Met deze mooie fitness accessoires blijf je gemotiveerd!

Lifestyle & Tips door chrismuru

Elke #fitgirl is er dol op: dat gevoel na een intensieve workout. Het probleem zit ‘m vaak in wat je voelt voor je begint met een workout; misschien ben je lui, afgeleid, chaotisch of ongemotiveerd (Even geen motivatie om te sporten? Deze 2 factoren kunnen helpen). Of je vindt het gewoon lastig om te beginnen nu je aan huis gebonden bent. Jezelf trakteren op een paar mooie fitness accessoires is een goede manier om jezelf te motiveren – en gemotiveerd te blijven! Hieronder een aantal suggesties…

Mooie fitness accessoires om jezelf te motiveren

#1. Sugarmat Dream Catcher yoga mat

Sugarmat maakt de mooiste yoga matten die ook nog eens super compact en gemakkelijk te vervoeren zijn. Oké, op dit moment is reizen dan even niet mogelijk, maar ze hebben ook geweldige full-size yoga matten. Yoga mat oprollen? Hoezo? Dit prachtige exemplaar laat je toch het liefst gewoon in je woonkamer liggen?

Meer info

#2. Bala Bangles

Bala maakt de mooiste enkel- en polsgewichtjes. Kies je favoriete kleur (er zijn 12 kleuren om uit te kiezen!), doe ze om je enkels of polsen en ga lekker los tussen je Zoom calls door. Of draag ze tijdens je reguliere fitness sessies. Met Bala Bangles is de hele wereld je sportschool!

Meer info

#3. Siston weerstandsbanden

Deze set van Siston bestaat uit 5 weerstandsbanden, welke elk een andere weerstand bieden en dus eindeloos veel variaties mogelijk maken. Ze passen allemaal in het bijgeleverde opbergtasje, nemen vrijwel geen ruimte in beslag en zijn gemakkelijk mee te nemen. En ze zien er nog leuk uit ook!

Meer info

#4. SmartRope Rookie springtouw

De SmartRope Rookie is een in lengte verstelbaar springtouw dat werkt op een batterij. Je kunt het springtouw verbinden met de SmartRope app, zodat je eenvoudig je eigen jumps, verbrande calorieën en workout tijden kunt bijhouden. Je kunt zelfs je vrienden uitdagen om ook met een SmartRope aan de slag te gaan!

Meer info

#5. Chilly's Elephant waterfles 500ml

Chilly’s missie is de adoptie van herbruikbare producten versnellen. En als je naar hun prachtige waterflessen kijkt, dan ben je meteen overtuigd! Alle Chilly’s flessen zijn vervaardigd uit duurzame, kwalitatief hoogwaardige materialen en inspireren om voldoende water te drinken.

Meer info