7x De allerbeste kattenfilmpjes

Lifestyle & Tips door shelley

Zoals jullie al hebben kunnen lezen in het artikel over 'some inside facts van het Fitgirlcode HQ' ben ik een true catlady. And proud of it. En kattenliefhebbers, they stick together. Zo delen Laura en ik elke dag wel een kattenfilmpje met elkaar en hoor je regelmatig van liefde overlopende 'ahhhhhhhw'-s hier op kantoor. Maybe she's born with it, maybe it's the feline.. Ik kan er niets aan doen, mijn voorliefde voor deze furry friends zit er al van jongs af aan in. Ik groeide op met 3 katten (HEAVEN!) en sowieso sterf ik als oud kattenvrouwtje. Maar totdat ik wat regelmatiger thuis ben en geen huisgenoten meer heb, woont mijn supercoole kat Malibu (ja, dat is echt zijn naam) nog eventjes bij moederlief. Bij gebrek aan beter kijk ik in de tussentijd maar heel veel kattenfilmpjes. Speciaal voor alle catladies out there: ik heb de 10 beste op een rijtje gezet ❤

7. Cuteness level: over 9000

Dit is té schattig. Maar echt, hierbij stroomt het "aaaaaawh" zelfs uit mijn poriën. I. MUST. CUDDLE. IT.

6. Bert the cat vs. the cat balloon

Bert duldt geen concurrentie. Van niemand niet. THESE ARE MY HUMANS!

 

5. Damn you, gravity!

Niet alleen mensen hebben last van de zwaartekracht af en toe. Poor kitty!

4. Blaffende katten bijten niet

Wait what? Blaffende katten? Jazeker. Deze bastards doen maar alsof en kunnen stiekem elke gedaante aannemen. Dát doet je kat dus altijd als jij er niet bent..

3. Thriller kat

Hahahaha. Ik heb hier geen commentaar bij, gewoon kijken.

2. Kiekeboe!

ZO SCHATTIG!

1. Kat in slipper

Ik ben hier met vriendinnen een héle avond om stuk gegaan. Ik denk dat we hem wel 40 keer hebben bekeken. Ik krijg alweer pijn mijn buik van het lachen als ik eraan denk, dus de kat in slipper staat zonder twijfel met stip op nummer één!

Tip: zet het geluid aan en let op de laatste seconden :') 

Ik weet niet hoe het met jou is, maar ik heb mijn ab workout vandaag wel weer gehad met het lachen :') En ik weet héél zeker dat jullie nog veel meer aanvullingen hebben op dit lijstje met de allerbeste kattenfilmpjes! Laat ze achter in de comments, ik ben benieuwd!