20% korting op ALLE guides (dus ook de nieuwe Sweet ’n Salty Guide!)

Fit & Training door michelle-den-elzen

Ben jij nog op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor jou en/of je vriendinnen? Waarom trakteer je iedereen niet op een Fitgirlcode guide? Zo kunnen jullie allemaal fit het nieuwe jaar in! Vanaf nu tot en met 31 december krijg je 20% korting op alle guides. Alle, ja! Dat betekent dus ook op de allernieuwste telg van de familie: de Sweet ’n Salty Guide.

Sweet ‘n Salty

Een nieuwe guide? Jazeker! De Sweet ’n Salty Guide is compleet gericht op snacks. Sounds like heaven, right? En we kunnen je verzekeren, dat is het ook. ;) Zoals jullie weten vragen we voor het maken van nieuwe Fitgirlcode guides altijd input van de community. De grootste wens deze keer: gezonde snacks! Daar zijn we afgelopen tijd hard mee aan de slag gegaan (we kunnen verklappen: dat was absoluut geen straf) en vandaag presenteren we dan ook met trots het resultaat!

fitgirlcode guide

Guilty pleasures

Van cakejes tot brood en van frozen bars tot chips: deze guide staat bomvol de lekkerste snackrecepten. Wel 50 gezonde recepten vind je hier! En natuurlijk hebben we ook gedacht aan enkele guilty pleasures, want een Fit Girl moet ook op zijn tijd lekker ongezond kunnen snaaien!

Anyway, terug naar die korting! Misschien ben je nu nog niet helemaal bezig met gezond leven. (Snap ik, ik ben ook al een ultiem kerstdiner vol guilty pleasures aan het voorbereiden hoor. December draait om lekker eten!) Maar laten we eerlijk zijn, deze feestmaand kan ook een enorme valkuil zijn om te blijven hangen in ongezond gedrag. Met al die kerstchocolaatjes, koekjes, toastjes met kaas en andere lekkere versnaperingen zitten die kilo’s er zo weer aan.

Fit in 2017

Doe dus net als ons, geniet nog even van de decembermaand en ga voorbereid het nieuwe jaar in! Op maandag 2 januari blazen wij bij Fitgirlcode onze fit journeys nieuw leven in. Jij wilt toch niet achterblijven? Bestel daarom (alleen of samen met je BFFF’s) een van de Fitgirlcode guides om ook op 2 januari te kunnen beginnen met jouw goede voornemens (aka een gezonde lifestyle knallen in 2017!). Remember: summer bodies are made in the winter. ;) (Psst... je kunt natuurlijk ook de Sweet ’n Salty Guide scoren voor een hele hoop gezonde snacks en hapjes tijdens kerst of oud&nieuw.)

Op alle guides krijg je tot en met 31 december 20% korting. Voer bij het afrekenen ‘XMAS20’ in en geniet van jouw fit journey!