezien mijn TomTom net kapot is :(.

 14. JAAAA!!!! Dit wil ik heel graag! Het zou echt super zijn om alles bij te kunnen houden. Zag gisteren een vriend hiermee lopen en was direct verliefd! Ik ben al ingeschreven dus dat komt helemaal goed!

 15. Waaahhh super leuke winactie!
  Ik begon na 6 maanden weer met hardlopen en had zo’n horloge gekocht omdat het mij heel erg motiveert.
  Maarr bij de derde dag is hij gestolen. Echt wat baalde ik! Hoop zo dat ik hem win want ik vond het super leuk om alle informatie te zien na mijn activiteiten.

  Nu maar duimen!!!!

  Groetjes Bibi

 16. Yessss eindelijk een sporthorloge winactie!
  Ik heb laatst al eens gevraagd over welke de beste was, nu kwam ik er nog niet echt uit.
  Deze heeft zo te lezen alles wat ik wil zodat ik ook eens kan bijhouden wat ik tijdens waterskien, wakesurfen en supyoga verbruik! Naast de andere sporten natuurlijk!

  Dit zou echt zo fantastisch zijn!
  Fingers crossed!

 17. Zo’n toffe winactie! Ik wil al lang een sporthorloge maar om de een of andere reden lukt het niet om me er één aan te schaffen… En als ik het zou wnnen, geef het me eindelijk terug de motivatie om weer te gaan sporten 🙂 Wat ik dus al een tijdje verwaarloos. Duimen maar!

 18. Super gave actie!! Al tijdje opzoek naar goede activity tracker, om eindelijk mijn activiteiten vast te leggen.


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.