Aranka's post-workout routine

Tips door aranka

Ik ben echt een ongeleid projectiel en zou het stiekem best fijn vinden om wat meer structuur in mijn leven te creëren. Helaas lijkt dit door de dagelijkse drukte en hectiek bijna onmogelijk. Ik denk dat dit voor veel mensen wel herkenbaar is. Daarom geniet ik van de kleine momenten in het leven. Ik neem hier desondanks de drukte, altijd rustig de tijd voor. 

Ik vind mijn rustmomentje tijdens een heerlijke hot yoga sessie bij Balanzs. Ik ben ontzettend fan van hot yoga en kan tegenwoordig niet meer zonder. En dit betekent niet dat ik elke week een vaste dag heb, maar ik probeer wel iedere week een plekje te vinden in mijn overvolle agenda. Yes, de eerste stap richting structuur!

Na zo’n yogasessie ben ik altijd helemaal zen en ontspannen. Ik zou me het liefste onder een dekentje willen verstoppen. Jullie begrijpen wel dat ik op zo'n moment niet altijd zin heb om een hele maaltijd in elkaar te flansen. Toch moeten mijn spieren herstellen, en dit doen ze het beste door middel van eiwitten. Sommigen zullen misschien denken: huh, maar tijdens een chill uurtje yoga zweet je toch helemaal niet? Dan hoef je toch achteraf geen eiwitten te nemen? Wrong! Je lichaam heeft ongeacht de type training spierafbraak waardoor het belangrijk is om genoeg eiwitten te eten voor herstel.

Dusss.. wat ik meestal doe, is een heerlijk bakje kwark of yoghurt eten. Mijn nieuwste verslaving is skyr van Arla. En ik ben niet de enige, want hier op #FITGIRLCODE HQ lopen de meesten meiden rond met een bakje skyr in hun hand. Waarom ik het zo lekker vind? Het heeft een heerlijke romige smaak en zit daarnaast bomvol eiwitten! Ik doe er wat fruit en noten bij en hoppa: ik heb een eiwitrijke post-workout snack. En daarna kan ik lekker onder mijn dekentje kruipen. Hemels!