Bit butts zijn awesome. We staan niet voor niets een paar keer in de week in de gym te zweten voor een booty à la Kim Kardashian. En hoewel het soms zijn nadelen heeft, is een grote kont hebben eigen gewoon geweldig. Ben je nog niet overtuigd? Lees dan maar eens dit lijstje door en je zou nooit meer anders willen!

 

1. Harde krukjes? Geen probleem.

Een mooi gevormde bilpartij zorgt ervoor dat jij het beter uit kan houden op wat hardere stoelen. Zie het als een soort extra kussen dat je heel je leven bij je draagt. Echt waar, soms is zo’n grote kont nog handig ook. En mocht je een keer keihard onderuit gaan, dan weet je in ieder geval zeker dat je een zachte landing maakt.

 

2. Bodycon jurkjes worden je beste vriend

Bodycon jurkjes zijn niet iedereens favo item. Maar met een mooi gevormde bootay zijn dit soort jurkjes plots je allerbeste vriend. Dus kom maar op met die retestrakke (literally…) jurkjes!

 

3. Je kunt compenseren met je mini boobies

Mocht je niet gezegend zijn met een mooi stel borsten, weet dan dat je grote bilpartij je altijd zal redden. Nu heb je in ieder geval íets waarmee je goed kunt pronken tijdens een hete avond in de club.

 

4. Twerk it, baby

Het grootste deel van de mensen om me heen was op z’n zachts gezegd niet echt enthousiast toen ze Miley Cyrus’ twerkkunsten zagen. Geloof mij, wanneer ze iets meer gezegend zou zijn in de bootay area zouden ze een stuk enthousiaster zijn. Dus, heb jij wel een achtwerk waar je ‘u’ tegen zegt? Twerk er dan vooral lekker op los.

 

5. Er worden liedjes over je geschreven

Elke maand komen er wel een paar liedjes bij die alles met billen te maken hebben. Het lijkt wel alsof ze speciaal voor jou geschreven zijn. Bootylicious, Anaconda, I like big butts, Baby got back en ga zo maar door. Ik voel een speciale booty playlist opkomen…

 

6. Hij beschermt je onderrug

Het hebben van een grote en sterke bibs heeft ook nog heel wat gezondheidsvoordelen. Zo zorgt hij er voor dat je minder snel last van je onderrug hebt. Al het geld dat je bespaart door bezoekjes aan de fysio kun je nu mooi investeren in al die sexy bodycon jurkjes.

 

7. De kans op diabetes is kleiner

Gek maar waar: Hoe smaller je taille is vergeleken bij je bibs, hoe kleiner de kans is dat jij Diabetes type 2 ontwikkelt.

 

8. Je bent plotseling ‘cool’ met een dikke bil

Daar waar de gemiddelde Nederlandse vrouw eerst nog enorm bang was voor een grote kont, is het nu compleet het tegenovergestelde. Wanneer een vrouw nú aan iemand vraagt of ze dikke billen heeft in deze broek, moet je volmondig ‘Ja!’ antwoorden. Nou geloof me, daar kwam je eerder niet mee weg.

Ik ben er zeker van dat dit lijstje nog lang niet af is. Wat vind jij het grootste voordeel van je big bootay

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.