Fotoverslag: De allerlaatste killer workout met Herbalife

Events door robin-den-besten

Woensdag 7 december was het tijd voor de afsluiter van de Herbalife X Fitgirlcode workouts. Ook ditmaal was de locatie niet de minste: namelijk de Supperclub in Amsterdam! De plek waar normaal de champagneflessen door de lucht vliegen, was speciaal voor ons even vrij gemaakt voor een killer workout. En of we die workout ook deze laatste keer hebben overleefd? Dat zie je hieronder!

Power shake!

Midden in Amsterdam betreden we de Supperclub die, helemaal volgens thema van Herbalife, groen kleurt! Wat bijzonder om hier straks te mogen gaan knallen, ik kan niet wachten om te beginnen. We worden goed ontvangen en starten de dag met de lekkere Herbalife24 Formula 1 shake. Gemixt met besjes en sojamelk smaakt deze shake als een fruitige milkshake, yum! Na een interessante uitleg over de verschillende Herbalife producten kunnen we aan de slag met de workout.

herbalife workout

Zie je ons genieten van die lekkere shake, terwijl we aandachtig luisteren?

herbalife workout

Nog even een groepsfoto nu we nog niet bezweet zijn ;)

Time to sweat!

Ik was van tevoren al een klein beetje voorbereid door Roos, die inmiddels al drie Herbalife workouts had gekilled, dat de workouts behoorlijk pittig waren. Met een kettlebell in onze hand gaan we vol energie aan de slag. Na 20 minuten zit de warming up erop en staat het zweet al op onze voorhoofden! De rest van de workout is zoals beloofd pittig, maar ik geniet van elke seconde! De Herbalife24 CR7 Drive helpt ons gelukkig om een beetje af te koelen en ons uithoudingsvermogen te behouden! Elke slok helpt ons om onze prestaties op peil te houden, much needed!

herbalife workout

We staan samen met de kettlebells klaar om van start te gaan.

herbalife workout

Even goed stretchen, heel belangrijk! ;)

herbalife workout

Trainer Wesley traint net zo hard mee, terwijl hij ons aanmoedigt om het meeste uit onszelf te halen.

herbalife workout

Natuurlijk worden onze benen en billen niet overgeslagen!

Hoe Herbalife jou kan helpen

Wist je dat Herbalife niet alleen maar maaltijdvervangende shakes maakt, maar ook de Herbalife 24-lijn (24-uurs sportvoedingslijn) die speciaal erop gericht is om jou te helpen voorbereiden, trainen en herstellen? De producten van Herbalife kun je niet zomaar in de winkel aanschaffen, maar worden op basis van jouw persoonlijke doelen bepaald. Samen met je Herbalife coach ga je op zoek naar jouw wensen en bereik je binnen no-time je (sportieve) doelen. Fit Girl Lotte probeerde dit eerder al uit, haar review lees je hier.

HIIT the power button!

Het laatste deel van de workout breekt aan en het is tijd om nog een laatste keer alles uit onszelf te halen! De muziek gaat een tandje harder en we maken ons op voor een stukje HIIT. Met natuurlijk mijn favoriete oefening (not!) de burpee. ;)

herbalife workout

Rennen, vliegen, springen!

herbalife workout

Nog een laatste keer, zo hoog springen als je kunt! (We gaan sneller dan het licht, zie je het ;) )

Even afkoelen

En ja hoor, ook deze keer hebben we het weer overleefd! We eindigen met een heerlijke cooling down en mogen daarna eindelijk genieten van een welverdiende shake. We did it!

herbalife workout

Time to rebuild

Na de workout krijgen we de Herbalife24 Rebuild Strength shake, deze bevat maar liefst 25 g eiwitten en 6 mg ijzer. Dit zorgt ervoor dat onze spieren zo goed mogelijk herstellen, super fijn! Na een echte killer workout kan ik mij geen betere beloning indenken dan deze shake. Met z’n heerlijke chocolade smaak krijg ik het gevoel alsof ik mezelf beloon met een echte guilty pleasure. Wat ik zo fijn vind aan de Herbalife shakes, is dat ze niet zo ontzettend zoet smaken, wat bij de andere shakes die ik vroeger heb gebruikt wel altijd het geval was. Ik geloofde het eerst niet, maar het is echt waar: als je eenmaal begint aan de Herbalife shakes, ben je meteen hooked! Een workout is nu nog net een beetje leuker, nu ik weet wat voor heerlijke beloning er op me te wachten staat. Ik duik weer snel de gym in!

herbalife workout

Na het maken van een laatste groepsfoto is het dan toch echt tijd om naar huis te gaan! Ik heb maar 1 editie mogen meemaken, maar vind het toch echt heel jammer dat deze te gekke reeks aan workouts er op zit. Met een glimlach en het zweet nog op onze voorhoofden kijken we met z’n allen terug op 4 te gekke edities!

Wil je net als wij ook meteen aan de slag met de heerlijke Herbalife producten? Of ben je gewoon heel erg benieuwd geworden naar het merk? Bekijk dan hier hun website.

Foto credits: Levin & Paula Photography v.o.f.

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.