5 Herfst must-haves

Lifestyle & Tips door roos-aduagyei

Een nieuw seizoen brengt altijd nieuwe must-haves met zich mee. Zelfs voor een meisje zoals ik, dat alles heeft wat haar hartje begeert, is er altijd plek voor nog meer leuks. Laat je inspireren door mijn ultieme herfst wishlist; van lifestyle tot fashion tot home, alles zit er in.

image1xxl (1)

Basic zwarte boots

Deze laarsjes maken eigenlijk iedere look af. Ik kies het liefst voor een tijdloze, simpele look, zodat niet snel gaan vervelen en ik er extra lang plezier van heb. Het liefst draag ik ze in de zomer naar festivals zodat ze er lekker ‘gebruikt’ uit gaan zien. Met of juist zonder hak, er is keuze genoeg! Zelf ga ik het liefst voor een paar platte boots. De chelsea boots zoals die hierboven van Asos doen het altijd goed.

yoga-mat-ibiza

 

Een Yogha matje

Wanneer het buiten regent en binnen heerlijk warm is vind ik het extra fijn om een yoga work-out te doen. Dit doe ik meestal met filmpjes op Youtube en een paar geurkaarsjes aan. Tot nu toe deed ik dit altijd op mijn vloerkleed, maar dat begint toch een beetje onprettig aan te voelen. De hoogste tijd om een tof yogamatje aan te schaffen dus!

Wollen inlegzooltjes

Ik denk dat ik de grootste kou-kleum ooit ben. Ik heb nog nooit UGGS gedragen in het openbaar maar thuis heb ik een stel dat ik als sloffen gebruikt en oh man, wat is het heerlijk om zulke warme voeten te hebben. Ik ben vooral fan van het wollen voetenbedje. Er zijn ook wollen inlegzooltjes te koop bij verschillende schoenenwinkels. Ideaal voor in je sneakers! Hier ga ik er sowieso een paar van inslaan deze herfst.

yankee candle

Luxe geurkaarsen

Ik heb altijd vanille geurkaarsjes van de Action in huis. Ze ruiken echt heerlijk maar dit jaar wil ik ook een paar duurdere kaarsen kopen. Die ruiken meestal net wat lekkerder maar gaan ook een stuk langer mee. Je hebt natuurlijk de Yankee candles in honderd verschillende geuren maar ze verkopen ook heel veel luxe kaarsen bij parfumeriezaken. Momenteel heb ik mijn pijlen gezet op een Yankee Candle in de geur ‘kamillethee’.

image1xxl

Een extra lange jas

Dit heb ik stiekem vorige week al af kunnen strepen van mijn wishlist. Ik ben dol op de trend van de grote lange jassen en wilde er zelf ook graag een. Zara heeft prachtige modellen maar zaten niet iets boven mijn budget. Gelukkig ben ik heel goed geslaagd met een goedkope variant. Super blij mee! De jas hierboven van Asos lijkt er exact op. Hier ga ik nog heel veel plezier van hebben dit jaar.

Afgezien van het feit dat deze herfst must-haves leuk zijn voor jezelf zijn ze natuurlijk ook ideaal om cadeau te doen aan je vriendin, zusje of moeder. Het is nooit te vroeg om te beginnen met de kerstinkopen!