3x gezonde alternatieven voor frisdrank

Fit & Training door robin-den-besten

Water of thee zijn de veilige keuzes voor veel Fit Girls: hartstikke lekker en geen calorieën. En hoewel we hier ook liters wegtikken op de redactie, begrijpen we ook dat je af en toe iets anders wilt. Een lekker smaakje of een verfrissende bubbel. Maar ja, die frisdranken uit de supermarkt zitten vaak bomvol suiker of zoetstoffen. We delen graag onze inside info over welke gezonde drankjes wij drinken als welkome afwisseling op de standaard glazen water en koppen thee!

Tranquini

De slogan van Tranquini is ‘positively relaxed’, en laat dit nou precies het effect zijn wat dit drankje heeft op je humeur! Op de redactie hebben we allemaal weleens een stressmoment (een deadline, een overvolle mailbox of een dag vol afspraken). Op zo’n moment kunnen we een blikje Tranquini erg goed gebruiken. Door kalmerende ingrediënten als kamille en groene thee-extract worden je hersenen gestimuleerd en voel je je meteen helemaal zen! Daarnaast zijn er geen kunstmatige kleurstoffen of andere gekke dingen toegevoegd, dus je weet zeker dat je met dit natuurlijke product je lichaam geen kwaad doet. Twee vliegen in één klap!

Bionade

Waarschuwing: als je dit drankje eenmaal hebt gedronken, ben je direct hooked. En jep, dit zeg ik als ervaringsdeskundige. Maar het is geen slechte verslaving hoor, want Bionade is stukken gezonder dan andere frisdranken en limonades! Het is namelijk vrij van kleurstoffen en conserveringsmiddelen, bevat minder suiker en is ook nog eens helemaal biologisch. En wist je dat Bionade, als enige frisdrank, gebrouwen wordt? Super Fit Girl proof dus!

NOA

Van NOA krijg je een echte oppepper! De smaken van dit verfrissende drankje zijn geïnspireerd door de Scandinavische natuur en bevatten een mix van natuurlijke kruiden. Door de toevoeging van groene thee-extract en melisse wordt jouw stress verlicht en kun jij je focus terugvinden. En dat op natuurlijke en gezonde manier! Wij zijn allen hartstikke fan en verzetten bergen met werk dankzij deze kanjer. (Al waren we stiekem al verkocht toen we die prachtige verpakking zagen natuurlijk.)

Heb je de smaak te pakken en ben je op zoek naar nog meer gezonde producten? Kijk dan eens op de website van 2food. Hier vind je – naast Bionade en NOA – een groot aanbod van heerlijke, natuurlijke producten. Zo ben je niet alleen goed bezig voor jezelf, maar ook nog eens voor mens, dier en natuur!

Wij poppen nog een blikje of flesje open en kunnen er weer, totally stress free, tegenaan! We zijn super benieuwd of jij deze drankjes weleens hebt geprobeerd, en welke vond je het lekkerst?

Disclaimer: dit artikel is in samenwerking met 2Food gemaakt. Dit verandert echter niets aan mijn mening, ik sta nog steeds 100% achter dit artikel! :)