Mijn sporttas zit altijd boordevol spullen. Sportkleding, handschoentjes, oordopjes, een handdoek, extra elastiekjes, deodorant, een bidon met water… Zoals je begrijpt is daar een grote sporttas voor nodig. Ben jij nog op zoek naar een hippe sporttas om al jouw gym essentials in mee te nemen? Bekijk mijn favoriete 9 hippe sporttassen!

Een mooie zwarte sporttas van Under Armour. De tas is waterafstotend en daarom ideaal om je gymspullen te beschermen tijdens een barre fietstocht. Handig door de verstelbare schouderbanden. Plus: een extra vakje voor je telefoon!

Wat een gave print heeft deze mooie sporttas van Adidas! De tas heeft een apart vak voor je sportschoenen. Erg handig, want zo blijft de rest van je gymkleding lekker schoon. Dankzij de extra schouderband neem je jouw spullen gemakkelijk mee.

Hoe leuk is dit hippe Adidas rugzakje? Een toffe, maar niet te opvallende print. In dit rugzakje stop je met gemak je handdoek, waterfles en pasje voor de gym. Sportkleding aan en gaan!

Ik heb een zwak voor mintgroen en dus ook voor deze mooie mintgroene Adidas sporttas met knaloranje details. Hierin wil ik mijn sportspullen wel meenemen!

Zwart is altijd een goed idee. Stijlvol en stoer! Handig; deze Adidas sporttas heeft een apart vak waarin je sportschoenen of natte sportspullen kunt opbergen. Perfect voor de geordende Fit Girl.

Wauw hoe mooi is deze sporttas van Reebok! Ook deze tas heeft een verstelbare schouderband en verschillende vakken om je spullen netjes op te bergen. Je sleutels stop je gemakkelijk in een zakje aan de buitenkant. Nooit meer eindeloos graaien in je tas op zoek naar je spullen!

Val op met deze mooie knalroze sporttas van Nike. Klik zeker op de link, want deze tas is in meerdere kleuren te koop! Ik ben benieuwd naar jouw favoriet!

Een rugzak is super makkelijk als je op de fiets naar de gym moet. Deze rugzak van Nike is multifunctioneel en heeft zelfs een vak voor je laptop. Zo heb je geen excuus meer om direct na de les of na een dag werken langs de gym te fietsen. #noexcuses  

Ja opnieuw mintgroen, maar deze vrolijke Only Play sporttas is ook verkrijgbaar in een mooie perzikkleur, zachtroze en zwart. Voor ieder wat wils. Een groot vak waarin je al jouw sportspullen kwijt kunt!

Bron headerafbeelding: Whiskers & Lions

Waar neem jij al jouw sportspullen in mee? Ik ben erg benieuwd welke van deze hippe sporttassen jouw favoriet is!

Wil je meer van mij zien? Lees dan al mijn artikelen of volg me op Instagram op @Nathalie2605.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.