Top 8 invuldagboeken om je goals te bereiken

Lifestyle & Tips door chrismuru

Invuldagboeken kunnen een geweldig hulpmiddel zijn. Om gemotiveerd te blijven bij het nastreven van je fitness of dieet goals, maar ook om je gedachten op een rijtje te krijgen, om jezelf te leren kennen of te ontwikkelen, om je recepten in te noteren of gewoon je frustraties van je af te schrijven. Wij hebben de 8 leukste invuldagboeken voor je op een rijtje gezet!

*Tip: Aan de hand van het EAN kun je het boek terugvinden bij je favoriete boekhandel of webshop.

#1. Fitbook: Fitness Journal & Planner

fitbook

Heb je een specifiek doel, zoals 4 keer per week sporten een gewoonte maken of een streefgewicht bereiken? Deze 12-week planner helpt je daarbij! Er zit een speciale sectie bij voor het tracken van cardio en krachttraining en een food log. Je kunt ook een beloning opschrijven zodat je jezelf kunt belonen als je je doel voor die week hebt behaald.

EAN: 0689851907906

#2. Knock Knock What I Ate pad

knock knock what I ate

Dit super handige notitieblok helpt je om elke dag bij te houden wat je eet en overzichten te creëren van wat je allemaal naar binnen werkt. Ideaal voor wie gezonder wil eten of wil afvallen!

EAN: 9781601065568

#3. Wreck this journal

Wreck this journal is een van de bekendere invuldagboeken. Waar je normaal gesproken heel netjes omgaat met je boeken en dagboeken, is het bij dit exemplaar juist de bedoeling dat je het vernield. Er staan allerlei leuke opdrachten in die je helpen om je frustraties en ergernissen te uiten.

EAN: 9789000363582

#4. Vandaag haat ik…

vandaag haat ik...

Ik heb Vandaag haat ik… voor een vriendin gekocht toen zij net een ouder had verloren, haar vriendje het had uitgemaakt en ze door een diep dal ging. Maar het is ook een ideaal boek om cadeau te geven aan mensen die altijd wat te klagen hebben. Of gewoon om zelf te houden, als je wel je frustraties kwijt wilt maar niet je vrienden.

EAN: 9789400511101

#5. Mijn Bullet Journal

mijn bullet journal

Een bullet journal bijhouden is de ideale manier van journaling voor wie geen tijd heeft om elke dag meerdere pagina’s vol te pennen. Je schrijft alleen de belangrijkste punten op, kort en bondig. Dit bullet journal is voorzien van een mooie kaft met luipaardprint. Ook ideaal voor het bijhouden van je fitness goals of je eetgewoontes!

EAN: 9789045324661

#6. Elke dag een zin

elke dag een zin

Dit invuldagboek geeft een leuke twist aan het concept van een bullet journal. Het is de bedoeling dat je vijf jaar lang elke dag in één zin je dag beschrijft. Je noteert bijvoorbeeld wat je die dag dacht, voelde, deed, vond, zag, hoorde, proefde of beleefde.

EAN: 9789045318103

#7. Start where you are

start where you are

Of het nu gaat om je fitness goals, je dieet of het afzweren van slechte gewoontes, het kan soms lastig zijn om te weten waar je nu moet beginnen. Start where you are bevat allerlei opdrachtjes die je motiveren om over jezelf en je keuzes na te denken, om te komen waar je wilt zijn en meer inzicht in jezelf te bieden.

EAN: 9789000351978

#8. FITSHE Goalplanner

De limited edition FITSHE Goalplanner is voorzien van een roze harde kaft en bevat maar liefst 200 bladzijden om al je goals, gedachten en lijstjes in uit te werken.