International Women’s Day: een paar van onze favoriete vrouwen

Lifestyle & Tips door sophie-koopmans

Let’s celebrate International Women’s Day! Het is 8 maart en vandaag staat helemaal in het teken van vrouwen. Op deze dag wordt er extra aandacht besteed aan de emancipatie van vrouwen. Het thema van dit jaar is ‘Invloed met Impact’. Een thema dat positiviteit uitstraalt. Vandaag zetten wij vijf van onze favoriete positieve vrouwen in het zonnetje!

#1 Belle Hutt

Fitgirl Belle Hutt heeft een paar maanden terug live workouts op ons Instagramaccount gegeven. Je kan live meesporten met haar superleuke en intensieve workouts. Je kunt ze nu trouwens nog steeds volgen, want ze staan opgeslagen op ons Instagram account! Belle heeft een eigen community waar je - samen met haar - haar dagelijkse live workouts kunt volgen, waar je toegang krijgt tot exclusieve workouts op IGTV, voedingsadvies en nog veel meer.

Wij waren super enthousiast en deze sportieve powervrouw verdient het ook zeker om in het zonnetje gezet te worden. Met haar workouts inspireert ze iedere dag veel vrouwen om hun doelen te bereiken. Belle past perfect in het thema ‘Invloed met Impact’, door haar positiviteit en doorzettingsvermogen.

Wil je meer over Belle Hutt lezen? Lees dan hier de blog over Belle.

#2 Lienke de Jong

Van ochtend-hater naar ochtend-liefhebber. Lienke de Jong inspireert met haar platform ‘Deargoodmorning’ dagelijks meer dan 100.000 mensen om energiek je dag te beginnen. Lienke heeft een aantal blogs geschreven voor de FGC-community. Super inspirerend en zeker iets om dieper over na te denken. Succes begint bij de juiste mindset!

Wij vinden Lienke een powervrouw, omdat ze voor zichzelf kiest. Als je een fit, gezond en succesvol leven wil leiden moet je jezelf altijd op nummer 1 zetten! Wij zijn fan van Lienke, omdat ze realistisch blijft met enthousiasme in overvloed. Niemand zei dat het makkelijk was, maar het hoeft ook niet moeilijk te worden!

Wil jij weten hoe je jouw ochtend energiek start? Lees dan hier de blogs van Lienke!


#3 Lenna Omrani

Als er iemand een echte (vegan) foodie is dan is dat Lenna wel. Super creatief en haar Instagram-account staat echt vol met #foodporn. Oh my, haar recepten er altijd verbluffend uit en de smaak is om van weg te dromen. Naast dat het er supergoed uitziet, zijn haar recepten ook nog eens mega lekker! Zoals net al even benoemd, zijn Lenna’s recepten helemaal vegan. Ze inspireert en motiveert dagelijks anderen om een gezondere en gelukkigere levensstijl te ontwikkelen.

Lenna heeft geleerd om zichzelf op nummer 1 te zetten en wil graag anderen helpen om datzelfde te doen. Met haar recepten maakt ze de wereld een stukje beter en mooier. Wat ons betreft is Lenna met haar grote dosis inspiratie een groot voorbeeld van: ‘Invloed met Impact’.

Trek gekregen? Probeer dan deze heerlijke recepten eens uit die Lenna voor Fitgirlcode geschreven heeft:


#4 Fitwithvega

Sporten en fit zijn stroomt door de aderen van fitgirl Charlotte Vega. Die actieve levensstijl heeft deze powervrouw altijd al gehad. Ze is een Nederlandse hockeyster die aan tophockey deed. Sinds april vorig jaar is ze hiermee gestopt. Charlotte is een andere weg ingeslagen en deelt haar workouts en fit journey op Instagram. Ben jij benieuwd naar de workouts? Kijk dan eens op haar Instagram pagina.

Charlotte is niet alleen zelf sportief maar ze motiveert ook anderen om dit te doen. Ze vindt een fitte en gemotiveerde instelling erg belangrijk. Dit straalt ze ook uit op haar volgers. Een krachtige vrouw die geniet van het leven. Iedere dag is een feestje en Charlotte weet daar met haar grote glimlach goed gebruik van te maken!


#5 Ellen – vanobesenaargezond

Een bijzonder en inspirerend verhaal dat Ellen met zich meedraagt. Toen ze haar besefmoment gevonden had om haar levensstijl compleet te veranderen is ze niet meer gestopt. Wat een doorzettingsvermogen! Ze is in 1,5 jaar tijd 68 kg afgevallen, echt een grote prestatie. Dit heeft ze helemaal zelf gedaan door zich te verdiepen in gezonde voeding en haar levensstijl te veranderen.

Ellen is een Instagram account begonnen om haar verhaal te delen en anderen te inspireren. Zo heeft zij op haar 14,5 K volgers ‘Invloed met impact’. Zij laat zien dat het wél kan en dat je dat ook zelf kan met de juiste mindset. Toen ze begon wist Ellen ook niet veel van voeding, maar ze heeft hierover geleerd en heeft haar hele levensstijl omgegooid. Dit betekent dat jij het ook kan!

Deze powervrouw heeft haar eerste blogpost op Fitgirlcode geplaatst. Ze deelt hierin haar inspirerende verhaal en geeft de tips en tricks die haar hebben geholpen. Benieuwd? Lees haar verhaal dan hier. Houd deze pagina goed in de gaten, want Ellen gaat nog meer blogs schrijven voor Fitgirlcode!

Hoe vier jij International Women’s Day? Laat het ons weten! Hou voor meer inspirerende toppers onze website en Instagram in de gaten.