7 home gym musthaves onder de €25

Workout door nathalie

Regen, wind, weinig tijd? Geen acceptabele excuses om je workout te skippen. Met je eigen home gym knal je er in no time een fijne workout uit en je hoeft er niet eens de deur voor uit. Natuurlijk kan je heel goed trainen zonder materiaal, maar met deze 7 thuis gym musthaves onder de €25 maak je jouw workout net iets uitdagender! Met stipt op één natuurlijk een knallende outfit! Hallo, dat je thuis traint betekent nog niet dat je er niet fabulous uit mag zien... En laat je nu net een nieuwe Jogha look kunnen scoren met 30% korting*! Haal snel die nieuwe sportitems in huis, en let's go

home gym musthaves

Sportswear

Je mag dan wel in je eentje trainen, een chille sportoutfit is toch wel heel erg fijn! De sportswear van Jogha is gemaakt van ademend, flexibel materiaal, droogt snel, en is ook nog is fashionable. En het leuke is.... Vanaf vandaag krijg je 30% korting op de Impulsive items, coral solids, Fierce items, en pink solids. Dus, race naar de shop, en sla een flinke voorraad gymclothes in! Happy shopping!

 

home gym musthaves
Dumbells

Ideaal om thuis je armen mee te trainen. Door de eindeloze mogelijkheid aan dumbell oefeningen is een setje echt een aanrader bij het doen van een thuisworkout. Deze stoere Hexagon dumbellset is zeer robust door de zeshoekige vorm (blijven dus altijd op hun plek liggen). Voor slechts 18 euro heb je een set van 2,5 kg.

Dumbell oefeningen? Bicep curls, shoulder presses, bent over rows en tricep extensions.

Kettlebell

Iets zwaarder trainen? Dan is een kettlebel jouw ideale maatje. Ideaal voor een full body workout. Voor 20 euro heb je al een 8 kg kettlebell en voor nog geen 25 euro een 10 kg kettlebell.

Kettlebell oefeningen? Deadlifts, squats, swings, upright rows, figure 8, standing side bends, clean ‘n press, russian twists.

home gym musthaves
Gym bal

Met de verschillende oefeningen die je met een gym bal kunt doen vergroot je de spierkracht en verbeter je je stablititeit en core. Een gym bal koop je al vanaf 12 euro.

Gym bal oefeningen? V-pass, decline push ups, roll-ins, crunches, leg curls, leg lifts.

Springtouw

Ideaal voor een goedkope cardio / HIIT training binnen (buiten kan natuurlijk ook). Met een springtouw zorg je snel voor meer intensiteit en uitdaging. Dit Gymstick springtouw is verzwaard, wat zorgt voor een extra zware workout. Het springtouw kost maar 7 euro en dan krijg je er ook nog handige trainingskaarten bij geleverd.

home gym musthaves

Ab wheel

Je buikspieren extra zwaar aan het werk zetten? Gebruik dan eens een ab wheel. Bij het doen van oefeningen met een ab wheel spreek je je hele core aan. Een ab wheel heb je al voor slechts 13 euro.

Resistance band

Elastieken banden zijn ideaal om je armspieren, borstspieren en schouderspieren mee te trainen. Voor 11 euro heb je een middelzware tubing set en voor een euro meer heb je de zware tubing set voor gevorderden.

Resistance band oefeningen? Bicep curls, squats, cross body reach, upright rows, tricep kickbacks, pull backs, thigh clams en kickbacks.

Alle items in huis gehaald? Dan is het tijd om te trainen! Maar niet zonder een gave look... Vanaf vandaag krijg je namelijk 30% korting op de Impulsive items & coral solids, en op de Fierce items & pink solids van Jogha! Heel veel schöne sportswear voor een prikkie dus! Neem snel een kijkje in de shop

* 30% korting op geselecteerde items: de Impulsive items, coral solids, de Fierce items, en pink solids

home gym musthaves