5 killer workout videos

Workout door anna FG

Soms heb je gewoon geen zin om naar de sportschool te gaan. Je favoriete sportkleding is misschien nog vies, je hebt een druk schema of je wilt je series kijken. Geen van deze smoesjes zijn een goede reden om een work-out te skippen. Kom dan van de bank af! Je hoeft niet eens je huis te verlaten ;).

5 killer workout videos

Gelukkig zijn er veel fitness bloggers die geweldige fitness video’s maken die je makkelijk thuis kan doen. Ik heb een kleine compilatie gemaakt van een paar hele effectieve video’s die het mogelijk maken om je total body work-out thuis te doen! Het enige wat je nodig hebt zijn dumbbels. Klinkt dat goed? Wees klaar om samen deze workout videos te rocken, Fit Girls! Check deze 5 killer workout videos.

Snelle total body warm-up

 

KILL-ME-NOW ABS

 

SEXY BENEN VOOR BOOTY SHORTS

 

5 BESTE BOOTY OEFENINGEN

 

SEXY GESPIERDE ARMEN

 

COOL DOWN EN STRETCH

Je spieren afkoelen en stretchen is net zo belangrijk als ze opwarmen. Een cooling down activiteit helpt om geleidelijk je hartslag normaal te krijgen en is ook een goed moment om je spieren te  stretchen. Wanneer je stretcht tijdens de cool down voel je minder pijn door je training en het helpt blessures te voorkomen.

Dit is JOUW workout, dus probeer te doen wat jij kunt. Overdrijf het niet. Je kan jezelf uitdagen, maar doe dit verstandig. Zijn er nog andere vragen die je hebt voor mij, plaats dan zeker een reactie hieronder!