3 X thermo leggings voor je outdoor workouts

Fit & Training door christel-gerritsen

Buiten sporten in de winter is heerlijk. Maar het vereist wel de juiste gear, zeker als de temperaturen rond het vriespunt liggen. Thermo leggings helpen om je warm te houden tijdens je outdoor workouts – en deze stijlvolle opties kunnen je net even die extra motivatie geven om je warme huis uit te komen! Zo kun je je focussen op je workout in plaats van hoe koud je onderlichaam is.

3 X thermo leggings

#1. UA RUSH™ ColdGear® legging

Deze thermo legging van Under Armour maakt gebruik van een unieke, met mineralen verrijkte stof die je energie absorbeert en weer terugkaatst naar je spieren. De heerlijk zachte ColdGear® stof ademt goed, biedt voldoende rek voor een optimale bewegingsvrijheid en is bovendien heerlijk warm!

Meer info

#2. Fabletics High-Waisted Cold Weather Pocket legging

Fabletics thermo leggings hebben een super zachte voering van fleece die je lijf zelfs op de koudste winterdagen lekker warm houdt. De hoge taille zorgt ervoor dat je onbeperkt kunt bewegen zonder dat je leggings afzakken. Daarbij hebben deze thermo leggings een handige zak die groot genoeg is voor je smartphone en je sleutels.

Meer info

#3. Lululemon Fast and Free High-Rise legging

Lululemon’s Fast and Free leggings zijn gemaakt van een lichtgewicht, sneldrogend materiaal dat een soort warmte-barrière creëert om je lijf warm te houden tijdens je outdoor workouts. Bovendien behoudt de stof zijn vorm heel goed. Deze thermo legging is ideaal voor als je behoefte hebt aan extra zakken – hij heeft er maar liefst 7!

Meer info vind je hier.

Lees ook: 7 tips voor hardlopen in de kou & lees waar je de TikTok Legging kunt kopen.